💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 435
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 020
Много странно как сте против държанието на Веско спрямо жените, а в същото време подкрепяте и харесвате Юлиян..
Писано е 1000 пъти в темата, но кой да чете... Весо е простак от началото - още като си изпра оср.. гащи над чиниите, когато номинираше Анелия, когато пускаше шегички за либидото си - всичко у него е просташко - манталитета му, самочувствието му, очакванията му от околните.
Юлиян обижда жените и аз не одобрявам това (освен за Радостина - нея и аз бих я обиждала и нямам право да го съдя). Но неговото поведение не е толкова противно, колкото това на Весо.
Дано последният да се пренесе в Чикаго завинаги - такива като него не трябват тук.

# 1 021
  • Другата България
Laughing От самото начало на формата се въртят спойлери за трима финалисти.
Пламен е финалист за финалната седмица, в която никой не знае как ще отпадат играчите до евентуално трима. Не директно за финала. Имунитетът му от снощи е само за двете битки днес и утре.
Т.е. под "финалист" имат предвид участник в последната седмица ли? Аз го разбирам като финалист на самия финал. Иначе утре като се излъчи втория номиниран, Алекс трябва да честити на всички останали, че са финалисти. И Анка да е сред тях?! People Eyes
smile3521 newsm10
Точно така.smile3532

# 1 022
Да, ако се окаже че всички осем състезатели са финалисти вярно ще е подигравка равностойна на подигравката с Юлиян когато му дадоха щита на SDI, без да му осигури имунитет

# 1 023
Скрит текст:
Laughing От самото начало на формата се въртят спойлери за трима финалисти.
Пламен е финалист за финалната седмица, в която никой не знае как ще отпадат играчите до евентуално трима. Не директно за финала. Имунитетът му от снощи е само за двете битки днес и утре.

Т.е. под "финалист" имат предвид участник в последната седмица ли? Аз го разбирам като финалист на самия финал. Иначе утре като се излъчи втория номиниран, Алекс трябва да честити на всички останали, че са финалисти.
Цитат
И Анка да е сред тях?! People Eyes
Цитат
smile3521 newsm10
Точно така.smile3532

Там ще е... с купа в ръка (ама не златна...🏆, а 🥣) и с лъжица в другата. 😉
Скрит текст:
За мен не е грешка. Юлиян га бе казал "ИСкам да съм капитан" Венца и близначките щяха да гракнат в един глас, че е егоист.Особено - близначките.
Добрин със сигурност нямаше да го подкрепи,  защото Юлиян е от прабългарите,  
Скрит текст:
при това - опасен конкурет; а на гласа на Пламен не е  на сто процента сигурен, че може да разчита в подобна ситуация.[/b]
А така изпраща "доброто ченге"Пламен, който е в добри отношения с всички и никой не е против, а Пламен няма да го номинира. отработена стратегия.

Не е така. При първото гласуване за избор на капитан всеки гласува за себе си, Пламен гласува за Юлиян. Ако Юлиян беше гласувал за себе си ставаше капитан без да има драма, но той предпочете да гласува за Пламен.
Съгласна съм с Bengun и само бих добавила, че при вторто гласуване Добата подкрепи (т.е. гласува за) Юлиян.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 16:36 от Bilyana14.

# 1 024
  • Другата България
Да, ако се окаже че всички осем състезатели са финалисти вярно ще е подигравка равностойна на подигравката с Юлиян когато му дадоха щита на SDI, без да му осигури имунитет
hahaha Какъв имунитет да му осигурява щита, това е несериозно.
Юлиян си победи в елиминационна битка както всеки друг. За чии му е този щит, на друг не са давали щит, та него да го ощетят, какъв щит, какви пет лева?
Финалисти в последната седмица, това се има предвид.
Скрит текст:
За мен не е грешка. Юлиян га бе казал "ИСкам да съм капитан" Венца и близначките щяха да гракнат в един глас, че е егоист.Особено - близначките. Добрин със сигурност нямаше да го подкрепи,  защото Юлиян е от прабългарите,  при това - опасен конкурет; а на гласа на Пламен не е  на сто процента сигурен, че може да разчита в подобна ситуация.[/b]
А така изпраща "доброто ченге"Пламен, който е в добри отношения с всички и никой не е против, а Пламен няма да го номинира. отработена стратегия.

Не е така. При първото гласуване за избор на капитан всеки гласува за себе си, Пламен гласува за Юлиян. Ако Юлиян беше гласувал за себе си ставаше капитан без да има драма, но той предпочете да гласува за Пламен.
Съгласна съм с Bengun и само бих добавила, че при вторто гласуване Добата подкрепи (т.е. гласува за) Юлиян.
Нали? Аз го написах същото, значи правилно съм чула. Peace

# 1 025
когато  спечелиш две поредни номинационни битки получаваш щита, защото няма да има номиниран от твоето племе.
Нормално е щом са решили да го дават след капитанска битка да осигурява някакъв имунитет.
Ощетиха го, защото му взеха щита, иначе блъфа му можеше мине. Изобщо не виждам какво е смешното. Не ставай и ти като Ана Мария.

---
не знаем какви са правилата, те постоянно се променят. Но ако наистина Пламен е само първият от осем финалиста, той не печели реално нищо, защото можеше да не взима имунитета и пак щеше да е сред осмицата когато от славяните отпаден един човек.

# 1 026
  • Другата България
когато  спечелиш две поредни номинационни битки получаваш щита, защото няма да има номиниран от твоето племе.
Нормално е щом са решили да го дават след капитански битка да осигурява някакъв имунитет
newsm78 Опасявам се, че тотално се обърках с постовете ти и не разбирам какво искаш да кажеш.
Когато племето спечели две поредни номинационни битки щитът на SDI се дава на племето, което означава, че всички членове на племето, на същото племе са защитени от напускане през тази седмица.
Когато Юлиян взе този щит, което аз лично не разбрах защо стана и защо Алекс му го даде, на друг спечелил елиминационна битка не помня да са го давали, та когато Юлиян го взе беше на индивидуална елиминационна битка, в която отстрани Стоян. За какво му е имунитет тогава? Какъв имунитет? Той си спечели.
И никога щитът не се е давал след капитанска битка, както ти пишеш.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 17:58 от Не се сърди, човече

# 1 027
Да, племето ти печели на номинационни щита, но това няма значение. Важното е, че той се явява един вид гаранция че няма никой от това племе да напуска племето през седмицата. Ако щеше - наречи го племенен имунитет.
На Юлиян му дадоха щита след индивидуална битка. Защо са му го дали е друг въпрос. щом получава индивидуално щита, би следвало да върви с него индивидуален имунитет или поне да му го оставят до следващата седмица, за да оставят възможност за блъфа му. А те му го отнеха. което е нечестно. за какво ти дават нещо, щом ти го отнемат преди края на седмицата?
Същата работа и с Пламен - дават му правото да е първият финалист и после се оказва, че ако отпадне още един човек така или иначе всички ще са финалист. Пламен има решаващ глас при равенство като капитан и не е скаран с никого, няма защо да се притеснява че ще бъде номиниран, т.е. така или иначе си е бил финалисти, т.е. продават му калъфка на възглавница.
Да си първи финалист има смисъл ако се прави някаква селекция и няма всички присъстващи да станат финалисти, а голяма част ще отпаднат.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 17:56 от Не се сърди, човече

# 1 028
  • Другата България
Пламен имаше избор, никой нищо не му е давал. Той го осъзна, обмисли и сам реши, нито някой насила му е дал или продал нещо, нито го е заставил. Пламен е сигурен до края на тази седмица, другата не се знае, може нещо друго да спечели. И за мен тази сигурност му беше излишна, но той лично я избра.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 17:55 от Не се сърди, човече

# 1 029
Пламен имаше избор, да, така е.
Изборът му беше: имунитет и да бъде първи финалист, или два гласа. Обясни ми, моля те, какво ти дава това да бъдеш първи финалист, ако знаеш, че си сигурен финалист?
Всъщност той реално няма избор. Или по-скоро - има фиктивен избор. Ако искаше да спечели нещо трябваше да вземе два гласа, но той не искаше да го играе "лошият", така че всъщност не взе нищо.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 17:58 от Не се сърди, човече

# 1 030
  • Другата България
Пламен не знае, че е първи финалист. Той предполага, почти сигурно, че него никой няма да го номинира, но предвид миналата седмица тук стопроцентова сигурност няма. Затова реши да се подсигури. Така смятам аз. И за пореден път казвам, че и аз мисля, че трябваше да вземе двата гласа. Но той сам, еднолично взе това решение, отново с дипломатично оправдание.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 17:59 от Не се сърди, човече

# 1 031
  • Испания
Още не съм ви чела, но първото нещо, което видях на компа е, че Веселин днес е бъррррррррзал да пише:

vesko.panchev

Капитанска битка. В този ден изборът на капитан в нашето племе беше по-интересен от самата битка. Двамата с Томас искахме той да отиде, тъй като в тази седмица преди сформирането на финалната осмица беше изключително важно кои ще са капитаните. Защото при равни гласове те решаваха кой да отиде на битка за оцеляване в играта. Гласовете бяха равни, а жените ни не отстъпиха. Разбира се те си искаха своето. Стигна се до момент да теглим чоп кой да е капитан. Теглене на клечки, който изтегли късата клечка става капитан. Радостина изтегли дълга, следваща Ана-Мария... посяга към една и в последния момент сменя избора си и хваща късата. Нейният умопомрачителен късмет се пренесе и в тази седмица... След размяната с Март благодарение на кутията на Пандора, късмета при тази жестока женска битка и отпадането на Март, сега капитан! От пътник без билет в автобуса стана шофьор 😁 Аз по-голям КЪСМЕТ не бях виждал. Условията на битката СИЛА и УМ. Ана-Мария срещу Пламен. Сигурен съм, че тази битка е счупила рекорда на Гинес за най-бърза капитанска битка цели 5 секунди 😂 След като се върна при нас в резиденцията падна голям смях 😂😂😂
П.С. Не пропускайте следващите епизоди... Шоуто е гарантирано
😉

Пламен не знае, че е първи финалист.

Алекс му го каза. После Анка разказа в резиденцията, че Пламен е първият финалист.

# 1 032
Тоя защо описва това, което всички, гледащи формата вече са видели? Тъп ли е, е риторичен въпрос, ама... 🤔

# 1 033
Вчера му каза Алекс, че е първи финалист и че това идва с имунитета. когато той съобщи на останалите, че е финалист близначките се спогледаха.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 17:59 от Не се сърди, човече

# 1 034
  • Другата България
newsm78 Той за коя битка говори?
Снощи преди започването ѝ Алекс каза: "Битката е за издръжливост". Къде беше нужна сила? Ум да, но той е необходим и не само на терена, а и извън него. И именно порад илипсата му в славянското племе досега бяха все от губещата страна. Та явно за друга битка става въпрос. Mr. Green
И отново не пропуска, че играта на Септември е била женска... Laughing, още по-зле, ама той така и не се усеща.
Едно обаче му признах, ето това изречение е право в целта:
Цитат
От пътник без билет в автобуса стана шофьор

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 18:00 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт