💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 448
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 855
Много ми се иска двамата славяни да паднат от жени, а след това да ги видя в студио  ))).

# 856
Ами излиза, че капитаните няма да имат два гласа!
Пък в промото Александра казва: ти решаваш...

Александра може да го казва и на траките, например Венцислава и Близначките са гласували за Юлиян,
Пламен и Юлиян са гласували за Близначки
и Алекс казва- Добрин..., решаващия глас е твой.
Или не?

# 857
  • in Wonderland
Наско пусна лайф в инста 🤭, Анка Арията да коментира 😂

# 858
"Правото на капитана да избере кой да отиде на дуел при равенсто в гласовете не е двоен глас."
А какво е - пълна власт.
 Ако Анка го има защо игра на капитанската битка . Загубила спечелила все тая - тя е с допълнителни права. Ако славяните са на съвет редно е ако са двама номинирани с равни гласове и двамата да отидат на елиминация плюс човека от следващата номинационна битка. Айде стига  вече привилегии. Да се борят Веско Анка и който е по... да продължи

# 859
Наско пусна лайф в инста 🤭, Анка Арията да коментира 😂
Не ми излиза. Само видях едно стори с рогат елен и таг капитан.

# 860
  • София
За мен "Имаш право на два гласа" към Пламен е ,че номинира (Юлиян, близначки, Венцислава, Добрин),директно се счита за две номинации, без "Ти решаваш, когато са равен брой гласове". Не съм сигурна, така мисля.
 За т.нар. "славяни", алфа мъжкари, мишки.... (сигурно ми е беден речникът да продължа),  не си заслужава. Но сега , защо, хем се опитвам да бъда солидарна с жените, но не ми се получава, а според голямата ми дъщеря съм " мъжемразка", но колкото и да ме дразни селският бек, всичко, което казва и мисли за Анка ( срам, че сме почти адашки) и е малко. Очевадно не съм стратег.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 23:17 от Смарт

# 861
Анна Мария така си повярва... Предпочитам дори “мъжкарите” пред нея,тях дори не ги забелязвам. Ама тази цяло предаване нищо и накрая “2 победи” и айде.

# 862
За мен "Имаш право на два гласа" към Пламен е ,че номинира (Юлиян, близначки, Венцислава, Добрин),директно се счита за две номинации И "Ти решаваш, когато са равен брой гласове". Не съм сигурна, така мисля.

Правото на капитана да избира при равен брой гласове е привилегия винаги на капитана.

Тази вечер наградата беше 2 гласа или имунитет, като привилегията на избор при равен брой остава.

# 863
И кво няма да има обединение. Баси тъпото. В чуждестранните формати има ли обединение?

# 864
  • Варна
Аз от не помня кога повтарям (не тук, а вкъщи), че на славянските танцьорки им се връща заради отношението им към Амелия и Марешка! Веско едва се сдържаше да не я фръцне Анчето. Тя пък се залива от смях все едно е издържала 5 ЧАСА, а не 5 (според мен бяха по-малко) СЕКУНДИ.....

Все повече почвам да се замислям дали да не се явя на кастинг  2020.....

# 865
# 866
  • София
И кво няма да има обединение. Баси тъпото. В чуждестранните формати има ли обединение?
Има обединение и най-интересно става точно тогава. Като се играе игра, всеки играе за себе си и постепенно отпадат на няколко етапа по няколко играча, а не на един път да минат цялото трасе.
Ама в бг варианта казва ли ти някой как ще бъде?

# 867
И кво цял сезон чакане най-интересните игри, а те ще ги претупат естествено..

# 868
  • Варна
Има обединение и най-интересно става точно тогава. Като се играе игра, всеки играе за себе си и постепенно отпадат на няколко етапа по няколко играча, а не на един път да минат цялото трасе.
Ама в бг варианта казва ли ти някой как ще бъде?

Юлиян тази вечер не каза ли, че иска да стигне до обединението или беше някой друг? Но съм почти сигурна, че чух нещо такова от някой играч.

А за играта само на мен ли ми се стори, че гредите и на двамата бяха еднакво високи? Да кажем разлика да е имало до 5 см...

# 869
  • Берлин
Не. Не бяха равни нивата на гредите. Мм не вярваше,че ам е толкова зле и помисли същото. Връщахме на стоп кадър.

Общи условия

Активация на акаунт