💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 431
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 870
Гредите бяха еднакво високи, но тази, на която стъпваха на Анка беше по-нагоре.

# 871
  • Sofia
"На крива ракета космосът и крив".... Та те така и с Анка 🤣

# 872
Гредите бяха съобразени с височината и на двамата според мен. Видя се, че на Анка "кубът" стига до гредата и се опира на главата добре. Дори на Пламен ми се стори, че много накрая на главата си го беше закрепил. Когато Анка се държеше за гредата и придържаше си беше нормално. Просто тя не можа да го закрепи или както каза "май ми е крива главата" и се хилеше безумно.
За мен няма проблем и беше съобразено с височината на двамата.
Но..аз мога повече да издържа, нищо че съм доста по-стара от Анка, дебела вече и обездвижена. Сигурна съм наистина. А торбичките бих хвърлила по-точно от всички сигурно. Лъжичката и топчето също съм добра (то и Анка, ама беше първа и с 1 лъжичка), е на стената нямаше да мога, ама и Венца дето сега каза, че Юлиян го било страх от нея, че е силна не се справи. Бе като цяло...да кажа, че добре щях да си прекарам и повече щях да съм полезна от Анка. Дайте да ходим да си направим едно моренце за следващия сезон))
Пламен бързо забрави в резиденцията след там един спор, как Юли го успокои, че ще го пази и да е спокоен. Ставаше въпрос за номинационна битка. Пламен така се беше спекъл, крояха му номер жените и той го знаеше. То и Юлиян не  би искал с него да се бие, ама можеше до там да се стигне. Сега обаче Пламен не помнел такова нещо.
Близначките пак за Юлиян и пак с Венцислава пробват почвата. Тези не знам какви са, обсебени, влюбени, но не е нормално това.

# 873
  • София
Обаче Венцито е хитряга - двете кокошки я коват против Юлиян, тя  си мрънка - Ама той си е такъв. Ще се ослушва тя къде да се присламчи, сестрите са малцинство след вчера.
А как им се изкривиха усмивките като разбраха, че Пламен е финалист 😂

# 874
Записвам се чак на 59 страница. Едва смогнах да ви изчета.

Информацията, с която разполагаме до момента (с уточнението ако е вярна) и ако няма форсмажорни обстоятелства (промяна в регламента), то тази седмица играта напуска(т)...

Скрит текст:
Скрит текст:
...близначките.

Простите сметки показват, че тази седмица не могат да си тръгнат от играта следните участници:

- Пламен - има имунитет
- Веско, Добрин, Юлиян - финалната тройка
- Венцислава и Томислава - са първата елиминационна двойка след обединението, т.е. тази седмица е невъзможно някой от тях да напусне играта
- Ана-Мария и Радостина няма да са номинирани дори и да загубят елиминационните битки тази седмица, защото решаващият капитански глас е в Анка. Няма вариант славяните да загубят и двете номинационни битки тази седмица, защото един славянин трябва да напусне играта, а това няма как да се случи, защото и Томасита, и Веско са евентуално - Томи на двубой срещу Венцислава следващата седмица, а Веско е финалист.
- остават близначките, които напускат играта тази седмица

Това означава, че пратраките губят със сигурност едната номинационна битка. Ако загубят и двете битки, то евентуални съперници на близначките би могло да бъдат Юлиян и Венцислава, които печелят битката.

Ако славяните загубят едната елиминационна битка, то евентуален съперник на близначките ще бъде Веско, който също печели срещу тях.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 14:53 от Анонимен

# 875
Пламен бързо забрави в резиденцията след там един спор, как Юли го успокои, че ще го пази и да е спокоен. Ставаше въпрос за номинационна битка. Пламен така се беше спекъл, крояха му номер жените и той го знаеше. То и Юлиян не  би искал с него да се бие, ама можеше до там да се стигне. Сега обаче Пламен не помнел такова нещо.
Близначките пак за Юлиян и пак с Венцислава пробват почвата. Тези не знам какви са, обсебени, влюбени, но не е нормално това.

Играта - няма да я коментирам. Славяните - балерини.

Фани, абсолютно е така. С ММ даже  коментирахме абсолютно същото. Simple Smile Правилно решение на Пламен. Радвам се, че Юлиан го подкрепи за битката, въпреки, че знаеше какво може да изгуби. Венцислава каза, че още от 1вият ден двамата са като залепени един за друг. Кефят ме и двамата.. Ама Джулката ❤️ си е Джулката Heart EyesHug

# 876
  • Брюксел / София

А как им се изкривиха усмивките като разбраха, че Пламен е финалист 😂
Но не пропуснаха пак да изкоментират Юлиян, че съжалявал че не бил отишъл той на капитанска. Изобщо тези са големи скумрии...

# 877
Нещо не ми се вярва близначките да отпаднат тази седмица. Пазят си ги за атракция от предаването. Пък и кой ще къса нервите на Юлиян. Аз до сега да съм полудяла там и избягала.
Всяка да си сложи на главата нещо под рамката на вратата и отброи времето. Ако се задържи над 5 секунди да идва за новия сезон и да се записва. Ще образуваме племе БГ мама. Можем да вземем и мъжете тук от темата, ама да си мият чиниите , да ни готвят и да печелят заради нас. Ние ще ръкопляскаме и ще се изтягаме да се печем и правим тен. Така 2 месеца. Дали плащат за престоя там? Или само победителя взима тези пари, а другите...щото не държа да съм победител, добра душа съм, но до финала да стигна кат Анка поне))

# 878
  • София
за КОМПЮТРИ

За МОБИЛНИ  ]

Още един вид  

Игри на волята: България (26.11.2019)
             Епизод: 58

Ако някой има проблем с линка, нека ми пише на лична.

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

# 879
Хаха, така се смях с глас на тая "битка", че чак събудих детето.
Преди играта имах някои съмнениея, но като започна подготовката и всичко ми стана ясно. 5 секунди друг път.

# 880
  • София
Мдаам. Уникален епизод, уникална битка, уникална АноМима!!! Гледах и не вярвах нито на ушите си, нито на очите си, нито на носа си (запушен е). При все това имах чувството, че мога да подуша повсеместната паника, която се носеше от тАлАвизора.
Ще ми се да питам АноМимата каква гледна точка има екранът, според нея?!? Мислих, мислих и не ми хрумна нищо. Но жената твърди, че "от гледна точка на екрана" можела да каже нещо си...хъм... Както и да е, тази вечер искрено й се изкефих как накара алфа-мишкарите да сменят няколко разцветки и физиономии. Не може да й се отрече, че наистина е голяма късметлийка, както и че има супер интуиция - хахах, как само в последния момент смени клечката! С глас се смях! Погледът на Томазиньо - безценно...
Гадостинка си падна най-после на мястото. Никой от жълтогащурковците не е в състояние да даде отпор в стил Джулката или туинсовете, поради което тя може да си ги извърти, както й е кеф.

Чудя се дали тук не взехме твърде присърце т.нар. "спойлери", защото ми се струва, че всички прогнози ни се нагаждат спрямо това, което знаем от тях. Представям си, че никога нищо не съм прочела и не знам. И си мисля, как на номинационните два пъти падат алфа-мишкарите, при което се озовават един срещу друг Томазиньо и Весо. И Весо с бодра крачка си завлачва достойнството у Щатско. Честно казано, едно такова събитие мноооого би ме зарадвало. Някак, не ми се ще да си заминат туинсовете точно сега, ще ми се да ги видя в индивидуалните битки. Макар че ми е доста неясно те тогава два отделни играча ли ще станат, или ще се редуват през игра, или ще се сменят на полувремето... хъм...
А! Нямам нищо против и Венца Подводницата да отплува в открито море. На мен тя ми е най-излишната на този етап в играта.

# 881
  • София
За "играта"  тази вечер нямам какво да кажа. По-интересно ми е да коментирам развоя на избор за капитан при траките. При славяните е ясно защо се стигна до теглене на клечки, но при траките...Все по-ясно ми става, че там вече коалиции няма. Нямат си и на идея кой как би гласувал, ако паднат на едната битка. А, да не говорим, ако загубят и на двете. Пламен правилно избра имунитет, ако преди седмицата на Пандора беше ясно, че не е точно защитен, но малко вероятен да бъде номиниран, то сега е друго положението.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 00:25 от gery1

# 882
Незнам продукцията мерила ли ги е или са разчитали всеки да си каже колко е висок.
Ако е второто и анка е излъгала 1-2см ето ти автогол Simple Smile

# 883
*Джем*, получаваш приз за алфа-мишкарите! 😆😆🌺

Е, какво да лъже Анка, това да не са кила или години?! Просто си не може тя.

# 884
Balerion, възможно е .

Мен лично ме подразни, че не помисли изобщо върху играта.
Ако беше помислила първо щеше плътно да опре "куба ?!?" в горната повърхност и след това да си позиционира тялото с максимално събрани крака при ходилата, за да не губи височина.

Жалко за иначе страхотната игра, заслужаваше да бъде изиграна от двама можещи опоненти. Рекорда се държи от жена, балерина в Сървайвър Австралия, 68 мин.

как накара алфа-мишкарите да сменят няколко разцветки и физиономии.

туше, цвиля от смях.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 00:30 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт