Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли значителна разлика между ароматите на Dior Homme Intense и Dior Homme Eau de Parfum?
Какъв е ароматът на S.T. Dupton Be Exceptional Gold?
Каква е миризмата на Mancerа Black Prestigioum, Choco Violé и Aoud Café?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли значителна разлика между ароматите на Dior Homme Intense и Dior Homme Eau de Parfum?
Да, има разлика между Dior Homme Intense и Dior Homme Eau de Parfum. Диор Хом Еу Парфюм е по-тежък, по-мъжки и по-интензивен от Диор Хом Интенс. Парфюмната версия включва допълнителна кожена нотка, която я прави по-зряла, сложна и мъжествена. В развитието си парфюмът звучи различно от другите версии, с нюанси на смол, опушени дървесни нотки и прекрасна роза за лукс. За дълготраен и базов аромат Dior Homme Parfum е по-добрият избор.
-
Какъв е ароматът на S.T. Dupton Be Exceptional Gold?
S.T. Dupton Be Exceptional Gold е описан като златен и силен аромат, често наричан "яка бомба". Този парфюм се характеризира със своя интензивен и дълготраен аромат, което го прави идеален за ежедневна употреба. Изразява се желание за мнението на Валери относно този аромат, като се посочва, че е чудесен и тя се надява да го пробва. Описан е като силен и дълготраен аромат със силно присъствие.
-
Каква е миризмата на Mancerа Black Prestigioum, Choco Violé и Aoud Café?
-
Какъв е ароматът на Davidoff Amber Blend?
-
Какви са предпочитанията за зимни парфюми и какви са вашите предпочитания за зимни и летни парфюми?

От 8 сутринта досега си го усещам много силно, а пробвах и други бомби междувременно. Много ми е прекрасен, сигурно ще го нося доста този сезон, услажда ми се

Дано Валери има шанс да го преслуша, но смятам че дори насляпо си струва! Агара също е лудница и напълно носим в ежедневието.Нищо притеснително или мега трудно и в двата. Но все пак, не съм за слепи удари. Ще ми интересно мнението на Валери за този златен красавец - при мен е яка бомба - S.T. Dupont Be Exceptional Gold /
Може да го ударя на сляпо, цената му онлайн е чудесна.