💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 131
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз лично признавам качествата на Юлиян като спортист, признавам хъса му, донякъде разбирам грубиянщината му с травма от детството, освен това той е един от малкото които имат смислена кауза - развитие на спорта с цел да помага на деца. (Не че от това няма да спечели и той самият)=
Но предпочитам Добрин да спечели. Добрин някак отговоря на името си. нито веднъж не потърси сам скандала, на пет-шест пъти измъкваше племето почти сам. На фона на останалите изглежда някак благороден.

# 1 681
Хора, стига с това достоен та достоен. Достоен за какво?  Да вземе 200к подарък? Или достоен че е напрвил/а густо на повечето зрители? Или че е много точен човек?  
Късмет, интрижки, физика, ум - от всичко по-малко. Ама чак пък достоен ми идва в повече.

Ако вземе да победи Добата, май единствено тогава няма да се ядосвам. (виж предното мнение).

# 1 682
Какво означава, че другата седмица вече всички ще се борят индивидуално? Аз го разбирам, че игрите ще са така нагласени, че всеки да се състезава сам за себе си и щом се стига до номинации, то това ще означава, че най-добрия в игрите ще има имунитет, най-слабия ще е задължително номиниран, а втория номиниран ще се избира от всички /без първия, който е с имунитет и последния, който е вече номиниран/.

# 1 683
Видяхте ли, че вече има статии и за майката на Юлиян: https://www.zajenata.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%8F-%D0%B9-%D0%BC% … )-news119364.html

# 1 684
2.Близначките са наясно,че ще се изправят срещу Томас или Веско в случай,че славяните загубят.Но пък могат да си избират кой от траките да играе с тях на ел. дуел ако отпаднат.Най-най-умният им ход беше да загубят и да си изберат Венцислава(която събира гласа на Юлиян,близначките,Пламен и евентуално Добрин...тоест всички).Всъщност днешната игра я спечели Венцислава,а близначките я загубиха.Точно така излиза.

Точно за това мислех снощи докато гледах предаването-можеха да са срещу Венцислава  и да я победят;
Всъщност близначката изкара до края , не защото и пука за племето, а защото се страхуваше,че ще играят срещу Юлиан ако паднат;
За оставането на АМ е най-виновна Радостина, която с Алексаднърд я къткаха като гласоподавател, както една от Вас вече каза по-нагоре -точно като циганите по нашите избори; Тя сега премига и се плези щото какво да направи-да вземе да си излезе сама ли?! Ами не и е лесно и тя се чуди какво и се случва и как да се оправдае. Вместо да и се кара Веско да се скра на Гадостина-лицемерката-манипулаторка;

Тоалета на Водещата ме уби снощи! Не мога да повярвам,че се съгласила да застане пред камера така-беше ужасна!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 10:21 от Наоми

# 1 685
Какво означава, че другата седмица вече всички ще се борят индивидуално? Аз го разбирам, че игрите ще са така нагласени, че всеки да се състезава сам за себе си и щом се стига до номинации, то това ще означава, че най-добрия в игрите ще има имунитет, най-слабия ще е задължително номиниран, а втория номиниран ще се избира от всички /без първия, който е с имунитет и последния, който е вече номиниран/.

другата седмица най-вероятно ще се борят за индивидуален имунитет и който го спечели не можеш да го номинираш до следващата номинация. за това вече всеки ще е сам за себе си. досега имаше отбори, ама сега като останат осем човека почти сигурно ги сливат.

говорим за достоен човек, защото макар предаването да е за спортист (казва се Игри на волята), е много важно какво послание ще изпрати към обществото. Ако някой като Веско спечели, това ще е сигнал за много хора, че може да си голям простак и сексит, но щом си с правилните анаболи - няма проблем.

# 1 686
Така или иначе водещата продължава да говори на Веселин на галено име, мисля, че 200те бона са ясни.

# 1 687
според мен е по-скоро ясно, кой искат да спечели от предаването, но дали ще спечели...не знаем.

# 1 688
Да ви кажа според мен, на Весо му треперят шушоните да не се изправи срещу Юлиян. От там е провокиран тоя цирк...страх и нищо друго. Е не, че е китка за мирисане, но страхът засилва лошите черти!

# 1 689
Юлиян наистина не изглежда в най-доброто си състояние и психичски и физически,но той е страшно подготвен спортист  и стигне ли се до игра ,той ще се събере психически и ще я изиграе на ниво според мен Simple Smile

# 1 690
Ако гласуването бе на спортменски принцип(за който всички говорят), а не личностен или по антипатии, беше редно номинирана да е Венцислава. Минало, каквито ѝ да са по характер Елена и Стефания никога не биха паднали на ниво Гастонови-Саботьорови.
 Веско ще ги победи, че и ще вземе финала. Почти съм сигурна. Юлиян, ако се добере до 3-ката ще прегори и ще отпадне пръв.

# 1 691
  • София
Ако има смс гласуване се съмнявам, че Веселин ще спечели.

# 1 692
  • Пловдив
Изгледах снощния епизод преди малко и честно казано...Колкото и да не харесвам близначките (вече), много ще ми е тъпо да отпаднат от това анаболно нещо -  г-н трето лице... А едва ли е невярно инфото за тримата финалисти и предвид, че третото нещо иска Март да гледа тази седмица...едва ли ще падне.
Тъпо ми е, защото аз много харесвах близначките в началото. Какво се случи като ги събраха, не знам... Да, голяма вина има Наско, който ги посъветва да се прикрепят към Гадостина и сие, вместо да повярва на Юлиян и другите прабългари и да си направят супер дружинка срещу Гастоновци, но пък те сами трябваше да помислят и решат...Решиха да си пазят дупетата, вместо да правят хубави игри и да изгонят гадостиновци..Забравиха и вафли, и всичко (още ме е яд, че никой от другите племена не беше посветен в тази гнусна постъпка с вафлите, за да видят колко "готини" са те...Близначките и те как не го споменаха до сега...)

Щеше да бъде интересно ако близначките бяха останали, защото мисля, че някак щяха да успеят да се сработят с Юлиян. Виждали сме го това с Роберта. Той я навикваше и обиждаше, но после като се доказа тя в една-две игри, взе да я уважава като спортист и обърна палачинката. Та, и сега имаше такава вероятност, стига да му бяха позволили те и най-вече да бяха останали в играта...
И тримата не разбират колко си приличат. Само дето Юлиян е простоват в обидите, а те опитват да остроумничат, но докато обидата "продавачка" и "мойто момиче" за тях е голяма, то за мен много по-обидно е изреченото от тях, че само майка му го обича, знаейки историята му. За мухата изобщо не искам да коментирам..Изпростяха много, ама много яко..
И все пак - криво ще ми е за тях, защото са сто пъти по-умни и ценни в самите игри, за разлика от тираджийченцето, което сто процента ще продължи....
Оплаквахме се всички от кудкудякането на близначките, но мен от сега ме боли глава от кудкудякането на проскубаното анаболно петле...

# 1 693
Да не би Веско да е отпаднал и снимката от студиото със Стоян да е направена, защото предварително са го заснели  newsm78 newsm78

# 1 694
Като гледам колко са усмихнати на снимката в буса, на път за "битките", хич не си представям, че нон-стоп се разправят. Събират ги да хапнат да се пообидят, после може карти да играят и да се хилят. Кой спи, кой се разхожда, трети плува, четвърти пее, ще стоят и ще се карат...Бих го повярвала, ако има камери в хижата или къщата, т.е. включат "нережисирани" кадри.

Общи условия

Активация на акаунт