Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 594
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Еми ще поръчам , а  ако закъснее , ще търся в последния момент друг подарък.
Мерси за отговорите . Simple Smile

# 601
Някой получавал ли е скоро Insolence от някой (кой) сайт в старото шише? Ако,да,може ли линк?

# 602
  • Бургас

Имайте предвид и натовареността на куриерите. Вчера исках да направя поръчка от един козметичен сайт, и при въвеждане на адрес за доставка(системата им е вързана с тази на спиди) излезе съобщение, че доставката ще бъде след коледа.
Никаква логика няма в доставките на сайтовете. Аз поръчах книги от бг сайт миналият понеделник и ги получих ДНЕС /следващият понеделник/. Забавянето беше от страна на Спиди, бяха го получили в сряда.
Моя приятелка поръча книги от същият сайт в сряда и ги получи в петък!

Някой получавал ли е скоро Insolence от някой (кой) сайт в старото шише? Ако,да,може ли линк?
аз, от Нотино https://www.notino.bg/guerlain/insolence-toaletna-voda-za-zheni/p-390847/ , но аз исках едТ, а ти не си написала в коя концентрация. Виждам, че едП е изчерпан

# 603
Здравейте,
поръчах си Chanel Coco Noir 100мл ot Elinor.bg. Парфюмът пристигна и всичко беше наред. Понеже това е любимият ми аромат, реших да поръчам още един, цената беше повече от добра. Когато пристигна целуфанчето му беше разпечатано отгоре Sad , извдих го, пробвах го няколко пъти, но няма нищо общо с аромата и трайността , които познавам. Силно спиртно начало , различен аромат и бързо изпаряване от кожата ми. Проверих бач кода и уж е наред, но това не е "моят" парфюм. Досега не ми се е налагало да връщам парфюм. В условията на сайта пише, че ще го приемат, ако не е ползван. На някой случвало ли му се е да връща парфюм така и цялата сума ли ще ми възстановят според вас? И за да не помислите, че вероятно си въобразявам заради разпечатаната опаковка, качвам снимка, за да покажа, че имам база за сравнение, специално за този аромат.

# 604
Доколкото разбирам не сте доволни от втората доставка. Свържете се със сайта и обяснете проблема. От Елинор имам два Шанел, поръчвани наскоро Алюр Сеншуъл и Chanel N 5 l'eau,  без забележки.

# 605
  • София
От кой сайт поръчвате Mancera? Гледам, че ги продават в няколко български, но изпитвам колебания от кой да поръчам 🙄

# 606
  • София
Най- изгодни са в Елинор, но не знам колко са качествени. На Париж също ги има повечето. По 135лв средно (нетестер).

# 607
Някой дали е засичал по сайтовете някъде 30мл разфасовки от Guerlain L’Instant, Samsara, Idylle & Insolence?

# 608
# 609

искам да поръчам на ММ шанел блу парфюм или еуде парфюм ...не искам менте..моля за проверени сигурни сайтове ...
 bouquet

# 610

искам да поръчам на ММ шанел блу парфюм или еуде парфюм ...не искам менте..моля за проверени сигурни сайтове ...
 bouquet

Е точно от този сайт си е менте отвсякъде.
Вижте в Parfimo.bg, notino.bg, elinor.bg, makeup.bg, elfragrance.bg, fragrances.bg, dolce.bg или някой друг от първа страница.

# 611
# 612
Яна, супер си! Благодаря!♥
Аз ги търсех в новите опаковки, а то имало от старите Simple Smile))

# 613
Нямам възможност да закупя Allure от физически магазин, затова ще го поръчам онлайн.Колебая се между Парфимо,Елинор и Венера...Според вас на кой сайт да заложа?Някой поръчвал ли е този парфюм от тези сайтове?

# 614
Нямам възможност да закупя Allure от физически магазин, затова ще го поръчам онлайн.Колебая се между Парфимо,Елинор и Венера...Според вас на кой сайт да заложа?Някой поръчвал ли е този парфюм от тези сайтове?
От Парфимо имам 3 Шанела, от Венера 2, от Елинир 1. Всички са перфектни, без забележки. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт