Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 801
  • 964
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Bratan, определяй правилата за многобоя . Кой ще приема залози за победителката ?

# 826
И ся к’во, ние кльощавите... на умирачка Disappointed Relieved
Ако си кльощава, взимам те! Simple Smile

# 827
Може да се състезават по надяждане със сладолед или палачинки. На мен ми харесва да гледам как някой хапва вкусно. 

The Stranger, ти не беше ли женен? Ще вземеш една точилка по главата май Grinning

# 828
  • Варна
Мнооого си толерантен . Трябва да има физ.съревнование , IQ тест и тур с таланти.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 19:44 от Viviana91

# 829
Щом е за надяждане със сладолед и палачинки и аз се кандидатирам тутакси.
Сори, Тайничка, някой друг да свири мача.

# 830
  • София
Аз съм луканкаджийка срастна, сладолед ям два пъти годишно. За кой турнир съм?
“ Царицата на шпека” ? 😂

# 831
Тайничка, сигурно хапвам сладко, сладко повече и от теб Flushed
Но сега ще се понаслаждавам на кОнкурса за най- лична мома за брат Братана..

# 832
Може да се състезават по надяждане със сладолед или палачинки. На мен ми харесва да гледам как някой хапва вкусно. 

The Stranger, ти не беше ли женен? Ще вземеш една точилка по главата май Grinning
Братане, ти нали не си падаш по кльощави? Остави ги на мен, една само ми е достатъчна.  Като съм женен, не съм ли хора и аз?

# 833
На мен ми харесва да гледам как някой хапва вкусно. 
Аз и готвя.
Тука ще стане много интересно.

“ Царицата на шпека” ? 😂
Кажи, че тоя Разказ на наденицата е съвсем неумишлен  Joy

# 834
“ Царицата на шпека” ? 😂

Това е звучи повече за индивидуален кастинг отколкото за състезание Smiley
Много нечестно към другите участнички, или се присъединявай към хапването, или си дисквалифицирана Bowtie

Братане, ти нали не си падаш по кльощави? Остави ги на мен, една само ми е достатъчна.  Като съм женен, не съм ли хора и аз?
The Stranger, бъркаш ме с някой друг Simple Smile И уважавай жената, де Wink Practice what you preach.

# 835
  • Варна
Deeper and deeper ...Grinning

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 19:44 от Viviana91

# 836
Братане, мама (нали го осинових...), дръж се уважително с жените, да не ти се карам! Smiling Imp
P.S. И двете снахички ми харесват... Гал и Тайничка. Тайрето по-малко съм я чела, не я познавам още. Thinking Ама не се меся, която си избереш, нея вземай... Smiley

# 837
  • София
Памела Амдерсън не беше ли с къси крака с бричове?
Не я помня много добре, но имаше две чернокоси, които бяха много по- хубави

Признах те!
..................................................
Алба, ряпа да ядеш. Имаш къси крачка с бричове гадни и коя да е тъмнокоса е класи над тебе. (Злобеещо човече)
Ъъъ, не беше към Албата. Добре, че тя вероятно го е схванала. Мъжът й сигурно я е сравнил по коса и гърди, а аз просто коментирах самата Памела, че не ми харесва. Къде търсите под вола теле. Simple Smile

П.П. Егати добрата свекървичка (Лорелада) Laughing

# 838
  • Пловдив
Тайничка се спаси при Братан, но Лорелада да му мисли, ако не успее да избяга от мен с 200. Scream Подозирам поставянето на ново постижение за скорост на тичане при жените. Sweat Smile

# 839
Братане, мама (нали го осинових...), дръж се уважително с жените, да не ти се карам! Smiling Imp
P.S. И двете снахички ми харесват... Гал и Тайничка. Тайрето по-малко съм я чела, не я познавам още. Thinking Ама не се меся, която си избереш, нея вземай... Smiley

Лорелада, аз и с Гал ли ще трябва да се боря/надяждам. Open Mouth

Тя ще ме смачка....
Правех си сметка да счупя кокалите на Тайра, но ако Гал ми се изпречи...

Състезанието с Гал какво ще е?

Общи условия

Активация на акаунт