💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 490
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Ще си го пусна пак днешният епизод, няма такъв смях, пълна комедия ...счу ли ми се или Веско каза : Аз като приказвам, говоря! 😂
Искам я Анка в студиото , да и сипят с кофите и да я чуем тогава, какви ще ги плещи!
В кой град живее това чудо оперно безподобно?

# 826
  • София
От това, което каза Алекс май май славяните ще са на съвет

# 827
Ще си го пусна пак днешният епизод, няма такъв смях, пълна комедия ...счу ли ми се или Веско каза : Аз като приказвам, говоря! 😂
Не ти се е причуло! Grinning Сигурно си помислила, че е Божинката... ама ей на бачо Веселин.

# 828
Утре славяните са на съвет.Абсолютно сигурна съм.

# 829
На Ана Мария и’ беше все тая дали ще бие сега. Като капитан на отбора, ако паднат, ще има право да реши при два на два гласа. Мъжете ще я номинират нея - 2 гласа, те двете ще номинират Веско и с равния резултат тя ще е тази, която решава. Вече нямам търпение да излязат Веско, Томазиньо, Анка, Венца, близначките и да се забавлявам как им сипват в студиото

# 830
Анка е отвратителна. Трагична също.
Пламен казва (цитирам по памет): Можех да взема 2 гласа и да изпратя, който си искам на елиминации и например да премахна Юлиян, но смятам, че той  е достоен да стигне до финала,

а Анчето се смее като надрусана мишка  и-  Искам да решавам съдби!

Веско малко я нареди даже.

# 831
  • София
АМ е лакмусът, който позволи, добре прикритият агресор да се появи изведнъж от маската, с която се прикриваше Весо през цялото време!
Все по-малко я харесвам, но все повече се радвам, че остана в играта до този момент!

# 832
Какво нещо! Гледахме я Ана-Мария и си мислихме, че ще е от първите отпаднали, тя едно, че добута до финален етап, а и имаше решаваща намеса в най-мъжкото племе. Кой би очаквал това да се случи, гледайки 15-ти епизод например.
Така...предположенията ми за развитие на събитията бяха отново грешни Joy  От промото разбираме, че има равенство и капитанът решава, но това не ни дава много, защото може да се случи и в двете племена. Спойлери нямаме, което е чудесно. Очакванията ми на мен са номинация на Веско с решаваща намеса на Ана-Мария, този човек ще се побърка, дано има охрана наоколо.

# 833
Пламен казва (цитирам по памет): Можех да взема 2 гласа и да изпратя, който си искам на елиминации и например да премахна Юлиян, но смятам, че той  е достоен да стигне до финала,
Ами излиза, че капитаните няма да имат два гласа!
Пък в промото Александра казва: ти решаваш...

# 834
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тази заспалата ще има ли право на два гласа ?
Ма много ме напаряга тоя паразитизъм, хайде да излиза, че много напред отиде тази велика сила 🤦🏻♀
Па и нагло бе .

# 835
Ами как ще се решава, ако гласовете са равни?

# 836
На онче бонче ще се решава..

# 837
Моля ви за спойлееееер! Не мога без спойлер! От сега знам, че този петък няма да мога да гледам (чакам вече да свърши, че да имам по-пълноценен социален живот)...
Признавам и че тази седмица без спойлер имах по-голяма изненада и удоволствие да гледам как Март отпада! Въобще не го очаквах! Но сега искам да знам какво ще стане! Ако беше сериал щях да изгледам целия сезон наведнъж!

# 838
Само ако гласовете са равни, капитанът има втори глас. В случая Анка ще има решаваща дума.

# 839
Аз не съм доволна, че Март си тръгна. В смисъл щях, ако бяха двамата с Венца. Но срещу Анна-Мария предпочитам Март пред нея. Ей толкова много ме дразни това момЕ

Общи условия

Активация на акаунт