Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 571
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
В някой сайт да сте попаднали на Poison girl на добра цена?

Poison girl EDP или EDT, Тестер или опакован?
EDP, може и тестер, защото го търся за себе си.

# 706
  • виртуално
Има ли някой Aura Mugler без уникален код от вътрешната страна на кутията?
Да, 50мл от Елинор, кодът е изрязан

# 707
В някой сайт да сте попаднали на Poison girl на добра цена?

Poison girl EDP или EDT, Тестер или опакован?
EDP, може и тестер, защото го търся за себе си.

Според мен реалната цена е между 130 и 160.Зависи от къде се купува.

# 708
# 709

Благодаря, но за парфюмите от get видях  доста противоречиви коментари и не ми се рискува. Дано в Парфимо, Елинор, Елфрагрансе или Мейкъп се появи на добра цена.

# 710
А, да, вие за втори път отказвате предложен от гет парфюм. Както си решите, аз проблем с техни парфюми нямам, имах с хората. Но повече няма да ви безпокоя с предложения.

# 711
  • Бургас
Ето тук ми се струва добра цената и сайта е надежден-https://parfium.bg/christian-dior-poison-girl-parfium-za-jeni-edp-bez-opakovka и е 100-ца.От моят личен опит да споделя,че аз си го поръчах преди от Парфимо за 50-ка EDP дадох точно за 121лв.,но сега е изчерпан.Много,много хубав парфюм!

# 712
Има ли някой Aura Mugler без уникален код от вътрешната страна на кутията?
Да, 50мл от Елинор, кодът е изрязан
И аз получих от Елинор  Аура 90 мл, версия рефил, с изрязан код.
Някакво обяснение?

# 713
  • София
Оо, отровното момиче го бях забравила. Вече се четириумя. Joy

# 714
Не се притеснявам вече от изрязаните кодове, първия път много се стреснах, докато не намерих обяснение. Купувам само за себе си и семейството, виж ако е за подарък, не знам, там вече друго. По кодовете производителят разбира кой дистрибутор и на коя територия пласира продукта и примерно ако е получил някаква преференциална отстъпка, но с условието да продава само на определена територия, кодът се изрязва и може да се пласира продукта и другаде. Това е и една от причините да имаме толкова по-евтини парфюми онлайн, отколкото в магазините. Не е единствената, но е доста съществена понякога.

# 715
Нямам обяснение за липсващия код. чудех се да не би refill опаковките да са без код.

# 716
Отказаха ми поръчката на Ириса на Boucheron, нямали тестер... Няма, ама имаше! Като поръчах - вече нямаше. Предложиха ми продукт, не много по-скъп, но отказах. Имам си принципи, дето се казва! Имаше още един случай с тестер на същия парфюм от същия сайт, доколкото си спомням. Там с цената си бяха играли нещо. Не ми харесва това.

# 717
Отказаха ми поръчката на Ириса на Boucheron, нямали тестер... Няма, ама имаше! Като поръчах - вече нямаше. Предложиха ми продукт, не много по-скъп, но отказах. Имам си принципи, дето се казва! Имаше още един случай с тестер на същия парфюм от същия сайт, доколкото си спомням. Там с цената си бяха играли нещо. Не ми харесва това.
Правилно си постъпила. Подобен случай преди няколко месеца имах с парфюми шоп. На амбр александри уж имаше тестер, като поръчах се почнаха едни обяснения и се оказа че има само с кутия. Истината  е, че щях и този с кутия да купя защото тогава го исках , но обясненията бяха безумни  и се отказах. Явно и други сайтове вървят по този много хубав път. Факт е , че от парфюми шоп съм поръчвала назад в годините много и ментак не съм имала , но бях дотук. Явно е много сложно да се опреснят наличностите или поне по телефон веднага да се каже за какво иде реч. А този тестер на ириса беше на 90 и няколко лв ако става въпрос за Елинор, после го вдигнаха а реално наличен такъв може въобще да не е имало. Това е много лоша политика на въпросните сайтове мисля.

# 718
Точно същия тестер и точно от Elinor! Случаят с цената пак беше с наша съфорумка. Само да им кажа, че тук с тия номера не е добре да се пробват...

# 719
Аз като отида да взема нещо от шоурума им, все ми искат по-високата цена. Надявам се, че не е нарочно, но все трябва да им показвам, че са го обявили с 10-тина лв по-малко, отколкото ми казват.

Общи условия

Активация на акаунт