💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 227
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 605
Само аз ли се чудя защо възхваляват толкова Томас, "най-комплексния играч". Само аз ли помня как увисна на въжетата  като някое чревце в капитанската битка с Юлиян?
По думи на Алекс - "Оплете се като пате в калчища." Grinning

# 1 606
  • София
Скрит текст:
Стига вече с тоя сексизъм. Това че някой е поставил някого на мястото му не е проблем. Пък дали е жена или мъж не трябва да има значение.  Понеже е казал на Анка истината Веско е сексист.  Ами все си мисля , че ако имаше такъв плужек като нея,но от мъжки пол също нямаше да бъде пожален нито от играчите нито от публиката.
Ако смяташ, че не е сексизъм да номинираш единствено и само жени всяка седмица,
Ако смяташ, че не е сексизъм да номинираш Амелия-Мира четири поредни  пъти, въпреки че тя беше единствената с мозъчни клетки в това племе и им решаваше всички пъзели,
Ако смяташ, че не е сексизъм да възприемаш жените като сексуален обект и всеки ден да флиртуваш с различна (Бояна, Амелия, Роберта),
Ако смяташ, че не е сексизъм, да мислиш, че жените са необходими в племето само за да ти готвят и чистят,

Съжалявам, но не знаеш дефиницията на сексизъм.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 22:51 от spooky jim

# 1 607
  • Sofia
Скрит текст:
Къде бяха Амелия , Роберта или Марешка , къде е Анка 🤦♀ Изобщо какво прави още там , та тя трябваше да е от първите отпаднали . Това момиче няма нито едно силно качество , а предполагам и няма човек , който я подкрепя .
Не мога да кажа кой искам да падне утре . От една страна искам Веско да се върне , за да свали Анка на земята още . От друга страна пък искам близначките още малко в играта , дразнещи са , но играят добре . Те също не могат да бъдат сравнявани с тази коза 😤

Еее това олицетворява най-добре "великана Анка - псевдо капитана". Лика - прилика са си. 😂🤣😂

# 1 608
Къде бяха Амелия , Роберта или Марешка , къде е Анка 🤦♀ Изобщо какво прави още там , та тя трябваше да е от първите отпаднали . Това момиче няма нито едно силно качество , а предполагам и няма човек , който я подкрепя .
Не мога да кажа кой искам да падне утре . От една страна искам Веско да се върне , за да свали Анка на земята още . От друга страна пък искам близначките още малко в играта , дразнещи са , но играят добре .Hands ClapHands Clap Те също не могат да бъдат сравнявани с тази коза 😤
         Ана-Мария и ярето   едно към едно!!!

# 1 609
  • София
Анчето - "Понякога имам чувството, че не ме бива в много неща, но знам, че ги мога" 😝😝😝

# 1 610
  • Пловдив
Веселин е най-надутия балон в целия формат. Как пък нито един от славяните не прие достойно номинацията си. Уж много силни, много достойни, много комплексни пък голям страх.. С тяхната коалиция и те бяха като на туристическа обиколка до финала,че и постоянно ги снабдяваха с нови патици за обстрел.

Оф, яд ме е за близначките.

# 1 611
Здравейте, някой знае ли кога е финала? И ще има ли индивидуални битки?

# 1 612
  • Варна
Цитат
Ако те бяха при Весо, а не АМ, той щеше вече да е в психиатрична клиника... Stuck Out Tongue Winking Eye

Хахахаха имайте милост, квича.

То, ако беше така, Веско Панчев България 2019 нямаше да чака някоя от тях да отваря вратата, а той щеше да се заключи завинаги.

Иначе той каза, че ако Анна е била мъж, директно в сауната и на 4 очи. Тя му лази по нервите със смях и самочувствие, а балетът не е свикнал някой да не е в синхрон с техния танц.

# 1 613
Здравейте, някой знае ли кога е финала? И ще има ли индивидуални битки?
Следващата седмица.

# 1 614
  • Брюксел / София
Това първа елиминационна битка ли е за близначките? Ако да, кофти. Не ги понасям, но са добри в игрите. Мн несправедливо ще  е, че отпадат преди АМ.

# 1 615
другата седмица свършва, или финала значи обединяване на племената?

# 1 616
  • Sofia
Анчето - "Понякога имам чувството, че не ме бива в много неща, но знам, че ги мога" 😝😝😝
Няма понякога, има само тя винаги за нищо не става! Как пък за 3 месеца не се намери игра, която да й пасне!? На крива ракета космосът й крив!

# 1 617
  • София
Стига вече с тоя сексизъм. Това че някой е поставил някого на мястото му не е проблем. Пък дали е жена или мъж не трябва да има значение.  Понеже е казал на Анка истината Веско е сексист.  Ами все си мисля , че ако имаше такъв плужек като нея,но от мъжки пол също нямаше да бъде пожален нито от играчите нито от публиката.

8-ми Март, ти ли си бре, мойто момче? Simple Smile

АМ е много зле и това никой не го оспорва.
Сексисти са всичките славянчета заради недопустимото си отношение към ВСИЧКИ жени. То не бяха сексистки подмятания, към Роберта, даже към АМ, Весо искаше да му се фръцкала. Коментира се миенето на чинии като женски прийом. А за отношението към Амелия изобщо да не започвам!

Как пък никой не го попита този, щом е толкова доказал се и "достоен", що го е шубе да ходи на елиминации? Много просто момче. И голямо шубе. Добре че Амелия Мира ги извлачи на раменете си при толкова елиминации, докато те се разплуваха по диваните.

Лорд Сняг, Злодеида е с И, защото така го произнасят при дублажа. Учудва ме как може да се сбърка с Й. Иначе е художествено измислен превод и теоретично изписването би могло да е всякак. Но отчетливо го произнасят ЗлодеИда. Значи е така.

# 1 618
другата седмица свършва, или финала значи обединяване на племената?
Ами другата седмица ги обединяват .. Говори се, че и в края на седмицата (6-ти - 8-ми, не знам) е финала.

# 1 619
  • София
Стига вече с тоя сексизъм. Това че някой е поставил някого на мястото му не е проблем. Пък дали е жена или мъж не трябва да има значение.  Понеже е казал на Анка истината Веско е сексист.  Ами все си мисля , че ако имаше такъв плужек като нея,но от мъжки пол също нямаше да бъде пожален нито от играчите нито от публиката.
Да, Весо е абсолютен сексист и това няма нищо общо с обидите към АМ, а с това, че мисли жените за допълнение към комфорта си и счита, че когато на него му е необходимо, женичката трябва да отстъпи и да му направи път, покланяйки му се!    С Амелия постъпваше по същия начин, а тя не беше  АМ!

Той е от този вид сексисти, които командват жената мазно, а ако тя се опълчи я започват с голямата секира и това може да продължи до дупка... Има сексисти мачовци и сексисти мекотели, той е от вторите... един страхлив фукльо!
Само мъж, който не вярва в силата си, може да се напомпа до такава степен, че да изглежда  гротескно! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт