Коледата на вратата чука, ДЕКЕМВРИйче малко в ръцете ни ще гука! 💝🎁🎄

• 55 348
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Ехе еделвайсче честито и на теб ... голям бебок 😁 жив и здрав и  много да ви радва ..

# 631
И аз искам бебето да е козирог.
Имам и дата за секцио вече съм една идея по спокойна. И да тръгне по рано сакчето и който е на смяна той ще ме клъцне.

# 632
  • Sofia
Еделвайс, честит юнак! Той отгледан направо! Да е много здрав!

# 633
Еделвайс честито! Много здраве ви желая и бързо въззтановяване 🤗

# 634
Честито, Еделвайс! Да е жив и здрав младежът! 🍼💙

# 635
Че яко така с 9 см разкритие да отидеш и да не ги усетиш, мечта ми е сякаш😁...
Еделвайсче, супер новини😍 Да си жива и здрава и бебчо също , страхотни размери е , разкажи като можеш,. Честит да ти е 💙🥰

# 636
Еделвайс, честит ти голям мъж! Жив и здрав да ви е! Heart

# 637
Еделвайс,честито бебе и от мен! Бъдете здрави 💟

# 638
Честито на всички родили мамчета :*
monikrisi с теб сме с един термин 25.12,но така се надявам да се роди по рано.Искам да сме си у дома за празниците. Днес бях на преглед вече в 37 г.с. 3127гр главично е застанал. Но АГ каза, че няма признаци скоро да се ражда. А ми се иска да се гушкаме вече 🤗😋

# 639
Вижи, Алекс, Еделвайс честити ви бебочета!    Много здрави и послушни да са 🥰

Иви, при всяка раждането е индивидуално и много различно, току виж при теб се получи бързо и лесно 🍀
При първо раждане е доста по-бавен целия процес, така че се въоръжете с търпение. При второ или поредно вече е по-различно...

Супрема, релакс повече и ще удържиш още малко.

# 640
Честито на всички родили мамчета :*
monikrisi с теб сме с един термин 25.12,но така се надявам да се роди по рано.Искам да сме си у дома за празниците. Днес бях на преглед вече в 37 г.с. 3127гр главично е застанал. Но АГ каза, че няма признаци скоро да се ражда. А ми се иска да се гушкаме вече 🤗😋
Да и аз се надявам да тръгне по рано аз в петък ще го видя колко е пораснал , но последно нямаше никакви данни да излиза . Ще си правим компания с теб 😁

# 641
Вижи, Еделвайсче, честити рожби🍀🍼🥂
Да са ви живи и здрави малките мъже, на вас бързо възстановяване.

# 642
Еделвайс че, честита рожба и на теб 🤗
Живи и здрави бъдете!

# 643
Еделвайсче, честит бебок !💙
Ние ги наредихме тримца днес, като за 3ти😀

Май само аз съм с девойка💝
Ние запознахме каката с Ани. Реагира интересно. В началото я беше страх, после и стана любопитно. Пипна я😆

Аз съм много по-добре вече. Махнаха всички тръбички и кабели около мен. Нямам търпение са утре, искам да се приберем вкъщи, на спокойствие. А другата седмица ако времето позволява и за разходки с количката съм се размечтала....абе, луда работа, хормони, какво да ви кажа😆

Кои момичета останаха бременни?

# 644
Вижи, Еделвайсче, честито ! 🥳 Да са ви живи и здрави бебчетата ! ☺ Бързо възстановяване и скоро да сте у дома.
Иви, успех и стискам палци за леко и скорошно раждане ! 🍀🤞🏼
Супрема, и за теб само положителни мисли изпращам и дано те пуснат вкъщи скоро ☺
Аз съм все още бременна. Бебка стои мирна в корема и май ще дочака заветния ден 😀

Общи условия

Активация на акаунт