Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 422
  • 964
  •   1
Отговори
# 345
Нали Астън Мартин беше? Някой пак не внимава.
Иначе, Тайра, шапка ти свалих за това.
Обаче, ако си мислиш че 9 месеца секс ще правиш, още сега си го избий от главицата.

# 346
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Завидяха ти вече. Grin

А сега се помири с tainichka и уикенда ви искам на линия за приключения. Champagne
После ще се хвалиш с мене. Wink

Плюсове: 184см.
Минуси: не искаш да спиш с бременни жени, а аз 2 дни без секс не искам, камоли 9 месеца; искаш да ме водиш на купон, заедно с тайната...

Това знам засега.

Ако ще излезем, ще е без тайничка, да не мрънка по пътя. Ще ме вземеш в 20:00 и ще ме прибереш в 00:00. Вегетарианка съм. Избери хубав ресторант!

Плати си сметката във Виваком! Защото на другия ден ще ми се обадиш за кафе. Не искам в Студентски град, нито в центъра. Има едно с много приятна гледка. Не се съгласи с мен, трябва ти да избереш и да ме заведеш, за да те уважавам. И да платиш сметката.

Отказах ли те?
И дума не обели, че трябва да те развежда с неговото Bentley Continental GT. Разочарован съм... Scream

Не. Къде ще вдигне в София толкова, че да се развълнувам? Скъпите коли са за адреналин. Можем и пеш. Може и с метрото. Но най-добре с кола. Имам собствена. Ако няма, като дойде ще се качим в моята. Старичка е, но доста симпатична.

Аз си уреждам среща, а ти злобееш...
Важно е какво жената върши на практика с нов мъж, а не какви шеги пише по форуми с цел да се забавлява, докато е обвързана. Sweat Smile Иначе на думи звучи добре.

# 347
Обаче, ако си мислиш че 9 месеца секс ще правиш, още сега си го избий от главицата.

Е, както дойде. Аз може да нямам възможност/желание, ама той да си ме иска, мамка му!

Според мен, Братан е наивник. Ако се влюби в жена, особено сексуална - бременна, небременна... поглед ще му хвърли и той ще е готов. Т.е... Като си поиска, ще си го получи.

Скрит текст:
Скрит текст:
Завидяха ти вече. Grin

А сега се помири с tainichka и уикенда ви искам на линия за приключения. Champagne

Минуси: не искаш да спиш с бременни жени, а аз 2 дни без секс не искам, камоли 9 месеца; искаш да ме водиш на купон, заедно с тайната...

Това знам засега.

Ако ще излезем, ще е без тайничка, да не мрънка по пътя. Ще ме вземеш в 20:00 и ще ме прибереш в 00:00. Вегетарианка съм. Избери хубав ресторант!

Плати си сметката във Виваком! Защото на другия ден ще ми се обадиш за кафе. Не искам в Студентски град, нито в центъра. Има едно с много приятна гледка. Не се съгласи с мен, трябва ти да избереш и да ме заведеш, за да те уважавам. И да платиш сметката.

Отказах ли те?
И дума не обели, че трябва да те развежда с неговото Bentley Continental GT. Разочарован съм... Scream

Не. Къде ще вдигне в София толкова, че да се развълнувам? Скъпите коли са за адреналин. Можем и пеш. Може и с метрото. Но най-добре с кола. Имам собствена. Ако няма, като дойде ще се качим в моята. Старичка е, но доста симпатична.

Важно е какво жената върши на практика с нов мъж, а не какви шеги пише по форуми с цел да се забавлява, докато е обвързана. Sweat Smile Иначе на думи звучи добре.

Аз не се шегувам. Трябва ли да пусна тема в Семейни отношения за да разбере къде е проблема при мен. Много съм луда, отворих бутилка вино и нищо чудно да го направя. Grinning

# 348
  • Пловдив
Скрит текст:

Е, както дойде. Аз може да нямам възможност/желание, ама той да си ме иска, мамка му!

Според мен, Братан е наивник. Ако се влюби в жена, особено сексуална - бременна, небременна... поглед ще му хвърли и той ще е готов. Т.е... Като си поиска, ще си го получи.

Скрит текст:
Скрит текст:
Завидяха ти вече. Grin

Това знам засега.

Отказах ли те?

Аз не се шегувам. Трябва ли да пусна тема в Семейни отношения за да разбере къде е проблема при мен. Много съм луда, отворих бутилка вино и нищо чудно да го направя. Grinning
Значи остава само най-трудната част - решението кои да ви кумуват на сватбата. Innocent
 С такава луда съм бил, че ти сигурно и на 1/10 от нейното не можеш. Което е похвала към теб. Simple Smile

# 349
  • Варна
В какво се изразяваше лудостта и? ( на тази, с която си бил)

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 01:10 от Viviana91

# 350
В какво се изразяваше лудостта и?

И аз сериозно се замислих?
Че пие сама и й се “говори” ли?

# 351
Tyra, моята покана беше в пакет с tainichkа. Мрънка-немрънка, обещал съм на дамата, че ще я вземем. Братан обича да си държи да думата. А тя ако иска да си пие питието в някой ъгъл и после да се преструва на заспала.

Иначе ми хареса, че ясно поставяш условията - приятни и изпълними.
Виж как обаче evencee внимава в картинката. Иска и тя на веселото. Тя даже ще ти каже какви важни подробности пропускаш.

# 352
Doppel T, тази твоята жена все ти е на езика. Тук като те награбят никоя не пита женен ли си, не си ли. Отпусни чехъла малко Simple Smile

Абе Братан, то моето не е жена бе, то е злато. ЗЛАТО!

Evencee, тоя път по-добре ли беше?

Ама нещо гледам снощи рано сте се умълчали, явно е станала заварката ... Wink

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 08:59 от Doppel T

# 353
Браво, че и злато я нарича, че и с удебелен шрифт. Малцина са мъжете, които ценят жените си. Wink

# 354
Знаеш ли кое ще е трудното, Братан? Условията се поставят, но не се съобщават. Първо ги отгатваш, после изпълняваш. Sunglasses И докато ти се усмихват приятно, надлежно улавят всяко разминаване с очакванията (а очакванията не точно стандартните). В далечната отдавнашна младост аз бях такава. Smiley Чудно как въобще си намерих мъж с такива приумици (но пък доказва, че няма нищо невъзможно). Stuck Out Tongue Winking Eye

# 355
Що бре? Аз съм брутално ясна какво искам и очаквам и го съобщавам веднага, за да няма неразбрали и недоразумения..)

# 356
Точно така, картите на масата и който може да играе да започва.
О, Братанчо, събереш ли ме с Тайничка и Тайра, твърде е вероятно да изпаднеш от картинката. Аз умея да сплотявам колектива. Но пък правилно, при всички положения ще ни весело.
А, че има пропуски - има, млада е още, хвърчи, ще се научи .. или пък не.
Допел, идеално е!

# 357
  • Варна
Лори и сега е така. Остава и нотарално заверен  договор да подпишете, преди първа среща. Grinning Губи се магията и удоволствието от запознанството.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 13:47 от Viviana91

# 358
Точно така, картите на масата и който може да играе да започва.
О, Братанчо, събереш ли ме с Тайничка и Тайра, твърде е вероятно да изпаднеш от картинката. Аз умея да сплотявам колектива. Но пък правилно, при всички положения ще ни весело.
А, че има пропуски - има, млада е още, хвърчи, ще се научи .. или пък не.
Допел, идеално е!

Evencee, ти хубаво ще обединиш колектива и аз може да изпадна от картинката, но тогава ти ще трябва да платиш сметката на незабравимата вечер на тези мили дами (такова условие е поставено). ✌️

Ако държиш да се погрижиш за дамите, като приключите после ми пиши да си ги прибера 🤗

# 359
Ей, ама как се изниза - като желе от буркан.

Общи условия

Активация на акаунт