Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 015
  • 964
  •   1
Отговори
# 195
Край мен двама успели в кариерно отношение мъже, добре изглеждащи , точно в тази възрастова категория , се ожениха за 24-26 годишни. Родиха им се набързо по две деца и сега са отдадени татковци. Гледам , че се наслаждават в ролята си на такива. Таргетът им преди да се оженят определено не бяха жени над 35 с големи изисквания. Движеха все с млади жени. За мен мъж с комплекси или не познал майчина ласка би  живял на 40 с 50+ годишна, особено, ако няма и собствени деца. Освен 50 годишната да е супер младолика и с млада душа . Има и такива, но масовия случай изобщо не се вмества в тази картина.
    Уравновесеният мъжкар с големи доходи, ще търпи емоционално незряла жена, ако тя е на 20. След 30-35 , емоционалната незрялост лъха на неумност .

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 09:07 от Анонимен

# 196
и аз най ценя да е уравновесен, защото аз съм емоционално незряла. Имам нужда от уравновесен мъж, да ме държи на земята. Точно като тура. По принцип не си търся мъж, ама като почнахме с изискванията.../b]

# 197
и аз най ценя да е уравновесен, защото аз съм емоционално незряла. Имам нужда от уравновесен мъж, да ме държи на земята. Точно като тура. По принцип не си търся мъж, ама като почнахме с изискванията.../b]

Разсмя ме. Искрено... Laughing

# 198

Абе откъде измъкнахте тоя тиквоний в младша възраст? Не че нещо, но жените като говорим за широка челюст, не си представяме някакъв бузан. И тия недоразвити ушни миди...абе това чудо изобщо не е секси, просто си представяш как ако направите дете, то ще прилича на картоф, никаква финост на чертите...

# 199
  • Агент под прикритие
Хахахаха, това беше много добро! LaughingLaughingLaughing
Извън майтапа, това си е easy-going, сбъркан като значение с "Толерантен (към глупостите ми)".

# 200
  • София
Най-вече към жените: Да приемем за миг, че вие сте необвързан мъж на около 38-42 години.
1. На какви качества у жената бихте държали в такъв случай?
2. С каква жена задължително не бихте били?
3. С каква на възраст жена щяхте да си подхождате най-много (примерна долна/горна граница като години)?
4. Ако сте мъж със средна фигура и спортувате умерено, щяхте ли да бъдете с жена с изявено наднормено тегло, която е безотговорна към хранителния си режим и не желае да полага грижи за влизане в добра форма?
5. Ако жената има дете/деца? Ще се чувствате ли добре, ако основните грижи и време са насочени към жената и детето, а вие (мъжът) трябва да сте на по-заден план? Или ще държите да е равнопоставена на вас, т.е. да няма деца и заедно да си направите такова/такива?
6. Бидейки мъж с очаквания/изисквания към жената, редно ли е и вие да предложите същите качества, каквито желаете да притежава жената?

По т. 1:На качества, които самата аз притежавам.
2. Неподдържана, с наднормено тегло, слушаща чалга.
3. Зависи какво търсиш. Ако целта ми е семейство, деца - 38-40 би била горна граница, 28-долна. За връзка с цел приятелство, уважение, секс, евентуално съвместно съжителство горната граница може и да е по-висока. Водеща ми е т. 1.
4.Не
5. Да, ще се чувствам добре. Другото също е опция, стига да ни е добре заедно.
6. Да, абсолютно и задължително!

# 201

Ама Тайра, ти още ли си с оня мамин убавец?

# 202
40 годишен ерген без деца, който го е страх от евентуално провален брак и търси идеалната, рискува да си остане такъв доживотно. Примери бол. С годините претенциите нарастват, но възможностите намаляват.

# 203
Аз все повече се убеждавам в някои принципи като "done is better than perfect", тоест провален брак и дори с дете е по-яко от никакъв брак в чакане на идеалното. Също така, че е по-добре да действаш и да се провалиш отрано, вместо да чакаш идеалната ситуация.

Щото на 40+ с високите изисквания и да чакаш, че бракът ще е идеален и няма да се развали...даже рискът е по-голям тогава. А след това може да няма толкова сили и младост, за да събереш пак парчетата и да почнеш наново.

# 204
Естествено, че е по-добре разведен и с дете, то всички рано или късно стигат до този извод и съжаляват, че нямат деца. Със сигурност всички жени, а и много мъже също. Особено като поостареят и няма кой да ги заплюе им идва акъла.

# 205
Има го и наивното мислене – да си мислиш, че бракът задържа ситуацията, напротив, не. Всичко се случва на този свят. Кое е по-важното – илюзиите ти за успешен брак? Или децата? За някои е първото, за други – децата са приоритет.

# 206
По принцип в една връзка посланието "ние сме перфектни, не сме като другите, ние никога няма да се разведем" може да изиграе адски лоша шега. Щото когато нещата заскърцат, а те винаги заскърцват, дори при перфектните, натискът за перфектност се явява проблем.

# 207
Да де, това е смешното, ама така и някои си остават така цял живот. Ни реалистичен поглед, ееех. Само една сладка наивност...

# 208

Ама Тайра, ти още ли си с оня мамин убавец?

Не, не. Там не Ви разказах какво се случи. Ама на кратко, той още си живее с мама. Още ми звъни. Уж щял да купува апартамент скоро и всичко щяло да е различно. Тя мама нищо за мене лошо не била казала и т.н. Голямата му любов съм.
Сега съм с нов мъж и нов проблем. Тука проблема не е с мама. Има ужасен характер.

# 209
Вив хубаво е описала идеалната женска компания, ама гледам никой не се е осмелил да опише мъжката партия на такава жена. Хубаво е да е мечтаете, ама да знаете и какво трябва да постигнете - дотам да стигнете. Ако една такава жена опише какъв мъж очаква насреща, надали някой от ергените във форума ще посмее да ѝ се изправи на жива среща. Wink

Категорично: красив, висок, с добър ген, мъжкар (т.е да взима решения, да носи отговорност за тях), да има семейни ценности, да бъде отговорен и достоен към семейство, родина, приятелства, работа. Да е честен. Думата му да тежи. Да е добър баща. Да има обща култура. Да е амбициозен и работлив.
Обобщаваме...
Външен вид: Над 1.85см., широки рамене, симетрично лице, 25-35 годишен.
Образование: Висше. Да говори поне един чужд език.
Доходи: Винаги растящи.

В допълнение: да е уравновесен, защото аз съм емоционална и незряла; да е грижовен; да ми прави подаръци, с повод и малки жестове - без повод.

ПП Аз, като гледам съм пред раздяла, така че, верно, ако има такива във форума... да се обадят.

Не покривам критерия за винаги растящите доходи , по-скоро съм в плато за момента Grinning

Общи условия

Активация на акаунт