Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 887
  • 964
  •   1
Отговори
# 585
Е те приятелките ако са били на по 15.

# 586
Не знам аз дали съм имала синдром на Бастуна, ама хич не мога да си се представя на 25 с някой 40 годишен. Безсрамно стар щеше да ми се струва.
Най-възрастният мъж, с когото съм имала връзка да е бил максимум с 10 години по възрастен с мен, но и 3 месеца едвам успяхме да добутаме.

# 587
  • София
Еее мерси, много свежо. Revolving Hearts Имаш око за детайлите определено.Огънят е за Фаренхайт, не за огън и лед. Stuck Out Tongue
За дебатите колко си права обаче Joy

Имаше подобна тема btw- как си представяте еди- кого си. Беше много готина.

# 588
  • Насред хаоса
Пиронче, на учениците и дивите млади им е простено да страдат от бастунения синдром. Не е простено обаче на дърти да си въобразяват, че все още са толкоз вървежни, че са подходящи за младежи на годините на децата им.
Помня навремето как един такъв на 30, ама без бастун, се мъкнеше по дискотеките да досажда на млади момичета и жени. И нашата компания бяхме в ранните си 20, та ни изглеждаше точно като изкопаема вкаменелост от друг свят.

# 589
  • Агент под прикритие
Сомбра, ако тоя на 30 се е мъкнел по дискотеките и се е пробвал при тези на 20, определено НЕ е било с цел връзка, а да си хапне крехко ярешко (или по-конкретно: да ги употреби еднократно)!!!
Силно се съмнявам, че има нещо общо с контекста на темата.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 15:31 от Phoenix Wright

# 590
Хахах, като казахте 20-годишни и някой, който се пробва. - точно някъде на тази възраст със една приятелка една и съща вечер в една и съща дискотека бяхме попаднали на един иначе много симпатичен сваляч, (докарваше го малко на Леонардо Ди Каприо), който след като си беше пуснал чара и двете ни беше попитал: "Имаш ли самостоятелна квартира" Smile
Мисля, че още дълго време остана в търсене на някоя със самостоятелен апартамент, милият. Ма така е, като търси такова нещо у 20-годишна. Барем да се беше пробвал с какичките, повече щеше да има шанс.

# 591
За голям играч се е имал, ама няма собствено местенце за див секс. Smile
Щом търси самостоятелна квартирка или е женен, или живее с маман. Смятай, още по-смешно.

# 592
  • Насред хаоса
Сомбра, ако тоя на 30 се е мъкнел по дискотеките и се е пробвал при тези на 20, определено НЕ е било с цел връзка, а да си хапне крехко ярешко (или по-конкретно: да ги употреби еднократно)!!!
Силно се съмнявам, че има нещо общо с контекста на темата.
Именно с цел крехко ярешко. Ама общото с темата е, че те не бяха подходящи за него, поради което и не му се получаваше много - както казах, изпъкваше с възрастта си сред младежите. Същата грешка правят и много други, като бъркат подходящото за тях с това, което на тях им се иска.

# 593
Е, стига де и вие, като си на 20, не би трябвало 30годишен да ти изглежда бастун.
На мен в ранните ми 20 проблемът ми беше друг - вярвах, че батковците са по-сериозни, и ги предпочитах. Да бях знаела тогава колко време ще похабя с неузрели хлапета на Христова възраст...

# 594
  • Агент под прикритие
Сомбра, 10 години (условно казано) между 20-30, 30-40 и 40-50 НЕ са едно и също! Говорим за общия случай, не за изключенията!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 15:59 от Phoenix Wright

# 595
Аз от един момент нататък установих, че сериозността няма пряка зависимост със възрастта. Несериозни мъже има и на 40, и на 50, и на 70.  Най-пресният , потресаващ и отблъскващ с реалността  пример от вчера - Цял живот "щракам си със пръсти", пълна безотговорност и безхаберност към нищо.  Ще умре като скот и няма кой да го погледне. Жалко, че няма как да го попитам, така че да ми отговори, дали все пак не съжалява, че е пропъдил свестните жени, които се въртяха около него. Защото прясното агнешко ужасено избяга при първите нелицеприятни признаци на старостта.

# 596
Вие сега изкарвате, че човек като поостарее и край, дотам е! После какво? Живота му спира, няма нужда от любов? Аз явно имам някакви психични проблеми. Винаги са ме привличали възрастни мъже. Моят е 11 години по-голям, но съм имала връзка с двойно по-голям и да ви кажа ползите са за възрастния. Хич не съм видяла нелицеприятни неща на старостта!

# 597
Е не че е дотам, ама не може да иска същите неща като от млад брак. Нито същите качества, нито същото раздаване от страна на партньора. Просто трябва да живее както може, не да иска да изживее пропуснатото. На 42+ вече ще е друг вид брак, няма да е копие на младите бракове. Дори и да искаш, чак толкова искри няма да хвърчат. Няма и да те боготворят толкова и да те смятат за неземен, щото хората са ясни.

# 598
Вие сега изкарвате, че човек като поостарее и край, дотам е! После какво? Живота му спира, няма нужда от любов? Аз явно имам някакви психични проблеми. Винаги са ме привличали възрастни мъже. Моят е 11 години по-голям, но съм имала връзка с двойно по-голям и да ви кажа ползите са за възрастния. Хич не съм видяла нелицеприятни неща на старостта!
Аз говоря за 70 годишен човек, който цял живот се назландисваше на жените на неговата възраст. Няма да цитирам аргументите, че могат да бъдат сметнати за брутални. Агнешкото беше на малко по-малко от 25, когато той чукна 70-така. Напусна го, когато започна да си напикава пантофите. Някои мъже , а сигурно и жени, не могат да осъзнаят, че сексът и забавленията са до време. Идва един момент, в който просто имаш нужда някой да ти подържи ръката. И е жалко и тъжно, когато се окаже, че няма кой.

# 599
  • Пловдив
Докато батко ви беше на една нафталиново ергенска разходка из Главната в Пловдив, тук сте изписали някои готини мнения по темата. Поздравления! Innocent
 Времето навън беше много приятно. Печеше жарко слънце, мацките бяха по блузки и полички, гларусите зяпаха... Smiley
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт