💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 019
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 010
"Един мъж не може да се държи така с една ДАМА" 🤓🤓🤓🥳😆😆😆😆😆😆😆🥳🥳🥳🥳🥳😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

# 2 011
  • Испания

Аз бих направила така точно защото е игра и пазя себе си, не играя за никой друг. Ако не си готов да го направиш, значи не си за този тип игри. Явно съм ненормална...

Участието в игра не предполага липса на самоуважение. А на когото му харесва или отърва да го унижават, си е негов проблем.

# 2 012
"Идваш тука и ми размесваш картите" - големия стратег Веселин. Кака Лара добре го диагностицира обаче Laughing

# 2 013
Ахахах "Човек, който говори за себе си в трето лице вече е диагноза"... кака Лара дали чете ферманите в инста?

# 2 014
  • Sunshine state
А Ана-Мария за пореден път показа колко е БЕЗХАРАКТЕРНА.

Ако беше жена ми на мястото на Ана-Мария щеше да му лепне една ютия по главата, та да му се понаместят малкото сиви клетки там.
Не само жена ти щеше да му лепне ютията в орангутанската мутра, и аз щях! 😡

# 2 015
Близначките са пълен шит, прости зли вещици пълни! Въобще не ми пука колко добри били на игрите! Майната им! Добре че се махнаха от там.
Каквито хората, които правят това предаване, такова и поведение се толерира , такова и студиото, такива и водещата и гости и всичко!
Къде е онова нещо, дето се занимава с телевизия, комисия ли беше или каквото там се казваше, да се самосезира и да се спре толерирането на насилие над жени в национален ефир! Анадола е тука, в душите на хората живее робското!
Аз съм потресена, отвратена и това е абсолютно недопустимо!!!

# 2 016

Аз бих направила така точно защото е игра и пазя себе си, не играя за никой друг. Ако не си готов да го направиш, значи не си за този тип игри. Явно съм ненормална...

Участието в игра не предполага липса на самоуважение. А на когото му харесва или отърва да го унижават, си е негов проблем.

Според мен говорите за различни неща.
MadisonNorth има предвид номинацията, ти тормоза.

# 2 017
В пълен пОтрес съм. Тези, които хвалят Анабола, са жени.

Инж. Калина Великова Маринова Браво Веско, прекалено много се вдигна самочувствието на певицата, тя трябваше да излезе срещу близначките, те трябваше да останат. Анна-Мария все минаваше между капките, тя няма никакви качества, толкова достойни играчи си тръгнаха, заради тази мазна и слаба девойка

И мен това ме шокира! Според тях нямало мъже-жени, имало ситуция! Допускам, че това са мачкани жени така се успокояват. Ужасен съм че сред тях има и инжинерка, би трябвало да е интелигентна, но не би!

На всичкото отгоре твърдят, че мнозинството жени подкрепят Машиниста!

# 2 018
  • София
Шашната съм, че някои допускат, че поведението на този мизерник е изиграно... по сценарий, ама друг път!!!!

# 2 019
Да, един мъж не може да се държи зле с една дама. Но...
Винаги има едно " Но" . Нито Веселин е мъж, нито Ана Мария е дама. Така че, това правило не важи за тях Simple Smile

# 2 020
  • София

А според тебе може, така ли, бе, НОВАК!?
КАВАЛЕРЪТ Весо...  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2 021
Скрит текст:

Не съм сигурна, че говорим за едно и също нещо. Визирах размяната на АМ с Март и после номинацията й спрямо Веселин. Защото реално след тези събития, всички започнаха да се надигат срещу АМ и да одобряват постъпките на Веселин. И междудругото искам да уточня, че не съм фен на АМ, но като играч, напълно разбирам защо направи тези ходове и не смятам, че заради тях заслужава толкова много обиди и унижение. Да, тъпо е, че доста силни играчи си тръгнаха, а тя остана, но в крайна сметка това не е предаване само за сила.

# 2 022
  • София
И нещо позитивно, ще има все пак игри за имунитет и общо по 2 игри на ден. Супппппппперрр  Party
Жалко, че най-интересното ще е само 5 дена.
Видях невероятен акробатски номер на Добрин. Уау, това е направо за златния фонд. Уникално просто, хахха.  bowuu

# 2 023
Ние не можем ли като зрители да пишем до СЕМ? Някой ако е писал и знае дали и как се прави би ми било интересно да прочета.

# 2 024
Да, един мъж не може да се държи зле с една дама. Но...
Винаги има едно " Но" . Нито Веселин е мъж, нито Ана Мария е дама. Така че, това правило не важи за тях Simple Smile
И защо Ана Мария да не е дама? Това, че е слаба в игрите лош човек ли я прави или нещо? Тя си е най-обикновено момиче. Не заслужава тази гавра.

Общи условия

Активация на акаунт