💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 247
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 620
Ами несправедливо е близначките да отпаднат или дори Весо, дето не го понасям и е бутан и пазен.
Но, за пръв път виждам хора да ходят по седмица-две в болница и да се връщат, все едно нищо не е било, защото пропускат номинации, хранят се, подсилват ги физически и т.н.
Второ, за пръв път виждам и съм изумена да падат нарочно и правят стратегии, за саботаж на игрите. Такива директно вън от играта.
Трето-тази Пандора, ако искаха да разнообразят формата, трябваше да е в началото на играта, а не преди финала.
Така погледнато самата продукция даде рамо на недостойни хора да останат, като Венца, Анка, Тина (за мен тя е по-слаба от близначките, Амелия, че дори Марешка, Георги, Стоян, Наско дори)
Да не говорим, че след онази игра, където се контузиха Наско, Кавала и Март, самата продукция е виновна и всичко се промени оттам във формата и измести.
Само едно не разбрах, защо и двете саботьорки и интригантки смятат Томас за по-комплексен от Веселин. За мен Томас е по-слаб физически, че дори и психически от Весо.

# 1 621
  • София
другата седмица свършва, или финала значи обединяване на племената?
Ами другата седмица ги обединяват .. Говори се, че и в края на седмицата (6-ти - 8-ми, не знам) е финала.
Явно наистина ще е на 8-ми, на 6-ти бил финала на Откраднат живот. Не вярвам да ги сложат в един ден.

# 1 622
  • Испания

Само мъж, който не вярва в силата си, може да се напомпа до такава степен, че да изглежда  гротескно! Sunglasses

Абсолютно.

Хамонът Панчев върху съответното хамонеро.

# 1 623

Само мъж, който не вярва в силата си, може да се напомпа до такава степен, че да изглежда  гротескно! Sunglasses

Абсолютно.

Хамонът Панчев върху съответното хамонеро.

Този и на Луната да отиде, пак ще си изпере посраните гащи върху чиниите!

# 1 624
  • София
Скрит текст:
Стига вече с тоя сексизъм. Това че някой е поставил някого на мястото му не е проблем. Пък дали е жена или мъж не трябва да има значение.  Понеже е казал на Анка истината Веско е сексист.  Ами все си мисля , че ако имаше такъв плужек като нея,но от мъжки пол също нямаше да бъде пожален нито от играчите нито от публиката.
8-ми Март, ти ли си бре, мойто момче? Simple Smile

Точно Април е това, даже името си е написал. А и е новорегистриран. Дошъл е да защитава Веско ПЪНчев, най-големия пън в това предаване. Joy Joy Joy

# 1 625
Явно наистина ще е на 8-ми, на 6-ти бил финала на Откраднат живот. Не вярвам да ги сложат в един ден.
Филмът е от 20.00, финалът е от 21.00 до 23.00 ч. На 6 декември.

# 1 626
Много лошо, че  в промото Стефания (предполагам, че това е тя, защото с Елена се редуват) пада от гредата. Дано това не е решаващо.

# 1 627
  • Другата България
Единственото нещо, за което аз ще съжалявам след края на този формат, съм го писала поне сто пъти-че двете сестри не направиха коалиция с Юлиян. Щяха да са тримата на финал. Голяма грешка, но хората са си казали-два остри камъка брашно не мелят. Време беше един от тях да се махне, ако продължаваха така, играта щеше да загуби и малкото, което все още държи зрителите пред екрана. За моя радост това ще са сестрите, въпреки че определено им е рано да си тръгват, на мен Анка не ми е дерт, на мен ми е Венца задкадъра, Венца пъзела, Венца подводницата, Венца рамото, Венца...която много отдавна трябваше да си е у дома. Тя ще остане, а Е/С ще си тръгнат. Ето това не е честно за мен. Този тракийски скандал тази вечер беше толкова изкуствен, толкова предизвикан, за пореден път, че направо бях готова да натисна мутето. Не знам някой води ли хронология на тракийските скандали, но Е/С винаги започват първи, провокират, подхвърлят нещо, знаейки, че отсреща човекът ще запали, и после гледат сеир. Обиждат и те, и то наравно с него, но после правят така, че той да излезе виновен. И знаят точно къде да ударят. Ето на-седят двете сами на масата, Добрин нещо си рови на котлона, в дъното на същата тераса Юлиян също нещо си прави, и те започват двете- "Ние сега ще играем ли, ще саботираме ли..."...ей така, от нищото, знаейки, че на онова шиле му трябва четвърт дума за играта и ще откачи. И после, когато го направи, тяхното "простак" и "лайно" остана на заден план, но неговото продавачки и стари моми естествено, се помни. В рефрена се включи и Венца-естествено, когато е за подмолни действия и очерняне тя е първа писта, нея нито някой я пита, нито става въпрос за нея, но тя да си каже, да не я пропуснат в навалицата. И Пламен...ами ок, ама къде беше Пламенчо три месеца, къде беше досега? Седеше тихичко до този същия, невъзпитания, грубиянина и си трайкаше, че така ти беше по-удобно. Дойде финалът, и се сети, че Юли е невъзпитан и му липсват първите седем. Браво, все пак по-добре късно, отколкото никога. Mr. Green Изобщо този панаир е прекрасно, че приключва. Аз съм сигурна, че и всички неуспехи на Юлиян тази седмица в игрите са именно заради това, не, че е велик, но не е и безчувствен, това да си постоянно на прицел с тези квакащи жени около себе си не ще те разконцентрира, ами луд ще станеш. То ще си проличи по следващата седмица...

# 1 628
Така... аз изживях лек шок!
(Какъв скучен живот живея явно Joy) Обаче ако сте прави, че финалът е на 6-ти аз няма да мога да го гледам и което повече ме тормози да коментирам с вас. Заминаваме за кратка почивка и пред хората се опитвам да изглеждам нормална (неуспешно), та няма да има как.
Ама те са доста хора, за да разчистят до трима бая динамична седмица ни очаква (и от нея ще изпусна доста, много тъпо ).

# 1 629
  • София
Някой наясно ли е с правилника за избор  на финалист в тази игра без всякакви правила!? Зрителите ли ще гласуват или отпадналите участници?

# 1 630
  • Другата България
Гадаем, гадаем...до шести.
Аз залагам, че тогава няма да е финала, а свеждането на финалистите до съответната бройка.
Няма как да е два часа, просто все още не го вярвам.
Ама аз не вярвах и че така явно ще ни наврат победителя тази вечер в промото, ама на-навряха ни го. Та не знам всъщност.

За играта да кажа-за мен и според мен Добрин нарочно отпадна. Сигурна съм. Но в този късен час нямам идея защо го направи, с какви мотиви и с каква цел. Някой ако има идея-да каже. Но си беше нарочно. Евала на Елена, аз писах, че не вярвам да саботират, просто в игрите тези двете са женски аналог на този, когото ненавиждат, огън момичета, просто много жалко, че хората няма да ги свързват с това, а със скандалите, подигравките, разправиите, обидите...добре им го каза Добрин накрая, но то някак остана незабелязано и некоментирано, точно както няма да се коментира и утре. В студиото.

# 1 631
За играта да кажа-за мен и според мен Добрин нарочно отпадна. Сигурна съм. Но в този късен час нямам идея защо го направи, с какви мотиви и с каква цел. Някой ако има идея-да каже. Но си беше нарочно. Евала на Елена, аз писах, че не вярвам да саботират, просто в игрите тези двете са женски аналог на този, когото ненавиждат, огън момичета, просто много жалко, че хората няма да ги свързват с това, а със скандалите, подигравките, разправиите, обидите...добре им го каза Добрин накрая, но то някак остана незабелязано и некоментирано, точно както няма да се коментира и утре. В студиото.

По отношение на номинациите от вчера.
От Пламен очаквах да не го номинира, но страхът на Добрин не ми допадна никак. Разбирам мотива на Добрин за това решение, но преди няколко седмици постъпи много по-мъжки и достойно като на една номинация каза "Юли, защото е много силен играч и за мен е по-добре да е на битка."
Аз също мисля, че довечера ако траките загубят номинацията ще е за Юлиян, с глас от Добрин.
Но залагам за загуба на славяните и дуел Близначки - Веселин

# 1 632
  • Другата България
newsm78 Искаш да кажеш, че понеже не му стиска явно да номинира Юлиян, иска да паднат, за да е номиниран той ли?
Ама то пак няма как да стане безз неговия глас, да е разчитал, че Пламен предвид казаното на масата след поредното обръщане на палачинката ще смени и вота си? Thinking Хммм, интересно, интересно ако е така. Стратегически /тоест, саботьорски ход/, и мишкарски малко ала Венца, която не харесва ....уж. Абе казах ви аз за това момче, че далеч ще стигне...
Да, определено има логика. Но ако е така, печели черна точка в моя списък, защото аз ненавиждам мишкари и лицемери.

# 1 633
  • София
АноМима е с приз за най-анти-играч в този формат. Факт. Слаба е, бавна е, не мисли. Факт. Не блести с нищо, честно казано, мене и пеенето й не ме трогва особено. Изобщо, една напълно обикновена девойка. Ама с невероятния й късмет не може да се спори. Много кротко се намести в голямото семейство Гастоньови да си кюта под крилата на "тато" Сандо и "маминка" Гадостина. Ся, верно, че по едно време осиротя откъм тато си, ама това са рисковете на играта. Мамицата й още си я дондурка... хъм... Обаче факт е също, че причината АноМимата необезпокоявано да стигне до този етап и да се надуе като Маша и Мечока с хелий, е Венца Подводницата. Същата, която уж не можала да преброи гласовете, та затова Джулката отиде на елиминация. Затова аз не хейтя нещастната певачица, тя ми е дълбоко безразлична по същество, та даже на моменти и ме кефи в ролята си на ръжена у задното отвърстие на Весо.
Но Венца... ах, тази Венца, която е способна на собствен ход през морето да стигне до Одеса...ахххггрргхх!!! На нея не хейт, ами и пръскане с "Райд" й е малко!!!
Същото ми е чувството и към алфа-мишкаря с анаболната душичка. Добре, бе, как ти хрумва да ругаеш АноМимата, че се била възползвала от кутията на Пандора, когато самият ти, нещастнико, дължиш оцеляването си на същата тази кутия на Пандора?!?!?!?!? Ако не беше тази кутия, едно, че нямаше да помиришете повече вилата, второ, че нямаше да получите нови играчи за смрадливото си племе. Нъл тъй?!? И мъжката ви любов с Томазиньо и оня другия ендекеец щеше да приключи с позорното ви падение във всички игри, включително и щяхте да се номинирате един - друг, че и да си махате за сбогом... Свещи трябва да й палиш ти на Пандора, докато си жив, жалкарю!!!

п.п.: искам АноМима от ръжен да стане тирбушон... хъммм...

# 1 634
...добре им го каза Добрин накрая, но то някак остана незабелязано и некоментирано, точно както няма да се коментира и утре. В студиото.

Какво им каза Добрин на близначките, че аз пак съм пропуснала, защото детето пак ми намилаше нещо на главата?

Общи условия

Активация на акаунт