Нанасяне в неговата къща

• 8 252
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Представям си бъдещата свекърва с какво нетърпение очаква "Галената Богданка" да се нанесе.Да има на още един човек да слугува,готви,пере и чисти.До сега е готвила за трима,сега за четирима.Интересно ми е сутрин рано като се сблъскат всички в банята/тоалетната /кухнята какво ще бъде?Всеки забързан ,кой за работа,кой за училище.Кой ще бъде първи?А и знам каква взривоопасна е ситуацията "две жени в една кухня".Авторката да не си мисли,че като се върне от училище ще седне на масата и ще чака манджата да се наготви от Консуело ли беше?Свеки ли ще готви,слага маса,вдига маса,мие чинии?А с чии пари ще се пазарува за новия член?С парите на свекитата или с парите на родителите на момичето?Кой ще пере гащичките на момичето?Свекито ли всичко ще върши?А галената Богданка само ще папа и цапа ли?Колко време свекито ще издържи на тоя режим?Не вярвам да е много.Много бързо от добра и готина ще стане зла и гадна.Момата да си гледа училището и да остави правенето на семейство за когато му дойде времето.

# 61
  • Най-красивата страна
Прави са родителите ти.
Не ти е мястото в чуждата къща.
Въобще не бързай да се обвързваш  сериозно .
Излизайте,забавлявайте се,обичайте се,но не се заробвай.
Много е рано,животът е пред теб.
Утре ,ако се скарате с младежа,пак ли ще се местиш?
За теб на първо място би трябвало да е училището.
Ако си ми дъщеря,няма да ти позволя да се местиш преди да си завършила средното си образование.

# 62
  • Terra incognita
Малката булка бг версия. Не ти трябва да си играеш на семейство на тази ранна възраст, ще се опариш много лошо. Освен ако не си от малцинството.

# 63
Така става, когато от ТВ те заливат глупости за родителите-приятели, как най-важното било образованието и за капак си от село и те учат, че на една жена работата й като жена е бързо да намери мъж и да роди.
Не, не и не.
На 18 работата и на мъжете, и на жените е да станат самостоятелни. Това може да е с учене или с работене. Никой не е длъжен да пере на принцеска гащите с бялото течение или на принцчето боксерките с жълтичките петна.
Бас хващам на 2 кафета и че родителите нямат против конкретния момък, ами си знаят стоката и не искат да я пускат да им прави фасони оттатък улицата 'вижти ма, гуляма съм, другити ма убичът, вий не, ама аз вечи имам мъж и няма да ви мия чинийти пък!' Щото дори я пуснат, ще се наложи да си я приберат обратно след рекламацията от свекърите.
Абе изобщо тука не знам защо упорито продължавате да обяснявате как приоритет е образованието. Не виждате ли какви диви селянчета пишат? Не са се научили още как се прави сос болонезе и на коя програма се пере акрилният пуловер от местния магазин с евтини турско-китайски стоки - вие за образование говорите.
Божке.

# 64
Скрит текст:
Прави са родителите ти.
Не ти е мястото в чуждата къща.
Въобще не бързай да се обвързваш  сериозно .
Излизайте,забавлявайте се,обичайте се,но не се заробвай.
Скрит текст:
Много е рано,животът е пред теб.
Утре ,ако се скарате с младежа,пак ли ще се местиш?
За теб на първо място би трябвало да е училището.
Ако си ми дъщеря,няма да ти позволя да се местиш преди да си завършила средното си образование.

Е, как ще се заробва, тя го е измислила - отива да върти любов и разбирателство с новото семейство, и новата мама ще готви, пере, чисти, а у нея само ще пърхат пеперуди. Подценяваш перфектният й план Joy

# 65
Там кой ще мие и ще чисти
Аууу! Какво стана с добрата фея и джуджетата, които чистят, принасят и отнасят?
Със сигурност знам, че не е в нашата къща. Някой друг я държи заключена.

# 66
Така става, когато от ТВ те заливат глупости за родителите-приятели, как най-важното било образованието и за капак си от село и те учат, че на една жена работата й като жена е бързо да намери мъж и да роди.
Не, не и не.
На 18 работата и на мъжете, и на жените е да станат самостоятелни. Това може да е с учене или с работене. Никой не е длъжен да пере на принцеска гащите с бялото течение или на принцчето боксерките с жълтичките петна.
Бас хващам на 2 кафета и че родителите нямат против конкретния момък, ами си знаят стоката и не искат да я пускат да им прави фасони оттатък улицата 'вижти ма, гуляма съм, другити ма убичът, вий не, ама аз вечи имам мъж и няма да ви мия чинийти пък!' Щото дори я пуснат, ще се наложи да си я приберат обратно след рекламацията от свекърите.
Абе изобщо тука не знам защо упорито продължавате да обяснявате как приоритет е образованието. Не виждате ли какви диви селянчета пишат? Не са се научили още как се прави сос болонезе и на коя програма се пере акрилният пуловер от местния магазин с евтини турско-китайски стоки - вие за образование говорите.
Божке.
Това за гащите и боксерките ме уби тотално  JoyJoyJoy
То и разните блогърки и влогърки  се конкурират коя е по по най, а някои внушават , че  децата им едва ли не са изпреварили развитието си и младите тийнки явно решават че могат да копират един 'перфектен' живот, който реално не съществува. Сигурно и авторката живее с много илюзии и се чуди що я 'хейтят' тук.

# 67
  • София

Разбира се, че няма да са съгласни!!
Учудвам се как неговите родители са съгласни на такова нещо. Crossing Arms

# 68

Разбира се, че няма да са съгласни!!
Учудвам се как неговите родители са съгласни на такова нещо. Crossing Arms

Че те, може и да не знаят хората Simple Smile)))

# 69
Какви пързалки имаше преди...даже на наркоманката темата е по достовррна от тази боза.
На 17 била, ама искала да се изнесе у гаджето си.Ми давай, кво чакаш.

# 70
  • София /Абсурдистан
Гледай си училището и не бързай да се връзваш със слугуване на мъж и на къща. Не мога да повярвам, че това някой го прави на тази възраст доброволно.

# 71
Аз съм 18-19 преживях нещо подобно... голям мерак да живея с гаджето.. Не се получиха нещата, понеже заминах студентка в по - голям град. Имах страхотни студентски години, завърших, работя си, устроих се. Въобще не си представям какъв би бил живота ми ако не ми се бяха случили тези неща. Предстоят ти едни от най хубавите години, не се ли вълнуваш, не искаш ли да си поживееш.. Не се заробвай...

# 72
Ще ти дам съвет наготово, като изпатила! Зарязах си всичко, за да отида в друг град по любов, уж при добро семейство, уж готини родители, уж жилище, уж...ама всичко на уж! Направих най-голямата грешка в живота си! След като се нанесох всичко се промени и една година бял ден не видях! Млада си, живей, сменяй ги тия мъже, докато ти е време, находи се едно хубаво. Пък като ти омръзне си намери някой мъж да ти къса нервичките. Прекалено малка и неориентирана си. Помисли за себе си!!!

# 73
  • Варна
По старанният изказ и начин на писане залагам или на Шумен или на Търговище и околностите им.
Гледай си детството и училището. Време за мъже и слугинаж ще имаш доста за в бъдеще време.

# 74
Аз искам да попитам авторката, ако се пренесеш у тях, кой ще ти дава джобни за училище? И ако никой не ти даде, ти как точно ще си поискаш? Следващият ми въпрос е продължение - кой ще ти плаща семестрите в университет, защото каза, че искаш да учиш. Говоря на ти, но мисля, че обстоятелствата го позволяват.

Общи условия

Активация на акаунт