💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 490
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 810
Тези всъщност какво ги интересува дали е спечелила или не? Наградата за победителя от капитанската е индивидуална. Умират от яд , че за първи път от началото на формата няма те да командват кой ще си ходи.

# 811
Ама много хубаво ѝ сипва Веско.

# 812
В крайна сметка на пангара са Веселин и Томас, не тя и Радостина.
Не е ясно, затова питах два гласа ли има капитана или утре ще е "внезапната смърт".
Тоя ме дразни неимоверно! Анка е тъпа, но Весо е пълен кретен

# 813
  • София
Не се дънят само от продукцията. Правят го и участниците.

Показват ни, че ходят до мястото на битките. Нищо подобно! Ето какво е публикувал Пламен:

Ми той Евгени Дайнов ясно си го написа, при това с големи подробности и лични няколкократни наблюдения! Joy

# 814
  • Испания
"Точно в нея седмица, точно в нея седмица..." Анаболът запецна тотално.

# 815
То , че Анка не става за нищо , така е , не оспорвам.
Ама не съм съгласна , че битката беше честна. Очевидно беше , че тя е ниска и не достига тавана. Да бяха й дали малко по- дълго трупче. То така никак не е честно ама никак.
Макар , че много се радвам за Пламен.
Ама как не е честна ... Алекс още в началото уточни, че рамките са направени спрямо ръста на участниците

# 816
  • Пловдив
Ама Веско къде забрави за своя късмет.. Точно в него седмица, където паднаха два пъти, си взеха две черноработнички да си ги номинират тях, че иначе тримцата щяха да си се номинират едни други.

# 817
А бе анабола не ме дразни,ама тая просто  искам да я няма. Може ли да е такова кухо парче..

# 818
Коя е тази НЕЯ седмица, бачо Веселине, млъкни бе!

Искам да паднат славяните два пъти НЕЯ седмица и да са Веско срещу Томас, или Томас срещу Венцислава. И тя да го победи.

# 819
Тези всъщност какво ги интересува дали е спечелила или не? Наградата за победителя от капитанската е индивидуална. Умират от яд , че за първи път от началото на формата няма те да командват кой ще си ходи.

При 2 на 2 гласа капитана решава кой да ходи на елиминационна..

# 820
Ауууу в промото за утре Веселин се държи и вика като Ямболския бек. Доста изнервен Simple Smile

# 821
  • Испания
Скрит текст:
Не се дънят само от продукцията. Правят го и участниците.

Показват ни, че ходят до мястото на битките. Нищо подобно! Ето какво е публикувал Пламен:

Ми той Евгени Дайнов ясно си го написа, при това с големи подробности и лични няколкократни наблюдения! Joy

Евгений Дайнов, живеещ в с. Миндя, ми е любимец от години.

# 822
То , че Анка не става за нищо , така е , не оспорвам.
Ама не съм съгласна , че битката беше честна. Очевидно беше , че тя е ниска и не достига тавана.

Абсолютно съгласен. Анчето ми е много неприятна, но се смятам за доста обективен и мнението ми за ситуацията  напълно съвпада с това на мадам Бътерфлай. Няма начин при равни условия тя да не може да задържи трупчето много повече време, колкото и смотана да е. От продукцията ни правят на глупаци, а те или са абсолютнии манипулатори или абсолютни некадърници.

# 823
Е, мисля че е ясно, че тази седмица някой от траките ще си ходи.. Тъй като от славяните на пангара ще е Веско или Томас.. От траките няма шанс да пратят Юлиян, Пламен е с имунитет, Венцислава по сценарии трябва да е там и следващата седмица.. И остават Близначките или Добрин Simple Smile
Ама Добрин
Скрит текст:
уж е на финал, така, че близначките.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:13 от DebSs

# 824
Колко е отвратителен и жалък Веско направо съм без думи. Кой беше ти че другите трябва да се съобразят с твоето решение?? Домакини били не знам кво ей алоо. Естествено че Ана Мария има права колкото всеки един играч.във всяко нещо късмета също играе роля. Това е все едно да се сърдиш че някой в живота има повече от теб. А весо на какво отгоре смята че има шанс?? На многото загубени битки и провали в отборните игри Тони където се очакваше от него са е най добър.. Отделно отношението му към Ана Мария е изключително неуважително. Показа си истинското жалко лице

Общи условия

Активация на акаунт