Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 768
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Кийп, гуш и от мен. Много е гадно, и ние сме с неизяснен стерилитет, и много ме е яд, че се хващам за всяка сламка и изследвам какво ли не, с надеждата от там да излезе зайчето. Иначе и аз съм от забременелите от първи опит инвитро, но при мен приключиха нещата в 10 г.с. Сега ме водят вече вторичен стерилитет, не че помага нещо диагнозата. Успокоявам се сега, че трябва да вярвам в естествения подбор, и е по-добре за психиката ми сега резултат от ЧХГ под 1, вместо подобно развитие в 6-8-10 седмица...

Жасмин, не е дебела лигавицата, но има време още да расте, и тя като фоликулите може да нараства с до 2 мм на ден, a от 7,5 мм нагоре стига за забременяване. Сега вече ще е късно да пробваш да й помагаш, за следващи цикли, ако забележиш, че се повтаря, ще препоръчам пак чая от малинови листа до овулация, и сок от нар Simple Smile

# 271
Ив имаш ли някакъв проблем с мен, тъй като си отговорила на новото момиче, а на мен не? Не, че си длъжна, просто питам?

# 272
anetoo, да споделя аз моя опит с йогата. Ходех преди на курс, точно заради болки в кръста и неправилна стойка, но нещо все не попадах на подходящи инструктори и не бях особено доволна. След това вкъщи като се сетя, си пускам YouTube и търся fertility yoga, има хиляди клипчета. Според настроението си избирам инструкторка, която ми е симпатична, и се кълча вкъщи на пода...Мога да ви препоръчам и автогенен тренинг и медитация като алтернативи, на мен медитацията не ми се удава особено, но автогенният тренинг ми действа много отпускащо. Сега го почнах пак, вечер в леглото, преди да заспя.Моят е от приложение на здравната каса през Алекса, но сигурно има в нета и от него.

# 273
Благодаря ти много Марго ще потърся първо тези клипчета. Hug

# 274
И мен напоследък ме наболва кръста/гърба.. сигурно от седенето на този стол по цял ден.
Правих някаква упражнения от youtube и аз. Пиша back pain exercises/back pain stretch или нещо от сорта.
Видях и тези за fertility boost и мисля да пробвам тия дни.

П.С. Сега намерих (и току що пробвах) и едни 10-минутни упражнения, които можеш да правиш от стола в офиса за разтягане и определено ми се отрази добре. https://www.youtube.com/watch?v=U8tB5wtdZnY

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 15:05 от Mint.

# 275
Кийп Hug
Ив ти ли беше писала преди за някакъв тип йога? Може ли повече инфо? Вкъщи ли или ходиш някъде? Линк?
Много искам да опитам, защото мисля че ще ми помогне за болките в кръста и гърба. Simple Smile
Ооо неее, наистина изобщо не съм видяла! Извинявай! Просто видях, че има нови отговори, видях Ани с рождения ден в неделя и тотално изключих после да се върна на прочета назад!

Значи ето линк към едно от видеата, следвам една мацка в ютюб пуска фертилити йога видеа.
https://youtu.be/XA0a8LG1PYI
Но както казах и на Бранди на лични, съвсем не се ограничавай с нея, ако пуснеш сърч за fertility yoga в ютюб излизат много резултати. Може да пробваш и с yoga for the two week wait, които са за имплантация и тн тн.
Споделете после момичетата, които решите да пробвате дали ви харесва. Аз от около месец правя през ден, горе долу, по полвин час. Simple Smile

# 276
Rochellka  Благодаря! Точно четях из старите теми... Тихичка си напоследък, дано се чувстваш добре и дано скоро зарадваш всички ни !

Calinista  и  Jullliana не са се включвали ... Как сте ?

Аз съм с ден закъснение вече, гърдите ме отпуснаха и възвърнаха естественият си малък размер.... предполагам ще ми дойде всеки момент ( въпреки, че не усещам нищо ) . Ако не , в Понеделник ще правя втори тест
Здравей, мила Сиси Simple Smile За пореден път се сещаш за мене и ме караш да се усмихвам.
Както знаеш ние с тебе имахме 2-3 разлика във О. Дойде ми на 20-ти ноември. Така се надявах, защото щракнахме двата дни на положителни тестове за О. Всеки път успяваме да щракнем в тея дни и все не се получава. Натъжих се, разбира се. Чудя се какво ли пречи. Чета какви ли не информации, но какво ли помага това...Мъжът ми има преддиабет, писах вече в друга тема. Може това да пречи на качеството на семчовците. Морфологията ни беше занижена 3.5%, но другото си беше топ.
Стискам ти палци, нищо, че гърдите ти са се отпуснали. Чела съм доста жени, които казват, че точно ги отпускат гърдите и са очаквали да им дойде, поради тази причина, а се е оказвало, че са бременни. Така, че докато няма лелка, има надежда Simple Smile
Вие сте правили СГ, нали така? Къде я правихте, Сиси? Всички показатели ли бяха добре? Истината, че е спермата е доста уязвима на всякакви влияния в мъжкото тяло, така се оказва. Така, че и там нещата са лабилни.
Иначе инсе ще опитаме вече. Няма какво да чакаме. Поне 2 инсе ще опитаме. Но нека видим първо какво ще покаже при нас новата вече разширена СГ.
Стискам ти още веднъж палци, Сиси, както и на всички прекрасни момичета тук. Simple Smile

Някак съм пропуснала включването ти , извинявай 🤗 . Прочетох , доста си успяла да се информираш , дано това помогне ! И ние продължаваме.... Последните няколко месеца опитваме как ли не. Въздържание няколко дни преди ову , през ден , всеки ден , последният медец с гела.... Ще стане някога ! 🙏🤞❤

# 277
Добре Ив и ти извинявай. Помислих си да не съм те засегнала някъде с нещо. Ок всичко е наред. Благодаря за инфото. Със сигурност ще пробвам и ще върна после отзиви. Hug

# 278
Keep, явно наистина точно на хората като нас, които са свикнали да планират и контролират всичко, им се налага да чакаме баш за най-важното нещо. Понякога живота е голяма ирония ! Аз честно казано съм скептична към инсеминациите и мисля, че шанса за естествено забременяване е по-голям или равен на инсето. Така че - оставяй го зад гърба си и смело напред !

Rave , звучи ми като добра посока на движение за вас този месец ! Дано всичко стане по учебник и сгащите овулацията ! Къде ходиш на фоликуметрия, може и на лично Simple Smile

Kayliin , направо съжалявам, че съм в цикъл и няма да се възползвам от часа. Още като беше споменала , че е в началото на декември имах подозрения , че ще стане така, но нищо ! То и без друго за ММ имам  поне 1-2 седмици да помрънкам преди да се съгласи да ходим на лекар Simple Smile

Сиси, айде да ги правим тея коледни джудженца вече !

Ели, стискам палци точно по Коледа да е твоя трансфер и твоето малко чудо !

Ив, от както пусна онова клипче на хомеоПатката само я зяпам в ютуб ! Много увлекателно говори.

# 279
Марго, благодаря ти за отговора. Потърсих информация в интернет и се оказа, че така била тънка лигавицата след прием на противозачатъчни. А като разрових и по-старите снимки от ехограф, видях, че и друг път съм имала тънка лигавица (веднъж) и следователно слабо кръвотечение (проверка направих и в приложението). Явно нещо хормоните още се нагаждат.  Забравих да спомена, че ще си слагам вагинално Утрогестан от 16 до 25 ден. При моя случай на поликистоза бил изключително важен приемът на прогестерон. Другия понеделник пак ще ходя на преглед, за да видим случило ли се е нещо и какво е то.

Успех пожелавам на всички! Дано декември донесе множество хубави емоции и положителни тестове! 💞

# 280
Здравейте, как сте ?

Аз се връщам от фоликулометрия...
Имам си доминантен фоликул в дясно с големина 16,5 мм.
Според док О ще настъпи в края на седмицата... каза да действаме петък, събота, неделя, понеделник.
Доста съм учудена, аз знаех, че съм с късна О, ама чак пък толкова... Днес ми е 20ти ден. Anguished
Увеличи ми Еутирокс-а от 25 на 50 мкг.
Интересното беше, че ми подари тестове за О и ми каза да ги правя другия месец след 20ти ден с първа урина. Всички ги правим следобяд. Кое е вярно, иди разбери. Rolling Eyes
Започвам яко да се изнервям от тези разногласия по ВСЕКИ ЕДИН въпрос.
Ама каквото, такова.

margolotta, keep_the_faith, кураж и сили !!!

Всичко звучи много обнадеждаващо при вас Heart моят док пък каза сутрин и следобед тези три месеца , за да не изпуснем момента.

# 281
Оо,много ти благодаря,радвам се за куклата ти че е на моята дата.Малко сме родените на нея хихи.Страшно мерси,че ми отговори и за приветствието миличка.Ще се похваля ако има нещо пък и да няма пак,няма да се отчайваме я! 😋😁☃️☃️☃️

# 282
Освен фолиева киселина какво друго може да се приема сега в начален стадий? ❤
Честито, Гери! Вземи си витамини за бременни!

# 283
  • София
Рейв сега ти е 20ти ден, а док очаква О уикенда? Хмм, колко дневен ти е цикълът?? 40? Аз забременях с О на 22, даже възможно 23ти ден и наистина мислех, че друга жена няма на този свят с толкова късна О. Grinning Сега след раждането я засичам 19-20 ден. Но с тестове за О, не съм била на фоликулометрия. Пазя го патрона за новата година...

Ами ето бее, ние затова се разбираме толкова добре. Grinning
Ами да, така ми каза... Направо съм в шах.
Все очаквах късна О, ама...
Ако наистина е уикенда, то значи отиваме на 24-25-26-27 ден... Ебаси О-то Frowning. Аз се опасявах, че сме я изпуснали или пък че ще е след ден-два, а то какво се оказа...
Ето как върви Ц в последните месеци:
36 дни;
37 дни;
35 дни;
34 дни;
35 дни.
Тамън се успокоих и сега пак се вкарах във филма... По размери на фоликула наистина изглежда да има още няколко дни, от друга страна пък се появи ЦС и се чудя дали ще дочака края на седмицата.
Обмислям някое щракване преди този маратон...за всеки случай.

tinti1984, хахах, леле... ММ трудно ще издържи четири дни подред, пък какво остава по два пъти на ден Grin... Досега не съм чувала такава препоръка от док, то няма да има време да се образуват нови човечета ?! Open Mouth
Ама щом му имаш доверие - това е важното. Hands V

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:06 от rave

# 284
Рейв прави тестове за О е моят съвет, ориентир е. Щракнете днес да занулите и после дебнете О с тестове, тамън ще имате 3-4 дни въздържание за петък събота така. С токова късна О може досега да не сте я целили....

Общи условия

Активация на акаунт