💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 364
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 215
А аз се чудя дали тези два жълти тъпоъгълника ще признаят, че без момичета не биха могли да спечелят? Ето, Ана-Мария днес пърхаше като пеперуда, Радостина сглоби пъзела. И останах с впечатление, че Веско се страхува от Радостина. Разбира, че ако и се отдаде възможност, хладнокръвно ще го накълца на хиляди жълти потничета.

# 1 216
  • Испания
Преди малко Роберта е публикувала:

# 1 217
А аз се чудя дали тези два жълти тъпоъгълника ще признаят, че без момичета не биха могли да спечелят? Ето, Ана-Мария днес пърхаше като пеперуда, Радостина сглоби пъзела. И останах с впечатление, че Веско се страхува от Радостина. Разбира, че ако и се отдаде възможност, хладнокръвно ще го накълца на хиляди жълти потничета.

Възможности се създават, не се чакат. Днес изпусна една например.

# 1 218
Моя милост проспа епизода и сега наваксвам.
Реакцията на Радостина, като чу че трябва да се получи идеална пирамида (отново) беше един път.. Направо горката  Grinning Grinning

# 1 219
  • Варна
Радостина сама си каза, че не иска пъзели днес. На нея целта и беше да паднат, но Анка така се беше газирала, че ще играе и ще мачка, чак мъжете и бяха бавни за нейното темпо, че Радостина не можа да ползва момента да пратят двамцата с разбити мъжки сърца на битка. За утре иска същото и затова сега мачка Анчето, че да и спихне ентусиазма до сутринта.

# 1 220
Добре..докато Радостина питаше Ана-Мария дали е заслужила да стигне дотук и какви са качествата и, аз пък се запитах самата тя смята ли, че е достойна. Реално в коя игра Радостина е блеснала, посредствено представяне, все в миманса. Ако Ана-Мария трябва да благодари на късмета си, то почти същото важи и за Радостина. Да се върнем назад, още при оригиналните Траки, коалицията им успя благодарение на факта, че близначките макар и двама играчи като брой са с един глас и реално при това племе стартът не е равен. След това пък присъствието на Юлиян беше толкова силно, той е забележим просто, с поведение, с игра, та там жените нямаха друг шанс освен да се съюзят срещу него. Разсъжденията на Радостина са верни, харесва ми понякога, но тя никакъв стратегически ход не направи, който да е впечатляващ, просто непредвидими стечения на обстоятелствата. И, хайде, ще призная, че тя привлече Добата (но, отново да отбележа, че просто близначките му се подиграваха открито, а Сандо, Радостина и Ана-Мария зад гърба му, та той избра по-малкото зло).

Ами не е точно така -Радостина спечели битка срещу Роберта. Освен това докато съществуваше Малката коалиция - Сандо, Добата, Тина и Ана Мария, тя като че проявяваше най-много хъс. Има тя се светна, че само губят играчи и взе да го игре опозиция на Сандо.

Последните игри до голям степен ги спечелиха славяните, защото тя ги нареди по правилния начин. В миналата териториялната игра при хвърлянето на диска уцели от първия или втория опит. И на баскетбола се представи добре - да, вкара си автогол, но после бе бърза.

При нея проблема не са качествата, а характера.

@  Bengun
Радостина е спокойна, тя знае че където и да отиде във финалата осмица ще е окей. Ако тази седмица отпадне Ана Мария, като се обединят, пак може да направи женското обединение, евентуално привлекат Пламен,  а Томас и Веско вече са подковни д са срещу Юлиян, който е пък срещу всички.
Ако остане по-дълго време, сред славяните, мъжете вече я приеха ще изхвърлят Ана Мария, а нея. Ако Ана Мария и тя  успеят да изхвърлят някой от мъжете също я устройва.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:57 от Лорд Сняг

# 1 221
И моето мнение за Радостина е същото като последните изречения в горното мнение на Лорд Сняг.

Аз с друг въпрос влизам. По принцип не помня да съм пропускала епизод, уж гледам и следя ама ... Радостина като пита АМ кои са силните ѝ страни и тя започна да изрежда, че бягала била, баланс имала някакъв, плувала, исках да питам излъчени ли са тия епизоди, в които тя реално ги показва тези свои умения? Проспала ли съм нещо?!?

# 1 222
  • София
Обикновено се въздържам от излишни емоционални пристрастия. Имам предвид, че знам колко отдавна са приключили снимките на епизодите, които сега гледам. Имам си любимци, най-често си ги харесвам от самото начало и продължавам да ги харесвам, докато приключи участието им в съответната игра. И това е. Обикновено не хабя чувства в отрицателна посока. Най-много да си кажа за някого "леле, тоя къв е смотан!" и в следващия момент губя интерес. Този път обаче нещата не ми се получават по същия начин... хъм... За първи път отрицателните ми емоции тотално преобладават и гледам с отношението "е, идиот такъв, по-противен от тебе няма!!!".
Личната ми класация по противност към настоящия момент:
1. Весо Зобът. Освен анаболното тяло, на тояТ и душичката му е анаболна (преразказ по тирада на Милото). Акъл не споменавам, щото липсва. Но, ако имаше, и той щеше анаболен да е. Кеф ми е, че точно АноМимата му разказва играта, по-жалко от това няма накъде.
2. Венца Подводницата. Незабележимо с просто око мазно подло петно (вариация по Пламен). Може би опазването на родните граници изисква от нея да не бие на очи и да е добра в извъртането, ама това общо с волята няма. Пък и в играта таяТА не е на служба.
3. Гадостина. Признавам й просветлението при жълтогащурковците, много й ходи и на нея. И ми става още по-неприятна, защото съдейства на анти-пратракийското племе. Което за мен си е чиста форма на предателство, тази жена вярност не може да пази.
4. АноМима. Не си е на мястото и информацията за това не намира мозъка. 50 и кусур епизода подред.

п.п.: близначките продължават да са ми любими. и точно затова толкова ме е яд, че си пропиляха шансовете за обединяване със себеподобните си, демек с Джулката, Добата и Пламен. Те всичките май не осъзнават колко си приличат... хъм...

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:11 от *Джем*

# 1 223
Моята класация за Анти-играч

1. Георги - няма такъв комплесар.  Как определяше на другите какво да ядат, какво да пушат. Твърденият му че добрият спортист не пуши са абсурдни. Майкъл Джордан  е пушил пури преди всеки мач. Зинедин Зидан, Уейн Руни, Димитър Бербатов са емблеми на пушенето. ИЗгоренето знаме е постъпка, която няма аналог.
2. Веско - изключителна противна личност. Простак и сексист. С думи не можеш да го опишеш.
3. Март - скатавката
4. Томас Злобара
5 Илиян Простака
5. Пламен -  мишока.

сред жените
1. Венцислава - страхливката
2. Ана Мария - самочвствието без покритие
3. Гадостина - сивия кардинал
4.  Гичка
5. Близначките.

любимец ми е Добрин, и веднага след него - Юлиян. Преди отпадането бяха за Амелия Мира и донякъде - за Марешка. Яд ме е че Наско отпадна толкоз рано, но пък това дде възможност на Добрин да се прояви.

# 1 224
  • Пловдив
Иначе огромната изненада на епизода, най-неочаквания обрат - Венцислава не  нареди пирамидата.. Scream Най-после първият и последният (да не кажа единственият) вярващ в пъзелоредните й качества, демек Джулката, изтрезня и се отърси и от тази химера JoyJoy

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 00:02 от milandria

# 1 225
  • Другата България
Ама сме детективи, а?  superuu search
Разкрихме близначките днес, ето на-най-сетне ще се разкарат. Просто става нетърпимо, харесвам ги, но то не се трае хора, това е обсесия, те са като зомбирани, едно и също, един и същи човек, само за него, единствено за него, а всъщност са точно като него. Какво сега-да си направи харакири, сепуко, ритуално да се омаже с катран и овъргаля в пера? Каза си, призна си, пое отговорност, те обаче продължават да рият, да копаят, да провокират, той какво-да им мълчи ли? Само защото и той ги попита те защо са се забавили това за тях означаваше, че той бяга от отговорност!!! Те дори и не разбират какво ги пита, защото...и те не обичат да губят, да ги подценяват, да ги сравняват с когото и да е. Утре се продължава с грозните обиди и доколкото чух, "дъртите моми" на Юлиян ще им е заслужено с оглед на това, което чух от тях за него. Sick Става грозно, става всичко друго, но не и спортсментско. А пък в петъчното студио очаквам да има клада с чучело на Юлиян, което преди да го изгорят двете сестри Милков да набоде с шиш, там да е и Март като гост-коментатор, който само да драсне клечката. Просто съм отвратена.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:16 от Merri_An

# 1 226
До този момет Венцислава не беше редила нито един сложен пъзел. Тя имаше две  простички пъзелчета, като на първия помагаха Юлиян и Радостина (която им някаков средно ниво за пъзели, както се видя и днес), на втория пак й помагаха, а един по-сложен, който пак бе с пирамида аха - да го издъни, добре че бе Добрин. И така стигаме до днес - с четвърти пъзел, отново с пирамида. Видяхме я колко струва. Най-малкото би следвало да е запомнила лотиката на редене на предната пирамида и д се опита да направи нещо подобно. Уви!

# 1 227
  • София
... А пък в петъчното студио очаквам да има клада с чучело на Юлиян, което преди да го изгорят двете сестри...
Аз да си повторя мантрата от вчера: искам в петъчното студио Весо да гори чучело на Джулката... хъм... колегите на Пламен ще дебнат около студиото...

# 1 228
Анка сега като гледа, дали осъзнава, че можеше да ги прати тия двамата на елиминации един срещу друг, щяла да мачка траките и да ги праща двама.
Винаги съм вярвала, че е добре да имаш самочувствие, но толкова е нелепо, когато нямаш реална преценка за себе си...
На някаква в инстаграм под поста на Веско са и’ писали “когато ти постигнеш това, което той..” ахахаха изсмях се.

# 1 229
  • Берлин
Венца е но сенс отвсякъде. Анчето и то възфръкна. Гадостина чиста проба 100% гад. Пламен,ах мазнико мазен. Юлиян се справи зле днес и не умее да губи,ама млад е още,ще се научи. Обаче близначките минаха прага ми на търпимост. Чакам Милков в петък да им предложи да си ги води вкъщи или да ни се извини за коментарите си

Общи условия

Активация на акаунт