💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 111
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 665
Някой питаше дали бих търпял АМ. Има начини по които да се говори, дори на човек като АМ, дори когато си много нервиран. Сарказмите са едно.

Но репликите като "Обърка ми картите за един-два дена" "Ще видиш кой кара влака", "не ми върна Март, а сега пееш" са мутренски език и мутренско държане. Те предполагат че племето принадлежи на един човек. Ана Мария има равни права с всички останали. Дали е достойна е друг въпрос. Но ако така поставяме въпроса трябва да поставим въпроса дали самият Веско е достоен. Веско направи всичко възможно да изгони силни жени като Амелия-Мира и Марешка,  на два пъти се отметна от "мъжката си дума" и подкрепи прабългари, после пък говореше, колко много харесва Стоян но го изпрати на сигурна елиминация срещу Юлиян, а не прати Март. Самият Веско загуби сума ти игри,  и обяви Роберта за "силен" играч, ка Амелия Мира и Марешка за слаби. Сигурно затова, след като ги махнаха, нямаше победи  в отбора на славяните докато Радостина не дойде при тях.

# 1 666
  • Испания
PAPURCHE MEHURCHE,

Ето кого подкрепя всенародният любимец Юлиян:

# 1 667
Не виждам нищо чудно тук. Юлиян и близначките се мразят до смърт. Това че Юлиян е подкрепил Веско не значи, че го уважава, а че "врагът на моя враг е мой приятел". ОСвен това той говори за спортните качества на Веселин, не за моралните.

# 1 668
Ако не отговаряме на този трол Doro ще спре да пише.
Игнор за Doro!

# 1 669
  • София
Ох, душата... Big MEN...
Кой пък коментира "Знаеш, че Веско отпада" под снимката? Ние не знаем, даже знаем обратното. Grinning

# 1 670
Много бих се радвала, ако довечера Веско отпадне. То от високо най-боли.....

# 1 671
  • Испания
Юлиян номинира близначките, което не означава, че трябва да припада по Веселин.

# 1 672
Стига вече с тоя сексизъм. Това че някой е поставил някого на мястото му не е проблем. Пък дали е жена или мъж не трябва да има значение.  Понеже е казал на Анка истината Веско е сексист.  Ами все си мисля , че ако имаше такъв плужек като нея,но от мъжки пол също нямаше да бъде пожален нито от играчите нито от публиката.

Че как да няма такъв мъж?! Има, и още как! Нарича се Томас. И ще се обоснова. Още на първата териториална битка обърка кои парчета от пъзела да вземе. Уж е добър плувец, ама издиша много бързо - едната дължина до целта в морето успява някак да я вземе, но само за толкова му стигат силите, после се обръща по гръб и се цамбурка в неизвестна посока. Издръжливост - никаква, отрадна преди Ана-Мария на люлката, на която трябваше да държат собствената си тежест. Логическо мислене - никакво. На пъзела, който реди(ха) Амелия  беше само момче за доставка на парчета . На капитанската битка с Юлиян се оплете като пате в кълчища. Едвам успя да наниже ринг на греблото. На играта с въжето си беше статист и т.н.

Елена и Стефания - много добри състезатели (особено Елена), факт, но изключително злобни същества. Те започнаха да обиждат останалите участници още от ден първи... То не беше Сандо, Анка, Радостина, Добрин... после Юлиян, Венцислава (та дори и Пламен отнесе някой и друг епитет). И ако Юли избухва (обикновено след провокация) и бълва разни квалификации, то при тези двечките обиждането и злобеенето е системно! Без значение какво е настроението в даден момент, те задължително си пускат отровата. То не бяха амеби, пъзели от ябълки, лексика като кух, дришльо, лизегъз, боклук, простак, лайно, та дори лукчо (което вероятно идва от "Ти мъж ли си, или лукова глава") и т.н. Това си е системен психически тормоз! Но съм убедена, че в петък Милков ще коментира именно дъртите моми и продавачките, но не и изброените преди това квалификации. Защото едното му око е широко отворено за обидите на Юлиян, а другото - "широко затворено" за тези, които идват от страна на близначките.
Скрит текст:
Друг е въпросът, че за мене близначките са си кокошки, а не пиленца, и че за мене е притеснително да нямаш поне сериозна връзка на тези години, най-малкото защото над 35 се задълбочават репродуктивните проблеми.

Венцислава пък тръгнала и тя да определя кой е достоен за финал, при положение че не покрива и двата посочени от Е/С критерия … Така се спусна и се метна на врата на Елена (защото вярваше, че тя я е спасила от номинация), че дори Стефания не успя да я догони.

И като споменах за психическия тормоз, същото прави Веско с Анка. Това неговото за мене е системен, безспирен, коварен психически тормоз.

П.П. Облеклото на Алекс си беше "отмъщението на стилиста"... Много го е ядосала този човек... 🙄

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 10:54 от Bilyana14.

# 1 673
В интерес на истината - нищо не знаем. В промото си личи, че са почти наравно. Единственият момент, който може да е решаващ - Стефания пада от гредата. но пък не знаем цялостното им представяне.

П.С. Някои хора не мога да разберат, че не е въпроса дали ще поставиш някого на мястото му, а как ще го поставиш. Всякакви обиди, ругатни, заплахи, коментари по отношения на пола на някого и т.н. са  недопустими.

Веско многократно коментираше, че разгелжда жените единствено като сексуални предмети и слугини, за което в САЩ би влязъл в затвора, за сексуален тормоз. А директните заплахи, които използва срещу АМ би трябвало да  го дисквалифицират заради тях. ИНаче, да АМ е слаб играч, ама то в предаването има много слаби играчи. Самият Веско е средна работа.

# 1 674
  • Брюксел / София
Мн ясно, че Юлиян ще е за Весо, той трудно понася близначките, които нон стоп мрънкат, създават интриги и врякат. Като се замисля близначките само като играят се държат нормално. До голяма степен, изнервената обстановка при траките се дължи на тях. Да, добри са в игрите, но иначе не се издържат.
И аз искам Весо тъпунгера да ги бие.

# 1 675
Много ще се зарадвам, ако наистина отпадне. А колкото до подкрепата - на мен Юлиян не ми е любимец. Оправдавам поведението му в определени случаи и бих го подкрепила, ако е на финал срещу Весо. Иначе предпочитам Добрин.
Не съм изненадана, че Юлиян, който мрази близначките, е против тях.

# 1 676
  • София
Да, не се знае нищо сигурно, но нали всичкото спойлер натам сочи...
Близначките, ако можеше да ги държат някъде затворени и да ги пускат само за игрите, щеше да е идеално. И те не си покриват изискването за финалисти в частта "добър човек".
Естествено Юлиян ще подкрепя Весо, онези двете му извадиха душата.

# 1 677
А и не виждам защо да не се харесват Веско и Юлиян с или без близначките

# 1 678
Не ми се вярва ,че ако на мястото на АМ беше примерно Амелия , Веско щеше да се държи по-добре. Може АМ да не е за този формат, но е факт там е ,факт е и че по един или друг начин мина м/у капките и оцеля, факт е стигна до полуфинали . Със стратегия,с късмет,с коалиции но...стигна. Това е! И в живота е така не най-добрите,знаещи и можещи  са на постовете и управляват,а тези които по един или друг начин са успели да заемат поста!

# 1 679
  • Другата България
Ако Юлиян беше подкрепил сестрите, аз лично моментално щях да спра да го подкрепям.

Общи условия

Активация на акаунт