Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 902
  • 964
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Наперена физиономия, типична за 21 век в БГ - леко арогантно-просташкото излъчване на Тиквоний. Подплатено с леко фитнесче. Напрежението от  глутеусите и натегнатия бицепс се пренася в лицето. Изражението става нещо средно между "имам запек" и "ш'ти скоча на бой".
Тц, нямам предвид чак такива крайности. Просто си има хора, които са наперенки, излъчват лека арогантност, дори да е подплатена. Не обичам такива, опитът ми показва, че са с друг светоглед от моя. Харесвам скромни хора с леко задръстеняшко (да не се брои за загубеняшко, тъпанарско и прочие) излъчване.
Сега, не знам този дали е такъв, не сме се опознавали, просто ми хвана окото. И няма чичовска аура. Heart Eyes

Алба, къртиш. Искам и за мееен. Hug
Интересно ми е дали ще нацелиш нещо : )))

# 571
"За кого вие сирената? " (лек мод на класиката от Металика)  Grinning

# 572
Последния пост на Сирената е само генерализирани твърдения. Нищо хаотично, нито пък отвлечено. Разбира се перфектно. Sunglasses
Май ?!? Joy
Хората са типове,  някакви изключителни индивидуалности са единици на десетки хиляди.
Между другото, към отговорите по темата мога да добавя и да е здраво стъпила на земята и отговорна. Че аман от волни духчета, дето все нещо им накърнява свободата и все се опитва да сложи индивидуалния им блясък в някакъв общ кюп.

# 573
Драго съфорумство, тъй като авторът на темата има претенции, че пълним страниците с офф-топик и не говорим по същество, ще спра с прогнозните партньори дотук.
За тези от вас, от които имам повече насъбрани виртуални впечатления, може да споделя на лични как си представям перфектния им партньор.
Надявам се всички разбраха, че всичко е в кръга на майтапа и няма обидени, възмУтени и огорчени.

# 574
  • София
Тц. Базовите нотки са флорално-вкусни. С феромони.
...
С перфектния партньор съм от 14 години, няма нужда да го описваш, гледам го всеки ден Simple Smile.

# 575
Знам, Шарки Wink

# 576
  • София
Е то оставаше да се връзваме буквално Joy
Давай последни пророкувания, пък после ще се върнем към темата. Много забавно стана : )

На мен чистницата ми е по- скоро като за Братан. А умницата като за Агента. На Братленцето силата му е в парцала и пералнята.

# 577
Тъй като, мисля, тази тема ще е следващата заключена Simple Smile бързам  да влея някой коментар, че знае ли се? Авторе, 42 е Отговора, както знаеш, и няма жена, омъжена или не, на 42, да не е мисли, че е Отговора на вся и всьо за теБ и всеки друг мъж.. Само виж тук коментарите. Така че, приятелски съвет, не ти трябва да търсиш жена на 42.
От прочетеното също си правя извод, че темата е обяснение на явлението как така жените, от малки момиченца са пристрастени към лексиконния тип комуникация, в смисъл умират да отговарят на тъпи въпроси.

Да допълня с една защита на автора. Не съм съгласен, че чалга културата е виновна. Тя се оказа катализатор, но жени с подобен мантаритет има навсякъде и е имало винаги. Така че умереното обобщение на здр. храна (що за ник?) е приемливо.

# 578
Не съм съгласна с това, че жените се депресирали по-малко. Обратното е вярно. Има го, обаче, това, че жените все пак имат по-голяма емоционална подкрепа от други жени и по-лесно биха се справили с депресия от един мъж, на който ще му бъде нужно и по-дълго време, за да признае въобще, че има подобен проблем.

Кой изпляска подобна глупост? Статистиката е в пъти в полза на жените доколкото знам.

Болднатото е и причина мъжете да не се лекуват, да не ходят на пси, изкарват на крак.

# 579
  • Насред хаоса
Просто  ми бе интересно какво му е на 42 годишен мъж.Защото  за жените  е новото 20 навсякъде във форума.
Ами каквото според мъжете й има на 42-годишна жена. Според доста от тях заслужават по-млади жени, защото и на 40, и на 140 са все мъже "в разцвета си". Дрън-дрън. Ама наборките им били дърти пред умирачка вече, не са в разцвета на силите си.
Аз като бях на 18, се чудех как 30-годишните ходят без бастун. Ама според тях си били подходящи за млади момичета.

# 580
Тя темата се поизчерпа. Така че Алба съвсем резонно и на място я освежава.

Алба, поздравления, много добре боравиш с детайлите в образите.

Явно не съм само аз, която не понася перковците. И мъже, и жени. Като цяло 1 уверен в себе си, осъзнат, доволен от живота човек със сравнително добро равновесие на чувства и мисли, се държи и излъчва спомената прибраност. Такива хора се виждат и надушват от километри. Ама не онези темерутестите дето те гледат отвисоко и мълчат като дембели, а спокойните, ведри хора.

# 581
  • Пловдив
Скрит текст:
Просто  ми бе интересно какво му е на 42 годишен мъж.Защото  за жените  е новото 20 навсякъде във форума.
Ами каквото според мъжете й има на 42-годишна жена. Според доста от тях заслужават по-млади жени, защото и на 40, и на 140 са все мъже "в разцвета си". Дрън-дрън. Ама наборките им били дърти пред умирачка вече, не са в разцвета на силите си.
Аз като бях на 18, се чудех как 30-годишните ходят без бастун. Ама според тях си били подходящи за млади момичета.
Просто на младини си страдала от Бастунения синдром. На много ученици някой още на 25 години или малко нагоре им се струва твърде стар. Други пък са наясно с възрастите и знаят, че само след няколко години и те ще станат на толкова години.

# 582
Припокриват се малко мъжките образи тук. Малко късно се сетих за къпането преди и след секс, което е задължителен елемент от ритуала в двойката Братан- Родопско Чудо, но щеше да седи като кръпка, ако го бях вмъкнала. Все пак, ако желаят, може да си ги разменят момите.

Кечър, за теб ще пиша в скрит текст. Който иска да пропуска:

Скрит текст:
Пъргав, бърз и смел пожарникар или хайде ...директор на пожарна. Червенокос със лунички, леко набит, мускулест, но не нацепен. Пра-пра баба му по бащина линия е била ирландка.
Това, което го прави уникален по рода си е, че освен всичко останало е и доста начетен. В свободното си време, когато не гаси пожари, не спасява котки, покатерени на горещи ламаринени покриви или кучета от тричане, г-н Рай с трепет прелиства старите томове от издателство "Факел". Чел е десетки пъти Селинджър, Рей Бредбъри  ( особено "451 по Фаренхайт"), както всички томове на "Песен за огън и лед". Както може да се предположи, спасил е много книги от пламъците и грижливо ги пази. По тази линия се запознава с Кечър - в една книжарница на литературно четене на "Спасителя в ръжта". Искрата между двамата веднага проблясва като мълния. Той е привлечен от нейния непримирим, буен нрав и няма търпение да я овладее, укроти и спаси от бушуващите страсти
в нея.
Първата им официална среща е на представление на "Укротяване на опърничавата" , където затвърдяват окончателно симпатиите си един към друг.  И двамата са искрено възмутени от финала, който приканва жените към подчинение. Това е в пълен разрез със вижданията им за любов и еманципация и демонстративно напускат залата с освиркване на горкият сър Шекспир, който посрамен с обръща в гроба.
Ежедневието им е изпълнено със страстни дебати, които държат в кондиция и пълна бойна готовност г-н Рай.
Редовно спасяват всякакви беззащитни твари от жестокост и с готовност участват в протести срещу насилието над жени.
Преди да заспят, след бурни любовни сцени, прочитат по няколко глави от любимите си книги и заспиват блажено.

# 583
Добре, като няма да се пишат повече есета за другите, сега аз ще напиша ако бях мъж как си представям Жената за моите 38 /без една седмица/.
Важни: Да има чувство за хумор, черно, червено .. всякакво, щото аз като Стрелец пускам дебелашки шеги и съм крайно саркастичен понякога като съм на кеф и трябва да може да издържа на натиска. Да не ревнува! Ама хич! Щото пак свободолюбивия ми дух не би позволил ограничаване във всякакво измерение. Иначе развод моментално, тук компромиси не се правят. Да може да готви, щото аз не мога, а сандвичи цял живот не се ядат. Да е чистница, щото аз съм от аптекарите. Трябва да има отношение към детайла - на голи стени не се седи. Да чете, ама не от дъжд на вятър. Никаква чалга! Само хеви. Може да не е толкова добричка и смирена, нали трябва да се джафкам с някой. Никакви залитания по пороци и всякакви откаченяшки глупости, демек веганки, антиваксърки и прочее - вън!
Не толкова важни: Коси, очи ... все тая, както се падне. С моите тъмни абсурд детето да забърше нещо по-различно /както се видя/. О, дете, ми както дойде ... и да има няма да го върна. С килата същата хубост - без щеки, с дръжки или не подробности са. Ръст - ми нещо към 170, щото като мъж съм висок, снажен и големия дисбаланс ме отблъсква. Какво остана ... ще допълвам после, че забравих въпросите.
Ох, да, годините пропуснах - не повече от 7-8 разлика, даже и това е много ама айде. По-млада, по-стара - в никакъв случай.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 14:59 от evencee

# 584
Скрит текст:
Просто  ми бе интересно какво му е на 42 годишен мъж.Защото  за жените  е новото 20 навсякъде във форума.
Просто на младини си страдала от Бастунения синдром. На много ученици някой още на 25 години или малко нагоре им се струва твърде стар. Други пък са наясно с възрастите и знаят, че само след няколко години и те ще станат на толкова години.

Между две приятелки по действителен случай от Софийски градски транспорт :
- И как беше тоя?
- Абе бива го - на 25, ама запазен ....
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт