💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 443
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 050

Жалко за иначе страхотната игра, заслужаваше да бъде изиграна от двама можещи опоненти. Рекорда се държи от жена, балерина в Сървайвър Австралия, 68 мин.

Ааа, недей така - и нас ще ни запишат в "рекордите" - жена, певица в Игри на волята България, 5 сек. JoyJoyJoy
Подготовка на същата певица преди играта - час и половина. Rolling Eyes

# 1 051
  • София
Аз мисля, че Веско искрено се забавлява от тъпотията на Анка. Видя че на глава с тия двете не може да излезе и реши да им погледа сеира. И Анка го осигурява... В изобилие. То бива тъпотия и самовлюбеност ама нейните са безгранични.
Абсолютно не съм съгласна. Веско е много тъп, много. АМ може и да се надценява, ама и той се надценява яко. 1 месец губят игри, той имаше много срамна загуба от Пламен, гъна се като червей на онези рамки, ама намерил да се подиграва. Като са толкова умни и можещи защо останаха само двама, ако не им бяха наляли Стоян, Роберта, сега и АМ и Тина, отдавна и двамата да са си заминали. Да не говорим, че игра с пъзел не могат да вземат. После АМ им виновна.

# 1 052
  • Испания
Скрит текст:
Веско тъпото ми напомня на мен в 3-ти клас, когато се връщах от училище и пишех за деня ми от-до - какво съм яла, с кой съм ги говорила, какво сме играли по физическо. Някак да гледаме епизода и той после като бавноразвиващ се да ни го опише /вместо да каже нещо ново/,
аз не го разбирам.

Контактува с електората.

Пламен е първият сигурен финалист в „Игри на волята: България“

Ана Мария ще решава съдбата на Славяни

Цитат
Пламен можеше да избира между индивидуален имунитет и това да има решаващ глас при евентуални номинации. Той избра имунитет, с което се превърна в първия сигурен финалист в шоуто и другата седмица ще се бори за голямата награда от 200 000 лева.

https://nova.bg/accents/view/2019/11/26/269841/%D0%BF%D0%BB%D0%B … 9F6-XUaNJ_XCUMyVk

# 1 053
Хахахах, не мога Joy Смайли, много добро Joy
Не знам какво да предположа - Веско срещу близначките ли? Thinking
Пък отпадне ли Юлиян, ще се врътна като малко дете и няма да гледам повече. Но така или иначе не го вярвам.
А, принципно за мен той е най-добрият играч, не се сещам за слабо негово място, но все пак изправят ли се Добрин, Пламен, Юлиян, Веско резултатът много ще зависи и от самата игра и условията и.

# 1 054
Чета предположенията от фейса и нещо ми се стори интересно- Защо са двете племена на съвета? Дали няма всички да имат глас за номинация от загубилите?
Не са и двете племена на съвет.. На единия кадър Алекс е без очила, а на другия е със. Вероятно, където са и двете племена е от момента преди играта.

# 1 055
Веско е последен човек в този формат, който може да има претенции към Ана-Мария. Ако тя е била на зелено училище, то той е изкарал спа почивка с безплатен персонал. Ана-Мария поне  не е саботирала игри, за разлика от него. И съм съгласна с горното мнение, Веско висеше като прани гащи, да ме прощавате, малко повече от 5 секунди.

# 1 056
Записвам се чак на 59 страница. Едва смогнах да ви изчета.

Информацията, с която разполагаме до момента (с уточнението ако е вярна) и ако няма форсмажорни обстоятелства (промяна в регламента), то тази седмица играта напуска(т)...

Скрит текст:
Скрит текст:
...близначките.

Простите сметки показват, че тази седмица не могат да си тръгнат от играта следните участници:

- Пламен - има имунитет
- Веско, Добрин, Юлиян - финалната тройка
- Венцислава и Томислава - са първата елиминационна двойка след обединението, т.е. тази седмица е невъзможно някой от тях да напусне играта
- Ана-Мария и Радостина няма да са номинирани дори и да загубят елиминационните битки тази седмица, защото решаващият капитански глас е в Анка. Няма вариант славяните да загубят и двете номинационни битки тази седмица, защото един славянин трябва да напусне играта, а това няма как да се случи, защото и Томасита, и Веско са евентуално - Томи на двубой срещу Венцислава следващата седмица, а Веско е финалист.
- остават близначките, които напускат играта тази седмица

Това означава, че пратраките губят със сигурност едната номинационна битка. Ако загубят и двете битки, то евентуални съперници на близначките би могло да бъдат Юлиян и Венцислава, които печелят битката.

Ако славяните загубят едната елиминационна битка, то евентуален съперник на близначките ще бъде Веско, който също печели срещу тях.

# 1 057
  • Другата България
Чета предположенията от фейса и нещо ми се стори интересно- Защо са двете племена на съвета? Дали няма всички да имат глас за номинация от загубилите?
Не са и двете племена на съвет.. На единия кадър Алекс е без очила, а на другия е със. Вероятно, където са и двете племена е от момента преди играта.
Именно, това смятам и аз. Монтаж на една картина в началото с глас накрая.

# 1 058
Напълно съгласна съм с did4eyyy като предполагам, че Веско ще е на елиминация понеже се опитва да каже, че се е показал достоен. Посвети седмицата на Март - до сега само 1 победа имат и то не кой знае каква... Очаквам още нещо да се случи около тях. Отделно пише, че щяло да бъде интересно. Едва ли го пише, за да вдига само рейтинга на предаването ами да видят хората какъв е "мъжкар".

# 1 059
"24-ма смели българи влизат в битка за надмощие, а победителят ще грабне голямата награда от 200 000 лева.

„Игри на волята“ е ново екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA– едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците. Снимките на мащабната продукция включват 10 локации, разкривайки красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина."
Това е първата реклама на предаването. Прочитайки това се предполага да гледаме мъже и жени с меко казано прилична физическа подготовка. Хора които се мислят за упорити, умни и силни. Дали е истина това в игрите трябваше да се докаже.
И три месеца аз не видях защо Анка е допусната в предаването и поради какви качества стигна и до финал... И за Илиян важеше ама него подбора си го отстреля своевременно.

# 1 060
  • София
Аз допускам Радостина да гласува за Анка.

# 1 061
  • Испания
Амелия вчера пак се е присетила за формата.

amelia_markova

Игри На Волята беше едно неописуемо преживяване, в което се впуснах като на шега, но в последствие видях, че е нещо голямо и вложих цялата си воля, сила и сърце във всяка една битка. ⚔️
Благодаря за възможността да открия колко съм силна, да видя докъде стигат границите на човешките възможности, да преодолея страховете си и да разбера, че в живота винаги трябва да имаш стратегия и да мислиш за главната си цел и да помниш накъде си тръгнал.
Доказах на себе си и на всички останали, че съм войн с характер и никога не се предавам, че дори, когато трябва да избера изгодата си и да гоня интересите си не предавам принципите си и хората, на които държа.
Можех да стигна и по-далеч,мечтаех за финала, но съм повече от доволна и знам че децата ми се гордеят с мен, а всички вие ме подкрепяте и обичате.
За мен това е истинската победа!

# 1 062
  • Другата България
Изключено според мен.

# 1 063
Изключено според мен.
И безсмислено

# 1 064
  • Испания
Византиецът е изтрил и малкото снимки, които беше качил от формата. В момента няма нито една.

Днес Юлиян мълчи. Нищо чудно довечера да паднат.

Общи условия

Активация на акаунт