💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 417
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Варна
и аз не мога да ги търпя. Окей Юлиян има вина определено. Но Венцислава "царицата на пъзелите" също има вина, както и близначките, които  изгубиха много време.

Добата стоя и гледа близначките как разплитат въжетата, не помръдна. Но все пак змията той я издърпа, а и преди това е спасявал отбора. Но реално н тази игра не го видях нещо да прави. То и Томас май същата работа беше....

# 1 156
Мен пък ще ме е яд близначките да тръгнат преди Венцислава. Ако нейният еквивалент при славяните Ана-Мария показва поне някакви емоции, то тази жена е като твърдо замразена.

# 1 157
  • Испания
Юлиян не си признава, че не се справи.
Защо да не си призна? Каза, че е направил каквото е можал, не се е получило достатъчно бързо..

Пак спореше. Бил си броил, че хвърлил 15 пъти. Не може да губи и това е. Не му прави чест.

Тръгна пак да яде другите.

# 1 158
  • София
Ако и утре траките загубят, Венца е номинирана.

# 1 159
Изчетох ви, само на мен ли ми е скучно и вече нещо не ме грабват...

# 1 160
Пламен е тъпа мишка имаше идеална възможност ДНЕС да отстрани конкуренция в лицето на Юлиян или Славянин един по малко между него и 200 000лв.
Абе никой ли няма акъл в тия племена
Какъв спортмен си какви - 200 000лв. да се бориш със силен играч вместо на този ранен етап да махаш истинската конкуренция.
Пък нека с теб на финала са жени тамън ти се покачва коефициента на печалба!!

# 1 161
Всеки има лоши дни,но е важното да си признае и да поеме отговорност,което частично направи Юлиян,но това не изключва факта,че и някой други не бяха на висота.Той и да е добър в дадената игра пак е номиниран.

# 1 162
  • Пловдив
Ех, тоя Добата...  Прави се на глупав, но никак не е такъв!
И сега утре ако паднат пак... Вече си мисля, че ще забрави уж антипатиите към Венца и ще стреля по Юлиян, за да опита да си чисти пътя..

# 1 163
  • Брюксел / София
Юлиян е като болен от загубата. Призна си вината. Той просто не може да губи и му е криво поради тази причина.
Застъпените рамена беснеят. Кофти е като ги номинират, а забравиха женската задруга, която пращаше нон стоп Юлиян на пангара. Нека видят сега как е.
Не харесвам Пламен, но чест му прави, че постъпи достойно и се аргументира: Юлиян заслужава да е на финал.
Добата си е добряк и се лута, но поне честно си призна, че го е страх.
Венца е безполезна, няма какво повече да се каже за нея.
Искам близначките да се разкарат, само врещят.

# 1 164
и аз не мога да ги търпя. Окей Юлиян има вина определено. Но Венцислава "царицата на пъзелите" също има вина, както и близначките, които  изгубиха много време.

Добата стоя и гледа близначките как разплитат въжетата, не помръдна. Но все пак змията той я издърпа, а и преди това е спасявал отбора. Но реално н тази игра не го видях нещо да прави. То и Томас май същата работа беше....

На Добрин игрите с баланс определено не са му силата. На въртящото се колело издържа една секунда.  На варелите също не стоеше добре. Докато близначките винаги разбиват на игрите с баланс - например в люлките -  сега, когато изгубиха толкова време не знам дал не саботираха.

# 1 165
Скрит текст:
Юлиян не си признава, че не се справи.
Защо да не си призна? Каза, че е направил каквото е можал, не се е получило достатъчно бързо..
Пак спореше. Бил си броил, че хвърлил 15 пъти. Не може да губи и това е. Не му прави чест.

Тръгна пак да яде другите.
[/quote]
Дай пък да се унижи, за да им направи чест. Юлиян и да даде душата си ще е номиниран. Каза, че поема отговорност и това е. Какво да каже друго..да моли за прошка и да каже, че е загубена играта заради него?
Дори преднината на Пламен беше стопена, защото Веско и Ана Мария бяха в синхрон Grinning

# 1 166
Ами излиза, че капитаните няма да имат два гласа!
Пък в промото Александра казва: ти решаваш...

Александра може да го казва и на траките, например Венцислава и Близначките са гласували за Юлиян,
Пламен и Юлиян са гласували за Близначки
и Алекс казва- Добрин..., решаващия глас е твой.
Или не?

Хах, познах.
Само дето Добата предостави на Пламен да реши.

Ако е истина, че Венцислава елиминира Томас в по- късен етап, значи утре номиниран ще е Веско.

# 1 167
Тука цари някакво пълно неразбиране кой е силен играч и кой не. Това не е "бързи, смели, сръчни" и най-силен играч не е тоя, който вдига 200 от лежанка, а тоя който си проправя път до финала с най-малко усилия и най-малко рискове, като същевременно запазва добри отношения с останалите.. тая игра е различна от спорта Wink

# 1 168
  • Варна
Аааа на мен все по-интересно ми става...

# 1 169
Браво на Пламен за номинацията. Но, според мен той нямаше друг избор, щеше да изглежда грозно да номинира Юли. Само се чудя как събра смелост, явно не може да си прости, че в началото не номинира Добрин и така щяха гласовете да са 1 Венца,1 Добрин, 2 Юлиян. Не го обмисли добре май. Не му вярвам, че истински е зад Юли и беше жест от него.
Дано утре спечелят траките, защото Юли ще бъде вторият номиниран. А близначките не са слаб противник в някои игри.
Мисля обаче, че и утре траките ще паднат. Близначките няма да играят на макс.
И пак Анка искала тракийци двама на битката. Нещо почнаха да не правят стратегии с Радостина, това е чудо, чудо. Много злобни бре, пфуу

Общи условия

Активация на акаунт