Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 357
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Lilac, и аз виждам че та, но не знам дали защото е бледичка, струва ми се  по- вляво от обичайното. Стискам палци да се насища.

# 556
Ох, ужасно е като се хванем за някаква сянка и се надяваме ли, надяваме. Така ми се иска да не го мислим толкова, момичета и просто ей така един ден да се усетим, че не ни е дошло... Дано ти е бебешка чертичката Лилак! 🙂👍🏻

# 557
Стискам палци Lilac , чертичката да се насища.
Аз също я виждам, много бледа , но я има.

# 558
Момичета аз реших да изчакам още малко с теста, но днес на моменти имам леки болки ниско долу в корема и сега се усетих че нещо леко ме заболява главата, измерих си темепературата точно 37 градуса е. Какво мислите дали ще дойде лелката, по принцип на 13 ми е датата... и до колко е нормално да се вдигне тази температура?

# 559
Лилак, теста разглобен ли е? 🤔
Колко дни имаш до следващия цикъл?

# 560
Момичета има ли някоя в близост до Асеновград. Чували ли сте за храма златната ябълка. Полровителка на жените, които още нямат деца.  Оставяш ти ябълка, а взимаш от храма и се изяжда от теб и партньора ти цялата. Правели и коланчета за зачеване.

# 561
Лентичка е просто. Покрай драмите с новата работа изобщо не знам кое кога е и честно казано спекох. Първи месец на нова работа...

# 562
Аз не виждам черта... Flushed

# 563
  • София
Аз ти пожелавам да е рано и чертата да се насища.

# 564
От колко време не съм отваряла темата /и форума/ 🤔

Момичета сигурно повечето не ви "познавам" /надявам се да е така/.... ще означава, че с тези които се знаем с успели 🙏 и са в отчетни.

От моите момичета 👭 имате прилично количество 💩 памперси 😂 Да са на късмет!

По Коледа стават чудеса 🙏

# 565
Аз очаквах цикъла вчера след вашите напътствия и преизчисления на лутеалната фаза, но още го няма. В събота правих тест- отрицателен( дано да е било рано). Днес след обяд доста ме болеше корема и кръста - като пред цикъл, но още нищо. Сега ме придърпва десния яйчник. Стискайте палци да не дойде и след ден- два да е положителен теста.

# 566
Йоанна , аз съм от Асеновград . Храмът се намира в един отдалечен квартал . Ходили сме преди години на разходка и отдих . Спомням си , че имаше метални вериги , които се слагаха около утробата на жената , която иска да зачене и се стои малко с тях . Мисля , че на определен ден , има специална молитва и се раздават ябълки . В момента не съм много запозната , но мога да проуча Simple Smile

Лилак , аз също виждам чертичката . Също ми се струва , че е по в ляво , но може да е от теста . Пожелавам ти да се насища . Може пък безусетено увлечението от новата работа да е бил ключа към успеха ! Стискам силно палци 🙏

Успех и на всички други не чакащи ❤

# 567
Мери благодаря много. Намерих една мама от Асеновград, която също ще проучи нещата. Четох тук, че по всяко време имало ябълки, но на празника на златната ябълка били с най-голяма сила.
Но мисля, че моята вяра ще вдъхне сила на ябълката. Момичето, което ще ми съдейства също преди време е имала проблеми със забременяването. Яла е ябълка от църквата април месец, на празника и май месец вече е била бременна. Съвпадени или чудо. Вече си има златно момченце. Това е важното.
Искам да ме извинят всички, които не вярват в това. Но от опит глава не боли, нито са лекарства, нито е операция.
Гърълс ще ви държа в течение, какво се случва с моята ябълка. Дано е бебеносна 🍀🍀🍀

# 568
Майка ми е от регион близо до Асеновград и е ходила на празника на златната ябълка и ми е разказвала. Имало жени, на които им плетяли коланчета за зачеване. Иначе казано с червен конец обикаляли църквата и жени,които са бременни се хващали за него, след което пак го намотавали и го давали някой да им оплете или самите те да си оплетат коланче, което го носят на кръста си. Знам,че се празнува през късна есен, но може да се посети храма целогодишно.
Ето малко информация :
http://zlatnaiabalka.com/
https://fest-bg.com/event/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%86%D … 1%8A%D0%BB%D0%BA/

Лилак виждам чера и като имам предвид, че гледам без очила, и като знам че все пак на снимки никога не изглеждат толкова наситени колкото са на живо си слагам една огромна надежда, че е плюс. Би ли го снимала с ефект негатив. Би ли влезнала в лудостта на "негативните тестове"

Редакция:

yoanna789 и мен да ме извинят всички, но или си има нещо или е самовнушение. Месец/два преди да забременея ходихме на екскурзия до Бачковския манастир, където има чудотворна икона. Бях взела предварително и оставих като дар на иконата едно бебешко боди, като се помолих за рожбичка. Не знам има ли нещо, но факт е,че след два аборта сега имам една успешна (за сега) бременност. Утре влизам в 6 месец. Винаги има съмнението ,че има нещо там, който иска да вярва, който иска да не, аз лично съм от първите

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 22:25 от bat_mam

# 569
Лилак, аз също виждам чертичката! Стискам палци да става все по-наситена и до финал! 🙏

Общи условия

Активация на акаунт