💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 190
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 635
newsm78 Искаш да кажеш, че понеже не му стиска явно да номинира Юлиян, иска да паднат, за да е номиниран той ли?
Ама то пак няма как да стане безз неговия глас, да е разчитал, че Пламен предвид казаното на масата след поредното обръщане на палачинката ще смени и вота си? Thinking Хммм, интересно, интересно ако е така. Стратегически /тоест, саботьорски ход/, и мишкарски малко ала Венца, която не харесва ....уж. Абе казах ви аз за това момче, че далеч ще стигне...
Да, определено има логика. Но ако е така, печели черна точка в моя списък, защото аз ненавиждам мишкари и лицемери.

При първа номинация е малко по-различно, винаги има вероятност самия ти да си втория номиниран. Когато обаче единия дуелист е ясен според мен номинацията на Юлиян е в пъти по-лесна.
Според мен и близначката го осъзна това и освен от спортна злоба и дух се бори и да предотврати подобна възможност. За тях беше много по-добре да се изправят срещу Тополата, която се накланя спрямо вятъра, а не срещу мъж от Славяните. Но според мен за тополата биха гласували само те и Юлиян, останалите щяха да им пратят най-големия им дразнител.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 23:56 от Bengun

# 1 636
  • Другата България
...добре им го каза Добрин накрая, но то някак остана незабелязано и некоментирано, точно както няма да се коментира и утре. В студиото.
Какво им каза Добрин на близначките, че аз пак съм пропуснала, защото детето пак ми намилаше нещо на главата?
Ами накрая Юлиян подаде ръка на Елена и ѝ каза, че не знае какво да каже /то си му личеше, не знае/, че е изненадан от нея и то приятно, че е очаквал всъщност да саботира и те такива някакви в неговия нескопосан стил, ама си личеше, че му е неудобно. Тогава близначката каза :" Значи сега за пет минути сме си добри и после пак...и направи гримаса, тоест, ще се карат". И тогава Добата каза нещо от сорта :" Хайде, хайде, вие така правехте и с мен". Тоест, обиждали са го, и после все едно, че нищо не е било. Което си е самата истина. Говоря съвсем по памет, преразказвам, не е автентично, но общо взето това е смисъла.
newsm78 Искаш да кажеш, че понеже не му стиска явно да номинира Юлиян, иска да паднат, за да е номиниран той ли?
Ама то пак няма как да стане безз неговия глас, да е разчитал, че Пламен предвид казаното на масата след поредното обръщане на палачинката ще смени и вота си? Thinking Хммм, интересно, интересно ако е така. Стратегически /тоест, саботьорски ход/, и мишкарски малко ала Венца, която не харесва ....уж. Абе казах ви аз за това момче, че далеч ще стигне...
Да, определено има логика. Но ако е така, печели черна точка в моя списък, защото аз ненавиждам мишкари и лицемери.

При първа номинация е малко по-различно, винаги има вероятност самия ти да си втория номиниран. Когато обаче единия дуелист е ясен според мен номинацията на Юлиян е в пъти по-лесна.
Според мен и близначката го осъзна това и освен от спортна злоба и дух се бори и да предотврати подобна възможност.
Изобщо не се бях замислила за това! Но тя така се натресе на Веско, въпреки че явно смятат Веско за слабак. Хммм, интересно.
Според мен Елена е по-силната от двете. А утре ще се пусне Стефания. Това ще ги бутне. Те са на принципа - вчера ти, сега аз, ама то не се прави така. Сами ще са си виновни, ако наистина се развие играта по този начин.

# 1 637
  • Берлин
Да си кажа и аз какво видях дотук. 100 пъти написахте,че е нечестно и несправедливо оставането на едни и отпадането на други. Хора, кой и кога ви каза/обеща,че животът е честен и справедлив? Ако някой го е направил,излъгал ви е.
Ярето-гнусна ми е, отвратителна ми е,но се добра до финала. Очевидно го е заслужила. Снишила се е, приспособила се е и така. Същото важи за Венца,но с разликата,че тя е долна и мазна,злобна и отмъстителна. Томас и Весо- не разбирам дотук друго шоу ли гледам,но аз не видях нищо от комплексните им качества,не видях нещо значимо,което да ги доведе до финал,но там са и те. Радостина - никакви спортни качества,но истински Макиавели -  тя си заслужава финала,до него се стига И стратегически.
Пламен не го харесах и за миг. Мазен мишкар ми е. Но имаше добри игри и адаптивно поведение и стигна до финала.
Добата избра да бъде тъп и безгласен, присламчваше се тук-там,но по-скоро кротуваше. Силен физически и очевидно не е глупакът,на който се правеше.
Близначките - най-подготвените за тези игри физически. Но часовникът им е спрял далеч назад във времето. Силна интуиция, никаква съобразителност. И ми е гадно,че ще отпаднат от тъпо същество като Весо,но няма шанс да се промени планът на продукцията.
И остана Юлиян- изнервен и разклатен психически е. Загубите му тази седмица го размазаха. Той е най-добър от всички като играч. Но не е най-умен. Има спешна нужда от гръмка победа,за да се събере и да се намери преди решителните битки.
Какво искам (но не вярвам) да се случи: Весо да отпадне от близначките, Анчето и Тина да отпаднат от Томас или Добата, Венца и Пламен да отпаднат от Юлиян. И в директен дуел накрая Добата и Юлиян и печели Юлиян. Защо? Защото не вярвам,че Добата ще се справи с 200 бона

# 1 638
Добрин още в последните няколко игри намекна, че не иска да се кара с никого.  За разлика от Пламен и Венцислава, при които мишкуването е твърде явно той е избрал друг стртегия "аз съм малоумен. Аз съм силен, но наивен добряк" Така никой не го закача и не го оценява колко е опасен. АКо сега бе номинирал ЮЛиян или Пламен изведнъж щяха да погледната на него с други очи. Все едно са открили, че са го мислили за магаре, пък той бил лъв.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:10 от Лорд Сняг

# 1 639
@Merri_An

"Изобщо не се бях замислила за това! Но тя така се натресе на Веско, въпреки че явно смятат Веско за слабак. Хммм, интересно."

Дописвал съм си поста докато си отговорила.

Според мен и близначката го осъзна това и освен от спортна злоба и дух се бори и да предотврати подобна възможност. За тях беше много по-добре да се изправят срещу Тополата, която се накланя спрямо вятъра, а не срещу мъж от Славяните. Но според мен за тополата биха гласували само те и Юлиян, останалите щяха да им пратят най-големия им дразнител.

# 1 640
  • София

за компютри

Игри на волята: България (28.11.2019)
  Епизод: 60

ЗА МОБИЛНИ

И още един вид  

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Скрит текст:

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:18 от Mari_Mar

# 1 641
тук съм съгласен с Мери Ан - колкото и да са близначки Елена е по-силна. Например в плуването е много по-добра. Днес видяхме, че тъкво Елена би на баланса. Утре обаче ще бъде Стефания, защото се редуват. Което е глупаво, когато някой побеждава не го сменяш в решаващ момент.

# 1 642
Ами накрая Юлиян подаде ръка на Елена и ѝ каза, че не знае какво да каже /то си му личеше, не знае/, че е изненадан от нея и то приятно, че е очаквал всъщност да саботира и те такива някакви в неговия нескопосан стил, ама си личеше, че му е неудобно. Тогава близначката каза :" Значи сега за пет минути сме си добри и после пак...и направи гримаса, тоест, ще се карат". И тогава Добата каза нещо от сорта :" Хайде, хайде, вие така правехте и с мен". Тоест, обиждали са го, и после все едно, че нищо не е било. Което си е самата истина. Говоря съвсем по памет, преразказвам, не е автентично, но общо взето това е смисъла.

Ами прав е Добата.

# 1 643
  • Другата България
Скрит текст:
Да си кажа и аз какво видях дотук. 100 пъти написахте,че е нечестно и несправедливо оставането на едни и отпадането на други. Хора, кой и кога ви каза/обеща,че животът е честен и справедлив? Ако някой го е направил,излъгал ви е.
Ярето-гнусна ми е, отвратителна ми е,но се добра до финала. Очевидно го е заслужила. Снишила се е, приспособила се е и така. Същото важи за Венца,но с разликата,че тя е долна и мазна,злобна и отмъстителна. Томас и Весо- не разбирам дотук друго шоу ли гледам,но аз не видях нищо от комплексните им качества,не видях нещо значимо,което да ги доведе до финал,но там са и те. Радостина - никакви спортни качества,но истински Макиавели -  тя си заслужава финала,до него се стига И стратегически.
Пламен не го харесах и за миг. Мазен мишкар ми е. Но имаше добри игри и адаптивно поведение и стигна до финала.
Добата избра да бъде тъп и безгласен, присламчваше се тук-там,но по-скоро кротуваше. Силен физически и очевидно не е глупакът,на който се правеше.
Близначките - най-подготвените за тези игри физически. Но часовникът им е спрял далеч назад във времето. Силна интуиция, никаква съобразителност. И ми е гадно,че ще отпаднат от тъпо същество като Весо,но няма шанс да се промени планът на продукцията.
И остана Юлиян- изнервен и разклатен психически е. Загубите му тази седмица го размазаха. Той е най-добър от всички като играч. Но не е най-умен. Има спешна нужда от гръмка победа,за да се събере и да се намери преди решителните битки.
Скрит текст:
Какво искам (но не вярвам) да се случи: Весо да отпадне от близначките, Анчето и Тина да отпаднат от Томас или Добата, Венца и Пламен да отпаднат от Юлиян. И в директен дуел накрая Добата и Юлиян и печели Юлиян. Защо? Защото не вярвам,че Добата ще се справи с 200 бона
Не бих могла да го кажа по-добре! Поздравления от мен за точния според мен анализ на цялата картинка и особено на това за Юлиян. Аз вече казах, че за мен и обстановката в племето допринася за състоянието му. Той всъщност е сам срещу всички. Но аз смятам, че следващата седмица нещата ще са различни.
@Merri_An

"Изобщо не се бях замислила за това! Но тя така се натресе на Веско, въпреки че явно смятат Веско за слабак. Хммм, интересно."

Дописвал съм си поста докато си отговорила.

Не, Е/С според мен нямаше да гласуват за нея. Сигурна съм. Щяха да разчитат на останалите, но нямаше да изневерят на вижданията си. Както по-горе потребителката е написала, с тях те са застинали някъде назад във времето, много точно казано.

# 1 644
Обаче на Юлиян му личеше, че е искрен. Той призна, че е очаквал да саботират, защото ням какво да губят, нищо не печелят, някаколко пъти повтори че оценява високо това което е напрвил Елена и каза, че е трогнат. Дори й подаде ръка. Ама тя май не я пое или я пое с нежелание? Повдигна едната вежда и каза нещо в смисъл" сега сме добрите...и така пет минути". И тогава Добрин ги насоли и каза "Аз мога да ви кажа как е защото съм бил подложен на същото от всички...включително и от вас." и те ведната "Еееее".  А той - "Обаче прощавам".."Но всички играчи се държат по един и същ начин".

# 1 645
PAPURCHE MEHURCHE, брилянтен анализ, нищо излишно и всичко е точно в десятката! 🏆🔝

# 1 646
  • тук, на мястото си

Ами прав е Добата.

Да, така правеха с Добрин, ама защо? Добрин се водеше по акъла на Радостина и Александър, които правеха най-големите раздори в племето.

# 1 647
Аз за друго се замислих.
Може и да греша, но не си спомням някой да е номинирал Радостина след загубена номинационна битка до момента. Единствена от всички финалисти.

# 1 648
Поздравявам форумките  в игри на волята с едно нежно създание, свирещо на флейта за лека нощ))
https://www.youtube.com/watch?v=WtzkIcgMLnE&feature=youtu.be … -8ZsmF57gJPMUBZB8

# 1 649
Независимо от конфигурациите, траките започнаха със скандали още от първия епизод, така ѝ завършиха. Най-скандалджийско и кряскащо племе. На Джулката наистина му потънаха гемиите през последната седмица, явно тези постоянни скандали са го съсипали най-вече психически.

А днес Анка в стил Божинката: hahaha
"Имам чувството, че не ме бива в много неща, а знам че ме бива".

Аз за друго се замислих.
Може и да греша, но не си спомням някой да е номинирал Радостина след загубена номинационна битка до момента. Единствена от всички финалисти.

Пламен май също няма нито една номинация до момента. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт