💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 555
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Дълъг куб 🤣🤣🤣!!! Ще падна🤣🤣🤣

# 796
Правоъгълник, дълъг куб - това е дефиницията на АМ за паралелепипед. Истината е, че и водещата го нарече куб. Тези хора в училище ходят ли?

# 797
"Сложиха ми на главата един мнооого дълъг куб" .....

# 798
"Издържах малко" hahaha

# 799
  • Испания
Балетът е доволен.

# 800
  • Sofia
Ха ха ха днес Анка - калпазанка - Терминаторът блесна в пълната си светлина и прелест. По-безспорен начин докажа невероятните си качества, а именно - умението да паднеш за 5 секунди 😂 😂 😂

# 801
  • София
"Каква епична битка, драги зрители, то сила, ум, издръжливост, воля." И всичко събрано в една дума - Анка! Поклон! Очаквам следващите битки - "Не се сърди, човече" и карти са доста по- дълги, може да хвърлят зарчета и който хвърли 6 печели 200 000 лв. Честито!

# 802
Сериозно ли това е най-срамната игра, Томи?! Аз още се смея като си спомня как висеше на въжетата и немаше отлепяне от там.
Веселинчо веждичките ли си оформя?! Злобен селски бек.

# 803
И ся кво, капитана няма два гласа, така ли?!
И аз това си мислех, щом това беше едната възможна награда. Явно нещо пропускаме или пак ще ни изненадат Simple Smile

# 804
  • Испания
Радостина: "Кво падна? Кубчето или ти?"

# 805
Веско и давал седем секунди , според нея са пет а дали имаше и две секунди. Но пък утре ще мачка. Затова да хапне...

# 806
Хубавото в случая е, че Ана-Мария остава във формата да дразни Веселин и Томас. В крайна сметка на пангара са Веселин и Томас, не тя и Радостина.

# 807
Стига бе, хора!!!
Само аз ли обичам Анка Joy Вижте ги тези двамата ще получат удар, направо им е лошо. Цяла игра схеми, врътки и накрая ги завъртя най-слабият играч. И мъжкото им замина, и джентълментството!
Умирам от смях.

# 808
Хапна преди битка , сега след ... че я нямаше два дена и е заленяла милата 🤦🏻♀
Аууууууууу , не я издържам , честно ! Само като я чуя да се смее ииииии :хххх

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 23:03 от *ДескаТа*

# 809
Много му е къса памет на Веско, забрави той как се смееше, когато тримата загубиха умишлено.

Общи условия

Активация на акаунт