💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 260
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
В момента, в който Веско почна да говори за себе си в трето лице, нещата ми станаха ясни. АМ може да е всякаква, но никое човешко същество не заслужава такова отношение. Веско е един гнусен и прост сексист и ще се радвам да бъде победен от жена. Най-големият му кошмар ще се сбъдне.
Ха дано!

# 1 576
Епитетите към Ана Мария -Туристката ,куфар ,певицата от Миланската сцена ,Ураган Гецово  Laughing ,имаше и още ама не мога да си спомня

# 1 577
  • Бургас
Дай на глупавия власт и му гледай сеира...с право се ядосва Веско, но може пък да им се връща за Амелия -Мира.Тя, Марешка да бяха останали, но не и това недоразумение.Да, има право да се възползва от шанса, но някак е безмислено, освен ако не и подарят някоя игра, ама как да стане, тя и нея игра ще загуби.Срещу кой да е, че да спечели? Всеки трябва да си знае мястото и да се натяга там, където е силен.Не е Веско най-силният играч, но не заслужава да бъде премахнат от нея.Близначките също показаха колко са добри в игрите и те не заслужават да си тръгнат още сега.За мен тя и Радостина трябва да си отидат най-напред.

Напълно си заслужава според мен.Някой по-прост, например Георги щеше да е доста по-груб.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 22:22 от Галчудо

# 1 578
За мен Веселин е много по-неприятен и груб в нападките си към Ана-Мария отколкото Юлиян.

# 1 579
  • София
Само язък, че именно, защото е връзкарче туй недоразумение Веско , пак за него ще направят играта , за да махнат Близначките.....
Ааа, сакън!
Много ме дразнят момичетата, но предпочитам мрънкалникът да си ходи.

Тоя смешник Веселин... Защо си мисли, че някой от другите участници с нещо му е длъжен? Пък било то и Ана-Мария. Уж много силни тримата глупаци, а си умират от страх да не отидат на елиминации. И Март беше така, Веско Панчев също. Такива смешници, те се били доказали? С какво бе?!? Ще ме уморят!
smile3521 Точно така.

# 1 580
Много ще се радвам да си тръгне Веселин. По ред причини които съм изброявл.
Ще добавя само още една - так ще се обърка играта на сценаристите.

# 1 581
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-11-28-igri-utre

От новото промо пак издават кой е победителя.

# 1 582
Да ви кажа честно най-добре Анка да хваща под ръка Веско Панчев и заедно да напуснат , че и двамата са еднакво зле 😁

# 1 583
"Фермер" на сезона - Ямболския бек Георги
"Фермер"на седмицата - Веселин Панчев, въртене на геврек, USA

Не е приятно на дуел да те прати най-най-слабия състезател във формата. Така е. Но правата им в играта са абсолютно равни. Веселин го знае много добре това. Но Ана-Мария успя да го извади от зоната на комфорт и се видя ясно турския му патриархален манталитет и егото му. За няколко дни образа му граден от два месеца се пропука и разклати много сериозно.

# 1 584
  • Варна
В момента, в който Веско почна да говори за себе си в трето лице, нещата ми станаха ясни. АМ може да е всякаква, но никое човешко същество не заслужава такова отношение. Веско е един гнусен и прост сексист и ще се радвам да бъде победен от жена. Най-големият му кошмар ще се сбъдне.
Ха дано!

Той се сбъдне тази вечер, близначката да не е мъж случайно?

Абе хем ме кефи Веско как я соли Анчето, хем е отвратителен начинът, по който го прави. А тя какво самочуствие вади.....

Аз, ако бях на нейно място, щях да го контрирам и да питам неговите качества какви са, за да заслужава да е там и като обяснява колко е силен, защо така се пали?

# 1 585
За мен Веселин е много по-неприятен и груб в нападките си към Ана-Мария отколкото Юлиян.
На мен малко ми омръзна да ги сравняваме.. имам предвид грубостта, да я определяме кое е по-зле....
Дали защото последните дни Юлиян не е имал възможност да се изяви като силен играч ли, не знам, но тази вечер започна да ми писва. И какво.. после с една похвала всичко се забравя? Да, Добрин добре им припомни на близначките, че са същите... че са правили същото и с него.
Започва да ми писва от това хората да са груби един към друг.Ужасно. е.

Като слушам Веско ми е неудобно от него самия. Като слушам Юлиян ми е неприятно, някак грозно. Като слушам близначките също.. истерични жени, крякащи....

Наистина за Добрин съм. Нека е тъп. Нека е глупав и амеба, нека има дефицити. Ами да, лудите, те да са живи. Явно и аз съм луда.
Или за Пламен. Нека е сив кардинал, лицемер, пасивен и незащитаващ жените.

Не знам, в такова настроение съм. Просто не искам да слуашм повече траките и техите кавги. Не смятам, че това е нормално да го излъчват по национален ефир.

# 1 586
Браво на Елена. Показа съобразителност и игра за отбора.
На тях е ясно, че Весо или Томас ще е срещу тях, няма как да е жена при капитанството на Ана.
Въртяха, сукаха от предаването да отпадне Юлиян и даваха бонуси на славяните и накрая май Весо ще отпадне.
Томас, както аз четох тук е казал това за близначките в едно от видео-разговорите дето прави. Затова и все се правят тези сметки и някакво намерено листче от плажа за битка Венцислава-Томас по-натам.
С тези Пандори и глупости, с това побутване на славяните, за да запазят Весо и Томас, накрая сами паднаха в капана си. Можеше Ана да изгонят, после евентуално Радостина, но.. не вярваха, че капитан ще стане Ана с късата клечка.
Юлиян повтаря едни и същи обиди към близначките, защото друго не може да измисли. Те са хубавки, добри са в игрите, няма какво да ги жегне, а те кълвът и кълвът от сутрин до вечер. Та той едно ядене не изяде спокойно, ако обърнахте внимание. Да, грозно е, просто е, ама...не той ги почва нали? Тяхното се не трае, обидите са груби и техните дори цинични-простак, лайно... да мълчи ли. Може би, ако не ги отразява щяха да се откажат, но то е до характер, път и знае че се предава, как ще изглежда унижен от две кокошки. Венца обаче не пропуска да се намеси, подло и долно същество е тази, най-неприятна ми е от всички, дори и от Анка. Пламен се изложи и той, може да тушира веднага, дори Добри се съживи и отреагира адекватно, но не и Пламен праведния.
На мен ми се струва, че Юли не е добре здравословно. Много изтощен изглежда, много нездрав вид има.
За утре мисля, че Весо ще отпадне.
Радостина е много долна, накова Анка, изми си ръцете с нея и ...номинира Весо)) Сега тя пак чиста, кат сълза. Венца и Тина са еднакви, но Венца не е и умна, та...

# 1 587

Не видях подсказка честно казано. Но предполагам е Веско .

# 1 588
...
Но Ана-Мария успя да го извади от зоната на комфорт и се видя ясно турския му патриархален манталитет и егото му. За няколко дни образа му граден от два месеца се пропука и разклати много сериозно.

Аз все чакам Веско отново да цъфне с някоя розичка, ама нъц Joy

# 1 589
  • Испания

Общи условия

Активация на акаунт