Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 965
  • 964
  •   1
Отговори
# 165
Нека не забравяме, че повечето от жените между 20г. и 30г. са харесвани от 99% от мъжете между 8г. и 88г. Тези жени между 20-30 процента обаче ще се съревновават само за елита 10% от тези 99% мъже. Тези, които не успеят, ще се примирят с остатъка след като задминат своите 30г.
Като съм съгласна с теб, не си кривя душата... Виждаш.

Скрит текст:
Здравословна храна,

развити челюсти и ниско чело, говорят за не особено равити други възприятия. Затова казах, че за мен, такъв човек е неподходящ. Може би, за някой или някоя друга.
Черепът и челюстта са генетично заложени и човек не избира с каква форма и големина да са те. Не бих обвързал "други възприятия" на каквато и да е възраст с това кой какъв е бил роден, независимо дали е жена или мъж. Има примери за престъпници с всякаква форма на черепа и челюстта, както и на прекрасни мъже със също толкова разнообразни външни белези. Може човек да е умен или глупав, възпитан или прост, страстен или дърво в леглото, грижовен или себичен, като тези неща въобще не зависят от факта доколко високо е челото му.
С цялото ми уважени, не съм склонна да се съглася. Въобще, една пълна психодиагностика се прави, спрямо външни белези, зодиакален знак, пол, темперамент, нумерология, социална среда, етнология и т.н. Разбира се, всяко правило си има изключения, но всички проучвания се правят на принципа на глобализирането.
Пример: Мъж измамник: красив, чаровен, висок, общителен. (Има изключения). Но повечето успешни са точно такива. Предполага някоя общителена зодия. Но не твърде егоцентрична. Т.е трудно вероятно да е лъв (голямо его) или риби (твърде чувствителен). Може да е материален и рационален - “дева”. Или да е чаровен и подмолен - “близнаци”.
Може да Ви звучи смешно, но си е цяла наука, която ако човек открие, му помага да преценява хората много бързо. Говорим за базови преценки и оценки.
Препоръчвам една книга “Визуална психодиагностика”. Години труд на хора, казвате, че нищо не значат...

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 01:01 от Не се сърди, човече

# 166
Некоректно зададен въпрос.
Мъжете трябва да отговарят.
Не мога да говоря като мъж, защото съм жена.
Също и мъж да отговаря вместо жена.

# 167
Съгласен съм. Ако някой иска да знае какво искат мъжете, да пита мъжете.

# 168
И какво стана? Признаха ли си 40-годишните защо не им връзват или сме още на темата колко са млади, убави, умни, с достойнства ..

# 169

Магдена, един съвет: няма смисъл да се хабиш в елементарни обяснения. Ясно е, че Троицата Сирена-Кечър-Елора се хранят енергийно от такива спорове.

Ъ? Ко каза? Защо въобще ме споменаваш в тази тема, а нищо не съм казала още  Outta Joint
Значи според теб всеки, който не е съгласен с теб е енергиен вампир? ЖДНБ.
Никой не е длъжен да се съгласява с теб. Защо си въобразяваш, че само ти имаш право на мнение и най-вече твоето е само и единствено валидно?

Колкото до коментарите за еманципация.
Ето Stranger една НЕеманципирана жена.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1158081
Още не завършила, събрала се с мъж, ражда му три деца. Не работи по негово настояване и после изхвърлена на улицата.
Е, такива случаи едва ли трогват мъжкото съсловие.
Дай му власт на един и му гледай сеира.

# 170
  • Пловдив
Скрит текст:
Съгласен съм. Ако някой иска да знае какво искат мъжете, да пита мъжете.
Кой е писал някъде из темата, че иска да знае какво искат мъжете? Да си признае веднага. Simple Smile

Скрит текст:
Ако бях мъж, на тази възраст щях да имам вече семейство и жена, която да обичам. Ако съм самотен мъж, на такава възраст, то би било защото жена ми, ми е била шута понеже съм повече мухльо, отколкото свестен. Щях да се моля да намеря жена (независимо от възрастта), която да ме приема с всичките ми кусури и която да ме привлича физически и емоционално - другото е бонус (деца евентуално).
С други думи - мъжът винаги е виновен и бъкан с недостатъци, а жената винаги е безгрешна и съвършена? Sweat Smile Така излиза от написаното от теб, макар и да е описано по малко по-заобиколен и удобен за твоята теза начин. Simple Smile
 Основно правило в живота е да не си правим илюзията, че "ако бяхме на мястото на някой човек, дори и да е от срещуположния пол, сме щели да постигнем еди-какво си". То, затова и толкова народ и от двата пола е с провалени бракове и с деца, живеещи с един родител или със заместващ такъв, но без нормална семейна среда - защото са си мислели, че вземат правилните решения и преценката им е вечно правилна. Отнася се също и за неуспешно кариерно развитие и всевъзможни други начинания, включително и самозагрозяване от много стремежи за разкрасяване с определени процедури.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:27 от Здравословна храна

# 171
  • Варна
И какво стана? Признаха ли си 40-годишните защо не им връзват или сме още на темата колко са млади, убави, умни, с достойнства ..
Трябва да си признаят, че не знаят какво искат жените  . Grinning

# 172
  • Пловдив
Пирончо, за всекиго подходящия партньор е различен. Мислиш ли, че има универсална рецепта? Smiley
Никой разумен човек не би си позволил да мисли, че има едно всеобщо правило. Simple Smile Затова и темата е открита и на разположение всеки по желание да изкаже своето мнение.

# 173
  • here and now
Моето мнение е, че на автора му е нужна проста жена. Така винаги ще ѝ е забавен.
Всеобщото правило е, че дори и статистиката да показва 1%, то ако се случи с теб е 100%.

# 174
защото са си мислели, че вземат правилните решения и преценката им е вечно правилна
Поне са взимали някакви решения, не са стояли в лозето в чакане да узрее гроздето. Правилни или не, нарича се житейски опит. Няма жена съжалила, че има дете, дори от мухльо. Няма и мъж зарязал жена си заради "неуспешно кариерно развитие", качени килограми, бременни кореми и всякакви други патологии дето изчетох тези дни из темите. За нормални си говорим, уж.

# 175
  • Пловдив
Скрит текст:
Моето мнение е, че на автора му е нужна проста жена. Така винаги ще ѝ е забавен.
Всеобщото правило е, че дори и статистиката да показва 1%, то ако се случи с теб е 100%.
Не съм чувал досега на някой мъж да му е нужна заядлива и предубедена жена (което поведение е върхът на простотията). Все пак и твоето мнение е полезно за темата, защото показва нагледно по колко различен начин мислят някои хора.

# 176
Вив хубаво е описала идеалната женска компания, ама гледам никой не се е осмелил да опише мъжката партия на такава жена. Хубаво е да е мечтаете, ама да знаете и какво трябва да постигнете - дотам да стигнете. Ако една такава жена опише какъв мъж очаква насреща, надали някой от ергените във форума ще посмее да ѝ се изправи на жива среща. Wink

# 177
  • here and now
А аз не познавам "непроста" жена, която би се занимавала с подобен инфантил. Демонстрираното поведение е присъщо на доста по-ранна или доста по-късна възраст.

# 178
  • Пловдив
Скрит текст:
А аз не познавам "непроста" жена, която би се занимавала с подобен инфантил. Демонстрираното поведение е присъщо на доста по-ранна или доста по-късна възраст.
Изразните средства са пряко отражение на душата на човек (не това, което показва сред познати, а онова, което прикрива в повечето време).
 Ти за коя/кого пишеш? Цитирай нейни/негови мнения от тази тема, за да се запознаем със споменатото от теб "поведение".

# 179
Скрит текст:
Нека не забравяме, че повечето от жените между 20г. и 30г. са харесвани от 99% от мъжете между 8г. и 88г. Тези жени между 20-30 процента обаче ще се съревновават само за елита 10% от тези 99% мъже. Тези, които не успеят, ще се примирят с остатъка след като задминат своите 30г.
Това би било донякъде логично, ако изключиш разводите на елитните 10%. От тях поне 50% се развеждат и статистиката се променя. А колко са елит щом са се развели това е отделна тема. Joy

Общи условия

Активация на акаунт