Коледата на вратата чука, ДЕКЕМВРИйче малко в ръцете ни ще гука! 💝🎁🎄

• 55 339
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Честито, мамчета! Да са ви живи и здрави дечицата!

И аз съм си още бременна, няма тапи, контракции, нищоо..

# 646
И ние сме си 2 в 1 с господина 😁

# 647
И аз имам още седмица до секциото

# 648
Ами тя групата е над 50 човека родили около 15 , тепърва предстои бебе валежът.

# 649
Еделвайс, Вижи - честити ви дечица, много да са здрави и скоро да се гушкате вкъщи! А на мамчетата - бързо възстановяване! Heart

Живот и здраве, другият вторник, трябва да гушкам бебчо! Хем нямам търпение, хем се страхувам! Hug

# 650
  • София
Алекс, Вижи, Еделвайс, честити рожби 💐 Нека растат живи и здрави, безгрижни и много щастливи 🤗 На вас скоростно възстановяване, и бързо да си прибирате бебоците у дома.

Мечтая си някой ден и в България всяка жена да дари живот при условията на Алексчето. Спокойна и с достойнство! Да има свободата да се движи, а не да е вързана като заложник по време на контракциите, да е с близък човек през цялото време, бебето да не е собственост на болницата по време на целия престой, ако всичко е наред да не се налага престой повече от ден-два, да не са с бебето в безмислена изолация... Наблюдават се подобрения напоследък, но за съжаление сме все още много далеч 🙁
Аз както до днес нямах нито една контракция, преди обяд бях на тонове и според лекаря скоро няма да родя, сега съм с контракции през 7-8 минути, и май моето момче ще си спази точно термина. Много интересно си подбираше кога да ме среже-само като спра на светофар, ей много е съобразително това дете 😜 И като гледам ММ как се е спекъл, май и до родилното сама ще се закарам 😃

# 651
Куршумчо , към родилното ли отиваш? Аз няма да тръгвам още 😁
това е от около 2 часа насам, ноооо са доста нерегулярни , а и не са много болезнени , така , че не мисля , че е момента , не го усещам още да е моментът за тръгване, а и бебчо е доста активен в момента..при теб така ли е куршумчо?

# 652
честито, Еделвайс, да ти е жив и здрав младежа BalloonFlowers TulipBirthday

напоследък все големи ги раждате бебоците, и моят преди две седмици беше 3200 по замервания, след седмица ще видим истината Simple Smile

# 653
И ние сме все още 2 в 1 😁, а и нямам никакви признаци скоро да  е събитието.
Иви, ти май скоро ще ни се похвалиш ♥️
Кейти, Вили и на вас малко ви е останало 😀
Куршумче, за жалост в БГ нещата много бавно се равиват или ако ги има са много скъпи за да си ги позволи всеки...

# 654
Куршумче, в България не са много по-зле неща, но за жалост главно  в частните болници.
За ужасяващи истории и лошо отношение съм чувала и в местни болници, това беше и причината да взема решение и тук да родя в частна. Цената е висока, но си струваше.
Иначе, да, Мони, тъжно е, че трябва да плащаме, за да получим човешко отношение, още повече в такива моменти!

Пожелавам ви раждане ПО-хубаво от моето!😘

# 655
  • София
Куршумче, в България не са много по-зле неща, но за жалост главно  в частните болници.
За ужасяващи истории и лошо отношение съм чувала и в местни болници, това беше и причината да взема решение и тук да родя в частна. Цената е висока, но си струваше.
Иначе, да, Мони, тъжно е, че трябва да плащаме, за да получим човешко отношение, още повече в такива моменти!

Пожелавам ви раждане ПО-хубаво от моето!😘
Лошото е Алекс и Симона, че и срещу пари в България това го няма напълно. Лошо отношение си признавам не съм срещала в последните години, но в крайна сметка отношението е такова, каквото позволиш да бъде, а и каквото ти показваш към другите ☺️

Иви, още не съм тръгнала, че ту затихват, ту зачестяват. А и чак преди час се сетих приложение, което да ги следи. Това е положението при мен

А и първо реших да хапна. Всички, които родиха вече споменават за страшен глад, та да съм подготвена 😜

# 656
Какви приложения сте си свалили ..😁😀😁 хич не съм се сетила да видя да си сваля и че въобще ще дойде Момент в който да си ги засичам

# 657
  • София
Какви приложения сте си свалили ..😁😀😁 хич не съм се сетила да видя да си сваля и че въобще ще дойде Момент в който да си ги засичам
Аз дръпнах първото, което видях. Казва се Брояч на свивания 😀, но ти имаш време да ги разгледаш и избереш по-добро. Ами аз първите уж ги помнех, после възложих на ММ да ги помни, и като видях колко сме паметливи и двамата го изтеглих. Да си призная, много помага

# 658
  • София
Честито на всички родили мами да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват и бързо възстановяване.
Аз имам един такъв въпрос към мамите които имат по едно детенце... Как преодоляхте несигурността и притеснението постоянно да поглеждате бебоците през ноща и все да се притеснявате дали няма да се задуши или нещо такова... От както сме си вкъщи вечерите са ми много тегави, адски неспокойна съм постоянно го поглеждам детето. Сигурно съм луда... 😜🤔😂

# 659
Момичета, не мога да ви изчета Animal See No Evil Честито на всички родили мами, да са ви много здрави бебенцата Hug
Иви всеки път като видя, че си писала нещо съм в очакване, че ще се похвалиш и ти Grinning
Аз утре съм на преглед рано сутринта , рано ми е за раждане, но ще хвърля едно око като се събудя и се надявам да видя хубави новини от някоя Hug

Общи условия

Активация на акаунт