Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 573
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Поръчах Tom Ford - velvet orchid. Нямам търпение.  Simple Smile

В кой сайт се проверяваше за оригиналност?

# 136
  • ново
Днес си взех поръчката от парфимо, доволна съм много. Поръчах пробвани аромати, няма изненада, и двата са тестери. Цените бяха повече от добри и на двата.

# 137
Nestle93 в кой сайт намери  velvet orchid най изгодно Wink

# 138
От Елинор поръчах с 15% и доставка ми излезе 95лв за 30мл.
По другите сайтове е към 100 и малко.

# 139
И аз поръчах от parfimo mugler pure havane, CK One Shock, Lalique encre noire и от makeup подаръчен комплект 155 мл. Terry Hermes D'Hermes edp, за 158 лева супер оферта.
Надявам се encre noire и  One Shock да ми харесат, че ги купувам на сляпо.

# 140
  • Бургас
Тия в Нотино съвсем прекаляват с Черното,то бива ама ,не става така...преди 10 дни Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Néroli Amara беше 133 лева,сега поглеждам 209 лева Smiling Imp .Не разбирам каква е идеята.....парфюмите да не се търуват вече на стоковата борса !!!

# 141
Смешници!

# 142
Никъде май няма истински намаления. Всички цени,които аз следя бяха по-ниски миналата седмица. Явно сега с надписа "черен петък"  очакват хората ,които обикновено пазаруват от реални магазини да решат,че тези цени са много изгодни ...и да печелят от този сегмент..

# 143
Тази година нищо нямаше.
А Parfium.bg нещо големи тарикати ще излезнат.
Сложили ми в червено двойни цени задраскани и 50% off, а "реалните" цени с "намалението", същите стари цени, отстъпки йок. Grinning  Mr. Green #Cussing out

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 20:45 от FragranceFanatic

# 144
По мненията си личи,че всички с голямата кошница са излезли за намаления,но реалността ............Аз,ако чакам намаления,за да си взема нещо ........... то беше работа!

Encre Noire Lalique е що годе хубав избор,но за мен Encre Noire A L'Extreme е класа над оригинала!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 21:11 от bubanka

# 145
  • при морето
Velvet orchid вече е изчерпан в 30мл,тюх! ooooh!
Къде е този код,бе хора за 15% newsm78

# 146
Velvet orchid вече е изчерпан в 30мл,тюх! ooooh!
Къде е този код,бе хора за 15% newsm78
Кодът е black, Феичке Hug
Май само те (Елинор) имат приличен черен петък.

# 147
По мненията си личи,че всички с голямата кошница са излезли за намаления,но реалността ............Аз,ако чакам намаления,за да си взема нещо ........... то беше работа!

Encre Noire Lalique е що годе хубав избор,но за мен Encre Noire A L'Extreme е класа над оригинала!

Ще видим за Коледа Екстрийм версията и gianfranco ferre l'uomo , хвалят ми го доста. Иначе encre noire ми се видя по дълготраен от екстрийм версията.

# 148
Velvet Orchid бяха 2 в Елинор, аз взех единия  Mr. Green

Общо за ЧП .. много зле навсякъде, не очаквах чак такава скръб  Crossing Arms

# 149
  • София
Номерата на нотино. И не само. Тая година се изложиха сайтовете. Смешен петък, не черен. Този парфюм до вчера беше 149 лева с 20% отстъпка, днес вече е 159, пак с 20%.
https://www.notino.bg/alexandrej/the-collector-iris-violet-parfj … na-voda-za-zheni/
От мен пас.
И от мен. Пример Annayake Pour Elle беше 100 лв., а днес по случай черния петък е 120. Hands Thumbsdown
С такива плоски номерца и те и другите само могат да загубят клиенти. Това е абсолютна подигравка тук и не само относно парфюмите, а по принцип. А какви намаления правят в чужбина...
Labrex, ако това парфюмче е интересно, моля, драсни няколко реда в парфюмната тема.
Заради хубавото сравнение на bombolino с аромат на ванилови бисквитки в парфюмната тема поръчах Manila Grace Manila Grace Eau Fraiche да не му е самотно на The Only one Wink Пристигнаха днес от Парфимо, Единственият е без забележка, нямам търпение да пръсна утре Манилата.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 22:25 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт