💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 093
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 650
Поздравявам форумките  в игри на волята с едно нежно създание, свирещо на флейта за лека нощ))
https://www.youtube.com/watch?v=WtzkIcgMLnE&feature=youtu.be … -8ZsmF57gJPMUBZB8

Сега вече разбрах какво прави Ана-Мария в Игрите  - тя е на "творческа подготовка" на морето. SunglassesSunglassesSunglasses

# 1 651
Не забравяйте, че и двете жени казаха колко добре се чувстват при тях, значи не са толкова невъзпитани и груби.Всички, които отидоха там  се чувстваха добре.При другите изобщо не е така, там има по-голям сексизъм. Юлиян е доста по-брутален.От самото начало се отнася грубо с жените, не една и две бяха.

Можеш да унижаваш някого не само с открити конфликти и обиди. Юлиян е от директните, при него всичко се казва, а Томас/Весо се отнасят галантно, но всъщност мнението им не е много високо за теб и от такива хора можеш да очакваш всичко. Само като пример- преди време имаше случай как жените бяха кухненския бокс на един метър от тях, а светата тройца бяха на масата, говореха простотии по техен адрес и падаше голям смях. Еми, сори, но не смятам това за нормално. Ако си толкова отворен кажи си им го или го кажи после, но да се подиграваш така...

# 1 652
Е хайде сега, все едно има някой, който да не е говорил зад гърба на друг - в този и всеки формат риалити е нормално. Много ми е интересно колко от вас, изправени пред абсурда дългоноско да им е капитан в същата ситуация, биха реагирали по-достойно от "селския бек" и както там го хейтвате с други "достойни" епитети, изключително джентълменски и възпитано, спор да няма. Аз щях да съм й изправила носа отдавна и щях да съм аут за физическа саморазправа. То на телевизор и пред компютър е много лесно да се правиш на балансиран интелектуалец. 🤓

# 1 653
  • София
Аз за друго се замислих.
Може и да греша, но не си спомням някой да е номинирал Радостина след загубена номинационна битка до момента. Единствена от всички финалисти.
и Пламен,той сам си го каза вчера,че влиза във финала без номинация.
Днес най-много се впечатлих от стилизирания екип на водещата Simple Smile ,другото беше очаквано и скучно.

# 1 654
Веско какво се вайка, какво му се вижда странно? Като 2 месеца номинираш жени трябва да очакваш да те номинират жени.

# 1 655
  • София
Браво на Елена, утре съм твърдо за тях и дано пак да играе тя. Явно ще е Стефания обаче. Не гледах нарочно промото, ама ви четох и разбрах, че ще е Стефания, това не е Ок вече. Зависи каква ще е играта и дали ще има сложен пъзел. Ако няма пъзел, значи Тупарев иска Веско да продължи. Но независимо каква е играта за мен Веско си е фаворит, но не голям. 60 на 40% за него. Уф, дано отпадне, че от ден 2 ми станаха антипатични тези славяни. Аз съм си прабългарче. Simple Smile
Относно играта, още като видях хвата на Елена и си казах, че ще стигне далеч, чак за победа в началото не вярвах ама колкото повече наближаваше финала толкова повече и вярвах, че ще издържи. Как пък нито един мъже не се сети да смени хвата, поне при малката пауза след първите 10 минути?  newsm78 Обикновено Юлиян ги измисля тези нестандартни ходове, но този Юлиян от последната една седмица не е същия човек. Пак казвам това го има в спорта и то на най-високо и професионално ниво. И в колективния и в индивидуалния спорт и според мен причината е психологическа. Юлиян загуби прекалено много енергия твърде рано в играта, изгърмя си патроните твърде рано на друг спортен жаргон, а и това да живееш нон-стоп с жени като Е/С и Венцислава, ами извинявайте, на никой не го пожелавам. Вярно е и друго, че сам си постла така. На Пламен явно не му пречи... Но с тази страст която влага във всяко едно нещо Юлиян ето докъде води. Разбира се нищо фатално не е станало, но идват решителните битки и вече няма право да е сред последните, защото явно няма да има време за игри за имунитет, а най-вероятно последните двама във всяка една игра отиват на дуел. Така че май няма да има значение дали си първи или шести (примерно). Но това са си мои догадки, на базата на малкото останали дни до финала. Освен ако не правят по две игри на ден и едната да е за имунитет, което ми се струва невъзможно.
Веско се държи отвратително, но АМ си го заслужава заради необоснаваното и с нищо самочувствие. Още не мога да повярвам как това недоразумение стигна толкова далеч във формата, а какви състезатели отпаднаха само. Утре също ще отпадне силен участник, независимо кой.

От финалистите само Радостина, Пламен и Добрин не са били на номинационен дуел. Това трябва да се подчертае и да се види, кои трима играчи са имали най-добрата социална игра. Радостина си изигра блестящо картите, Пламен пък чисто в социалната игра бе най-добрия, а Добата според мен като всеки един такъв като него във всички подобни формати е подценяван и не слаган в сметките. Така че той имаше и този късмет така да се каже, но късмета идва при този, който го търси, нали така? А и няма как да знаем дали всичко това не е било и някаква негова си стратегия.

За последно, не вярвам, че Добрин е паднал нарочно. Неговата сила не е в баланса и спокойствието. Той има исполинска сила и до там. В нито една игра за баланс и търпение не се е проявявал кой знае колко.
А и той държеше неправилно. Веско издържа толкова много само защото задника му се печеше и знаеше, че държи спасението в ръцете си. Според мен отиде отвъд реалните си възможности си дори.

# 1 656
Ех, тези близначки, как лошо си изиграха картите. От жените, за мен, те са най добрите играчи, не само сред останалите към момента, но и сред отпадналите. Не, че не си заслужиха номинацията, де. То бива, бива, но те прекалиха, жалко.
Как не успяха, поне в ново сформиралото се тракийско племе да запазят добрия тон с Юлиян, видяха, че са малцинство и са застрашени от номинация и пак с рогата напред. Ако се бяха кротнали, сега Венцислава щеше да е срещу Веселин, а не те. Те бяха първият избор на Пламен сред жените и Юлиян също ги уважаваше, въпреки нападките срещу него, оценяваше доброто им представяне в игрите и провала на едната в последната битка за територия, нямаше толкова да наклони везните в тяхна полза за номинациите, всеки има лоши дни, по-скоро Венцислава щеше да е номинирана. Но, то, каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
Аз така и не разбрах, тези двете, защо още от началото на пратраките се настроиха толкова негативно срещу Юлиян, след като той с тях се държеше добре . Не ми е достатъчна причината, че той скри за имунитета. Имаха доста повече основание да са срещу Радостина и Анка, някак си бързо забравиха как ги тъпчеха Гастонови, от позицията на мнозинството и как бяха подкарали групичката им един по един и въпреки това се лепнаха за тях, само за да номинират и да елиминират някой, който е настроен положително към тях, който се представя отлично в игрите и има голяма роля в печеленето на битките. Е, всичко се връща, получиха си го.
И все пак, ако утре си отидат, ще ме е яд, не толкова, че те си тръгват, а защото другите жени, които остават, трябваше да си тръгнат мнооооого преди тях.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 04:15 от VDNA

# 1 657
Поздравявам форумките  в игри на волята с едно нежно създание, свирещо на флейта за лека нощ))
https://www.youtube.com/watch?v=WtzkIcgMLnE&feature=youtu.be … -8ZsmF57gJPMUBZB8

Мерси но не!  "Нежното" създание всъщност измести всички останали претенденти за титлата  - най-егоцентричен играч. И не защото не се е самономинирала, самоотказала и пр. Можеше да постъпи по съвършено същия начин, и разбира се на Веско пак нямаше да му хареса, но поне нямаше да е отблъснала зрителите, Тинка и вероятно и много хора които са я познавали бегло отпреди.
Изтървах топчето щото изведнъж се притесних... ама отначало бях страшно спокойна.. и това второто за страшното спокойствие повторено няколко пъти. Или другия уникален бисер - дето вече сте писали - понякога си мисля че не ме бива за много неща но знам, че ме бива. 
По-горното видео само затвърждава идеята, че това е човек който няма връзка с реалността.
Съответно с това нейно навирено носле, свърши услуга на бат Веско който беше почнал да се отклонява от иначе перфектно добрия си тон. Фактически тя извади за пред хората едно много силно оправдание защо иначе перфектния кавалер започна да не е толкова перфектен.
За съжаление смятам че близначката ще го бие. Защо за съжаление. Защото те са втория отвратителен характер.

Така като се замисля за сегашните участници, ако ме спрат от шоуто на улицата с въпрос -  ей тук зад ъгъла е Участник Хикс, ела да си поговорите 15 минути ако искаш?  Единствено за АМ и близначките бих казала - не мерси, няма нужда.

# 1 658
За съжаление смятам че близначката ще го бие.
За съжаление - няма!
Виновни са за оставането на АМ и тия, дето си я къткаха до тук като гласоподавател. Точно както партиите дундуркат циганите преди избори. Те си повярваха, че са фактор и много зависи от тях, и го удариха през просото. Ам точно по същия начин постъпи.

# 1 659
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Taзи седмица хората с власт много се изложиха стратегически.Ами да,трябва да се саботира,за да стигне далече.Това е част от състезанието.

1.Анна Мария и Радостина имаха златен шанс да пратят и Веско и Томас един срещу друг,не го направиха.Цялата привилегия на АМ за капитанство беше напразна.

2.Близначките са наясно,че ще се изправят срещу Томас или Веско в случай,че славяните загубят.Но пък могат да си избират кой от траките да играе с тях на ел. дуел ако отпаднат.Най-най-умният им ход беше да загубят и да си изберат Венцислава(която събира гласа на Юлиян,близначките,Пламен и евентуално Добрин...тоест всички).Всъщност днешната игра я спечели Венцислава,а близначките я загубиха.Точно така излиза.

3. Добрин на няколко пъти номинира близначките и за никой не е тайна,че тримата не се понасят.Ок,имаше шанс да застане с гордо вдигната глава и да каже "Ето,с тях не се разбираме,идват ми прекалено,загубихме териториялната заради тях,номинирам ги".А той "Ама аз такова,ама аз не ги преброих".За пореден път стана за смях.Не,не искам такъв мухльо да спечели формата.

# 1 660
Относно поведението на Веско и мъжете към жените продължавам да твърдя , че Бояна и Йоанна  им го позволиха от самото начало със слугинското си поведение. Номинацията на Амелия е по съвсем други причини. Не за първи път в някакъв формат се формира коалиция мъже срещу жени.  И знаем защо обикновено на мъжете им се получава...  А относно писането на "новорегистрирани" във форума ако е проблем се извинявам. Не знаех че човек трябва с раждането си да е регистриран за да може след 20 години да изказва мнение.

# 1 661
  • София
Колкото и да не понасям близначките, предпочитам те да останат, а онзи да отпадне. Но съм сигурна, че Тупарев е направил удобна игра за връзкарчето. Нали ще ходи на финал, трябва да му е лесно на анаболния "мъжкар".

# 1 662
И аз съм за Добрин, но ако Добрин отпадне, ще подкрепя Юлиян.
Не знам от къде се намери толкова сган да коментира във Фб в подкрепа на Весо Тъпака - до сега ги нямаше тези, сигурно си ги е довел от Инстаграма...

П.п. Ана Мария не ми харесва като човек, нито като играч, но в сравнение с него е цвете. Нали мечтае да се махне от България - сега тъкмо ще се мотивира... Впрочем, пее добре, но на флейтата не струва - поема си въздух, докато свири.

# 1 663
Не знам от къде се намери толкова сган да коментира във Фб в подкрепа на Весо Тъпака - до сега ги нямаше тези, сигурно си ги е довел от Инстаграма...

Аууу...извинете сганта, че ви нарушихме мнимия комфорт, малкото интернет убежище, в което сте превърнали Веско в събирателен образ на всичко най-лошо, което заварвате у дома си като довлачите тежките пазарски торби и ви чака "неселския непростак" да му сервирате ракията и да му заперете вонящите чорапи, докато междувременно ви псува докато си почесва мазната глава под феса.

Съжалявам всички, които припознаха във Веско собствените си диванни анадолски търтеи, но този човек няма общо с това и обидите са смешно нелепи.
Само комплексар можел да изглежда така - тц тц тц Добре че имате не толкова.... "комплексирани" мъже, много е неприятно да си с толкова "комплексиран" мъж 🤣🤣🤣

# 1 664
Как веднага реши, че говоря за теб? Ти затова ли си направи профил - да агитираш за тираджията?
А колкото до мен - аз с човек като Весо не бих стояла в една стая, така че няма защо да се напъваш да правиш сравнения Wink

Общи условия

Активация на акаунт