Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 563
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Да подшушна, че JPG La Belle тестер 100 мл. в момента в Парфимо е 94.20 лв.
Е, на тази цена поръчах Simple Smile
Пак ще го пуснат,аз се отказах от Ла Бел,не ми харесва толкова.Магнолия Нобиле също е изкупен,но и него ще пуснат пак.

# 691
Ехо, прекрасни
Някой да е виждал някъде Mon Guerlain EDP на приятна цена? Търся за подарък до 30 мл, понеже нямам идея дали ще се хареса.
В Parfimo гледах и цената е доста прилична, но ако има и другаде по-изгодни цена и количество, свиркайте Hug И с тестер съм съгласна, за родителско тяло е и сме далеч от излишните церемонии, тъй де - сокът е важен... Grinning

# 692
Стисках зъби, защото прекалявам и... не успях да се въздържа. ☺️ Поръчах си коледно подаръче  🎁🎄- Boucheron Collection Iris de Syracuse. Чакам го! 💕

# 693
  • на брега
Коя куриерска фирма доставя пратките от Dolce.bg?

# 694
  • София
Еконт

# 695
Еконт

Аз да попитам, някой срещал ли е Mon Guerlain Intense в някой читав сайт. Имаше го доскоро някъде, но вече никъде не го откривам, освен в Дъглас, но там цената е жестока.

# 696
Пристигна ми поръчка от https://www.parfumi-shop.net . Със смесени чувства съм. Парфюмът е непретенциозен, любим в зимните месеци - Calvin Klein Euphoria Intense men. Трайността не е голяма - 2-3 часа, но сравнявайки с предишни шишета на същия парфюм, за които нямам абсолютно никакви съмнения, че са оригинал, трайността също е толкова, така че относно гореизложеното, нямам съмнения. Ароматът също не ми се струва различен в сравнение с това, което познавам. Кодове не съм проверявал - не ми се занимава. Имаше празен ход, ако това е определящо изобщо. Това, което леко ме притеснява: първо, самата кутия (опаковката на парфюма) пристигна леко измачкана, но хайде - да кажем нещо са я понатиснали при транспорта или просто са ми изпратили такава бройка, с измачкана кутия - това не прави непременно парфюмът фейк. По случайност си пазя стара кутия от същия парфюм, за който нямам никакви съмнения, че не е оригинал и ми се набиха няколко разлики:

- на старата ми кутия пише 3.4 FL OZ 100 ml e, докато на тази, която дойде от парфюми-шоп - 3.3 FL OZ 100 ml e

- на дъното на старата ми кутия пише Made in USA, на новия от парфюми-шоп - Made in Spain

- отново на старата кутия на дъното надписът "Made in" и съответно държавата, където е произведен, е изписан със сребърни букви, а на кутията от парфюми-шоп същият този надпис е с черни букви

- на старата кутия на дъното има един символ с преплетени в кръгче светла и тъмна стрелка - самият символ е доста по-малък в сравнение със същия символ на кутията от парфюми-шоп (прилагам и снимки)

и последно:

самата стъклена "рамка" на шишето не е равномерна - в ляво, точно под надписа Calvin Klein е по-тясна, после се разширява и отивайки в дясно става по-широка. За съжаление не пазя старо шише да сравня и това - само кутия. Това може да са нормални разлики (визирам различни страни на производство, различен цвят на буквите и т.н), но аз лично от този сайт повече не бих закупил нищо. И накрая да спомена, че имам 100% доверие на elfragrance - отношението е перфектно, винаги са много любезни и коректни, винаги се обаждат за уточнение и потвърждаване и поръчката е при мен на следващия ден. трябваше и този път да им се доверя, но ме поблазни по-изгодната цена в парфюми-шоп. Здраве да е - за следващия път ще имам едно на ум.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 18:48 от Argent

# 697

Аз да попитам, някой срещал ли е Mon Guerlain Intense в някой читав сайт. Имаше го доскоро някъде, но вече никъде не го откривам, освен в Дъглас, но там цената е жестока.
[/quote]
Аз, да. Виждала съм го в parfium.bg, makeup.bg и parfimo.bg. Изчерпа се, но, ако не ти е спешно изчакай, ще се появи пак. Аз успях да поръчам от parfimo, тестер за 107 лв. Smiley Там цената бе най-изгодна. И си дойде с капачка, въпреки снимката в сайта.

# 698
Дами, дали от Dolce ще успеят да доставят парфюм в понеделник с бързата си доставка, ако поръчам сега? Не знам въпросът за тази тема ли е и моля за извинение предварително, ако не е.

# 699
  • София
За тази е. И аз се чудя. )
Ако си от София, може да минеш на място.

# 700
Пристигна ми поръчка от https://www.parfumi-shop.net . Със смесени чувства съм. Парфюмът е непретенциозен, любим в зимните месеци - Calvin Klein Euphoria Intense men. Трайността не е голяма - 2-3 часа, но сравнявайки с предишни шишета на същия парфюм, за които нямам абсолютно никакви съмнения, че са оригинал, трайността също е толкова, така че относно гореизложеното, нямам съмнения. Ароматът също не ми се струва различен в сравнение с това, което познавам. Кодове не съм проверявал - не ми се занимава. Имаше празен ход, ако това е определящо изобщо. Това, което леко ме притеснява: първо, самата кутия (опаковката на парфюма) пристигна леко измачкана, но хайде - да кажем нещо са я понатиснали при транспорта или просто са ми изпратили такава бройка, с измачкана кутия - това не прави непременно парфюмът фейк. По случайност си пазя стара кутия от същия парфюм, за който нямам никакви съмнения, че не е оригинал и ми се набиха няколко разлики:

- на старата ми кутия пише 3.4 FL OZ 100 ml e, докато на тази, която дойде от парфюми-шоп - 3.3 FL OZ 100 ml e

- на дъното на старата ми кутия пише Made in USA, на новия от парфюми-шоп - Made in Spain

- отново на старата кутия на дъното надписът "Made in" и съответно държавата, където е произведен, е изписан със сребърни букви, а на кутията от парфюми-шоп същият този надпис е с черни букви

- на старата кутия на дъното има един символ с преплетени в кръгче светла и тъмна стрелка - самият символ е доста по-малък в сравнение със същия символ на кутията от парфюми-шоп (прилагам и снимки)

и последно:

самата стъклена "рамка" на шишето не е равномерна - в ляво, точно под надписа Calvin Klein е по-тясна, после се разширява и отивайки в дясно става по-широка. За съжаление не пазя старо шише да сравня и това - само кутия. Това може да са нормални разлики (визирам различни страни на производство, различен цвят на буквите и т.н), но аз лично от този сайт повече не бих закупил нищо. И накрая да спомена, че имам 100% доверие на elfragrance - отношението е перфектно, винаги са много любезни и коректни, винаги се обаждат за уточнение и потвърждаване и поръчката е при мен на следващия ден. трябваше и този път да им се доверя, но ме поблазни по-изгодната цена в парфюми-шоп. Здраве да е - за следващия път ще имам едно на ум.

Скрит текст:

Има достатъчно ревюта на парфюма в youtube, от които стават ясни три неща:
1 Всички ревюта са с кутии 3.4 oz.
2 Страна на произход е също само U.S.
3 Стъклената рамка е равна на всички ревюта.

Или са започнали да го произвеждат в Европа (koето ме съмнява), или е ментак! Иди до някой физически магазин и виж имат ли кутии 3.3 oz.

п.с. Добре, че нямаха това, което си поръчах от този сайт и поръчката ми бе анулирана!

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 21:07 от Нели И. 605523

# 701
Има ли някой Aura Mugler без уникален код от вътрешната страна на кутията?

# 702

и последно:

Скрит текст:

Има достатъчно ревюта на парфюма в youtube, от които стават ясни три неща:
1 Всички ревюта са с кутии 3.4 oz.
2 Страна на произход е също само U.S.
3 Стъклената рамка е равна на всички ревюта.

Или са започнали да го произвеждат в Европа (koето ме съмнява), или е ментак! Иди до някой физически магазин и виж имат ли кутии 3.3 oz.

п.с. Добре, че нямаха това, което си поръчах от този сайт и поръчката ми бе анулирана!

Здравейте,
От доста години Ck Euphoria се произвежда и в Европа. Made in France има от поне 7-8 години (даже е няколко лв. по-скъпа от другата), а от скоро има и Made in Spain ( или поне аз от скоро я засичам) Simple Smile

# 703
В някой сайт да сте попаднали на Poison girl на добра цена?

# 704
В някой сайт да сте попаднали на Poison girl на добра цена?

Poison girl EDP или EDT, Тестер или опакован?

Общи условия

Активация на акаунт