💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 317
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 395
Не мисля, че коментарите на Наско бяха злобни - тя изчезна за една седмица и се върна. Още една недомислица.
Какъв е смисълът човек да седи една седмица в болница и да продължи участието си? Или като влезе във водата, почти да се удави, или да куцука насам-натам? Да вкарват резерви или да избират само млади и здрави хора.

# 1 396
Да не ги е досрамяло тия тримата , че си трият снимките от предаването Grinning

# 1 397
  • Испания
Да не ги е досрамяло тия тримата , че си трият снимките от предаването Grinning

Добрин никога не е публикувал снимки от формата. Мисля, че и Радостина. Виж, византиецът имаше, но ги е изтрил.

# 1 398
Радостина и набожния може и да ги е досрамяло, но Добата е друг тип човек. Мисля, че просто не иска показност. Simple Smile

# 1 399
  • Пловдив
Добрин има няколко клипа от Игри на волята в инстаграм. А Радостина има една снимка качена. Мисля, че е тази от визитката й.

# 1 400
  • Другата България
На мен ми се въртят и някакви еретични мисли за номинация на Пламен на Юлиян. Не знам защо.
...
Само не започвай така постовете си Laughing Тези еретични мисли като ги прочетох еротични, след това не мога да се концентрирам върху това за какво иде ред Joy Joy Joy
hahaha Joy Не е петък де, не така.

Вие се смеете, но аз изгледах отново промото. И все повече си мисля, че е подвеждащо. Не може така да ни наврат явно кой е загубил, то може, ама... Rolling Eyes
Та може и да ми се сбъдне мечтата Юлиян да е номиниран, както и горната ерЕтична мисъл, като Пламен би могъл да изтъкне мотив, номинирайки Юли, че същият като силен играч ще се върне. bowuu
Ще видим.

# 1 401
На няколко пъти срещам това за предателството на Венцислава, а нали не съм гледала началото; ще иска ли някой с две изречения да разкаже какво е станало?
На едни номинации Подводницата косвено прати Джулката на елиминационна битка, като се оправда, че не е преброила гласовете. Нейният вот беше последен и на практика от нея зависеше кой ще е на елиминация. Това стана скоро след като ги преместиха при траките.

Но преди нея гласувал по същия начин Пламен. Незнайно защо не се прие като предателство, а като индивидуална игра, парадокс! След тази случка прякора, който Пламен лепна на Венцислава, идеално подхожда на самия него.

по причината че Венцислава беше последна и нейният глас беше решаващ. Пламен можеше да си позволи лукса, д не подкрепи Юлиян и после да каже, че не е знаел как ще гласуват другите. Докато при Венцислава, бе ясно, че ако тя не го подкрепи отива на номинация.

Петя, Наско спрямо Добрин се държеше ако не злобно - то просташки. Въобще не му даваше думат и го обсипваше с жлъч,  както видяхме Добрин не е глупак. Наско настрои и близначките с-у Добрин. Именно той измисли прякора "амебата"

# 1 402
Скрит текст:
На финал са Юлиан, Веско и Добрин, а финалът ще е на живо на 8 декември в София.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 21:04 от Bubblesss

# 1 403
На финал са Юлиан, Веско и Добрин, а финалът ще е на живо на 8 декември в София.
Това ваше предположение ли е, какво е? Малко е странно някой да се включва никога неписал и да го изпляска това. Има хора, които не обичат спойлери, тях(спойлерите) ги слагаме в графа спойлер. Затова се и казва спойлер.

# 1 404
Това ваше предположение ли е, какво е? Малко е странно някой да се включва никога неписал и да го изпляска това. Има хора, които не обичат спойлери, тях(спойлерите) ги слагаме в графа спойлер. Затова се и казва спойлер.
Аха, добре, изтрийте го, извинявам се.

# 1 405
Скрит текст:
Аха, добре, изтрийте го, извинявам се.

Просто редактирайте поста си, маркирайте написаното и натиснете на бутона "Скрит текст"

# 1 406
Ами нали финалът е на 6-ти
Това ваше предположение ли е
Ако е така, то не е необходимо спойлер
Ако нещо знаете със сигурност го сложете в скрит текст, защото някои обичат тръпката и не искат да знаят, други обаче са по-нетърпеливи и любопитни и искат да знаят. Така всички са доволни.

# 1 407
Само на мен ли звука се разминава от видеото?

# 1 408
  • Испания
При мен няма проблем.

# 1 409
Какво ще предстои следващата седмица, някои има ли представа ?

Общи условия

Активация на акаунт