💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 532
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 140
Дано да отпаднат тази седмица. Не мога да ги търпя повече, близначките.

# 1 141
  • Испания
Анка се писа анализатор.

Най-сетне кукундрелите - на елиминация!

# 1 142
За пръв път виждам близначките да се държат нормално. Ако бяха такива през цялото време щяха да са ми фаворити.

Визирам номинации..

# 1 143
Интересни номинации, не бях права. Ами странна птица е Пламен, че и Добата в случая-беше идеален момент да опитат да се отърват от Юлиян. Пламен уж го играе много спортменски спрямо Юлиян, а дуднеше сума ти и време зад гърба му и не го спаси на една от номинациите, ската се зад Венци. Добата пък би трябвало да е длъжник на близначките , след като му дадоха имунитет веднъж.

# 1 144
  • Варна
КОЛКО СЪМ ЩАСТЛИВА! Тия сега до петък няма да млъкнат

Те, защото досега преди петък, мълчаха....

# 1 145
Двете мълчат и гледат ококорено, но зад кадър силни и вилни. Боже, отдавна не съм изпитвала желание да ударя някого

# 1 146
 и аз не мога да ги търпя. Окей Юлиян има вина определено. Но Венцислава "царицата на пъзелите" също има вина, както и близначките, които  изгубиха много време.

# 1 147
Ей,не млъкват. Пищят ми ушите от тези двете, имат супер дразнещи гласове.

# 1 148
  • София
Кво става, бе... що не се смеят моите приятелки... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 149
  • Испания
Какво стана сега? Добрин си призна, че е страхливец. Не искал да се настройват срещу него, за да не го номинират.

Юлиян не си признава, че не се справи.

# 1 150
Славяните да пратят най-силния си играч АМ - да победи и близначките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 151
Ама как му преиначавст думите тези кокошки, отврат са . Юлиян наистина има свръх его, но си призна вината. Просто обърна внимание, че и те не да били  перфектни и хайде пак гракнаха .

# 1 152
Все повече съм за Добрин. много ще се зарадвам да спечели, заслужава го.

Да,  а ако бе някакъв заядливец Юлиян можеше да каже, че след като те са опитвли е дошло негово време да опитва. Иначе че има голяма виня Юлиян - има. Той редеше стратегията и  после не изгуби много време в изпълнението на своят част. Но да говорим, че единствен носи вина е несериозно.

# 1 153
Юлиян не си признава, че не се справи.
Защо да не си призна? Каза, че е направил каквото е можал, не се е получило достатъчно бързо..

# 1 154
  • София
Славяните да пратят най-силния си играч АМ - да победи и близначките Stuck Out Tongue Winking Eye
JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт