💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 417
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 885
Тук на тази снимка се вижда, че платформите са на различна височина, т.е. съобразени с ръста на участниците. Проблемът на Анка беше, че беше застанала доста разкрачена, макар че Алекс им каза на двамата с Пламен да си съберат краката, ама Анка не взе под внимание този съвет и логичното се случи - 5 секунди издържа.

# 886
  • София
Аз след въвеждането на Пандора ,сядам да гледам игрите като комедийно шоу.Е няма такъв смях.Хубавото е,че и Веско вече ,след първоначалния шок ,влезе във филма на главната героиня .
Социалките ще се пръснат по шевовете,рейтингът е на макс.И ако бате Веско успее да удари печат на зеленото училище,се превръща в национален герой. Simple Smile
Освен всичко,което куца на тази продукция,днес отбелязвам,че и фотографите са им слаби,защото не можаха да извадят кадър на Анка с правилно изпълнено условие.
След целия хилеж съжалих за кратко Пламен,че нямаше опонент и не можа да изпита сладката радост от това да си първи финалист,а го заслужаваше.

# 887
  • София
*Джем*, получаваш приз за алфа-мишкарите! 😆😆🌺

Е, какво да лъже Анка, това да не са кила или години?! Просто си не може тя.
То не е нужно да е била умишлена лъжа. Ако е висока 1.68,а се е писала 1.70 и ето разминаване. Гледала съм в българско предаване, но не помня уви в кое, точно заради такова нещо, провал в игра.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 00:48 от gery1

# 888
  • Варна
След целия хилеж съжалих за кратко Пламен,че нямаше опонент и не можа да изпита сладката радост от това да си първи финалист,а го заслужаваше.
Когато се подготвяха за епичната битка, признавам си, че си помислих, че Пламен ще загуби, защото ще се пукне от смях. Добре, че беше само 5 секунди, че аз не бих издържала повече, без да се изхиля.

# 889
  • София

Всяка да си сложи на главата нещо под рамката на вратата и отброи времето. Ако се задържи над 5 секунди да идва за новия сезон и да се записва. Ще образуваме племе БГ мама.

Готово.Забавих се с търсенето на правоъгълен квадрат Simple Smile ,но взех една ваза накрая и повече от 10 сек можех,ама не посмях Simple Smile

# 890
Ана-Мария най-вероятно нещо си е объркала височината .
Спомням си в един Биг Брадър имаше нещо такова като игра и Мегз беше излъгала ,колко е висока и само нейната летва не стигаше до горе.Милата била много нисичка ,а не искала и затова си слагала сантиметри от нея.Нещо такова ми се върти в главата.Та може и на Анка работата да е такава :Д .

Един коментар от фб,няма как да не го споделя със вас, сълзи ми потекоха от смях:
 Ивайло Иванов -Аз отидох до тоалетната да пикам и с нагласата, че ще гледам една епична битка, а още не бях пуснал водата, и тя битката приключила ... ? Та един въпрос ме мъчи - аз ли пикам бавно или проблемът е някъде другаде? Grinning
376

# 891

То не е нужно да е била умишлена лъжа. Ако е висока 1.68,а се е писала 1.70 и ето разминаване. Гледала съм в българско предаване, но не помня уви в кое, точно заради такова нещо, провал в игра на участници.
Във Вип Брадър Миглена Каканашева излъгала , че е по-висока от колкото е в действителност и играта, в която участваше беше съобразена с измисления и ръст, а не с действителния и такъв.
Нищо чудно и Анка да се е направила с няколко см. по-висока от колкото е.

# 892

То не е нужно да е била умишлена лъжа. Ако е висока 1.68,а се е писала 1.70 и ето разминаване. Гледала съм в българско предаване, но не помня уви в кое, точно заради такова нещо, провал в игра.

Във Вип Брадър Мегз беше излъгала че е мааалко по-висока и по същия начин се издъни в подобна игра.

https://lifeonline.bg/bg/vip_bradyr_hvana_kakanasheva_v_porednata_izmama_video

# 893

Готово.Забавих се с търсенето на правоъгълен квадрат Simple Smile ,но взех една ваза накрая и повече от 10 сек можех,ама не посмях Simple Smile

само за уточнение, всеки квадрат в Евклидовата геометрия е правоъгълен SunglassesSunglassesSunglasses
Вазата е идеална за кастинга, отбора на мамите се попълва Simple Smile
Но и при норматив от 3-5 секунди няма как да е иначе Simple Smile Sunglasses

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 01:13 от Bengun

# 894
От дневника на Веско, цитирам:

vesko.panchev
Териториална битка. Винаги ми е било неприятно когато губим хора от племето, но този път ми беше супер кофти, че Март го няма. Денят започна с много хубава изненада за нас, а именно разходка с коне. Не бих го нарекъл езда защото май само аз бях яздил преди. Между другото ездата е мое хоби. Беше супер зареждащо.
Битката - когато отидохме на плажа, видях битката и разбрах правилата си казах, че днес е нашият ден! Тънкият момент беше, че когато всички се изредят и вкарат обрач , останалите могат да се вкарат от един играч! Бях повел племето с конете исках да пренеса това и в играта, така и стана за мое щастие. Справихме се прилично. Посветих победата на Март Лачев!

Joy

# 895
Еми ето, същия продуцент, същата игра 2+2=х Simple Smile

# 896
  • Sunshine state
Не оправдавам тъпотиите на славяснките "мъжаги" по никакъв начин, но АМ си заслужи сарказма и подигравките. Тотално се е самозабравила. И да, Радостина е пич, ама Ана Мария е едно лайно.. Ще ми стига с автобус на финал, дето вика Весо. Близначките се прецакаха като не гласуваха двойно за себе си, ама то и Юлиян щеше, та не се знае. А как само промиват мозъка на Венцислава, не е истина. Как Юли говорел на хората и ги правел на нищо, а само да попитам те как ги третират, м??? Тя пък Венца се взе за по-силна и от Юлиян, та чак и признание искала. 😂
Браво на Пламен, въпреки жалките опити за игра на АМ. Той заслужава да е финал и да, без нито една номинация! 😃

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 02:36 от Pupitka

# 897
  • София
Аз честно казано не мисля, че Юлиян щеше да гласува за себе си. В предна тема зададох въпроса дали е бил на капитанска битка при племето на прабългарите - почти сигурна бях, че не е бил, но беше възможно да съм забравила, но Не, не е бил. Юлиян е силен, комплексен играч, но хич не иска да ходи на индивидуални битки. Като е на номинация няма избор, но в други ситуации избягва по всякакъв начин.
И харесвам Юлиян като играч, но освен, че не умее да губи, също показано, единствената капитанска на която отиде беше като новодошъл при траките. А там, в този момент, нямаше много избор: щеше да е тъпо да се оправдае с болка или друго.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 10:29 от gery1

# 898
Жалко за иначе страхотната игра, заслужаваше да бъде изиграна от двама можещи опоненти. Рекорда се държи от жена, балерина в Сървайвър Австралия, 68 мин.

За малко АМ да го подобри. Ех, значи.

Не, сериозно, вероятно и Ана-Мария е поставила рекорд - за най-кратка игра.

# 899
  • Sunshine state
Юлиян можеше да отиде на капитанска, но ми се стори, че нещо нямаше интерес и дори го приех като показност - аз съм си достатъчно силен и не се нуждая от имунитет. Топката беше в другте. Тук вече капитанската не беше за благото на племето, а за лична облага.

Общи условия

Активация на акаунт