Пътят на честта - Тема 7

• 39 698
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Мен пък много ме издазни репликата на Джуди Халваджиян "И какво те накара да се завърнеш в тази кочина, наречена България?".От тук според мен страшно много си пролича отношението на сценаристката към страната ни. Прекалено беше такова изказване и подобен род реплики  Frowning1  Направо тази сценаристката да си хваща първия полет и да си заминава за Америка и хич да не се връща да се мъчи да прави каквото и да било. А...и преди да замине да даде правата на друг да пише сценария за 2рия сезон Grinning
А пък този Митьо и телепортация владеел бе, ти да видиш Joy Как бързо се пренесе в Царево? С нощния автобус ли е пътувал? Аз лично смятам, че нещо в него ще се пречупи и той ще разбере, че по този начин няма да му се получат нещата и ще се промени към по-добро. Но да видим.
Няма ли най-накрая вече да видим една целувка поне между Кера и Калоян. Нещо и тази част от сюжета разводниха и се изгуби в небитието. Очакваше се, че ще има нещо...до момента обаче едно голямо нищо.
А Мони... честно да си кажа един от малкото позитивни образи в целия филм. Жалко, че го убиха по този начин.

# 151
Голяма излагация на Мариянчето. Мъжът й насила ли е бил заставен да играе в сериала, нещо не разбирам. Или не е бил в позиция май да си избира ролите, защото в крайна сметка се е запознал със сценария и е приел.

# 152
Новата приятелка на Захариев, била неговата близка приятелка от доста времe

Изглеждат симпатична двойка.
Дано е щастлив.

# 153
За 4г сте казали вече, че нямат работа пред телевизорите по това време. Мария Магдалена коя е? Тяхното дете? Че с онзи папагал не си ли говорят какви сцени е снимал?
Неее. Детето не е 4 годишно, а в 4 Г клас в 104 училище. Ама като правописът ѝ куца, е така. Нейното дете е, от предния.
Тая в кой век живее. Моето от втори клас ме е заразпитвало за наркотиците. Знае за тревата, коката- нещата от живота.

Очаквам я да направи петиция с искане да се забранят сериали от типа на Хорейшио, Местопрестъпленията, що не и Том и Джери- и там има насилие.

Болен мозък.

# 154
Мен пък много ме издазни репликата на Джуди Халваджиян "И какво те накара да се завърнеш в тази кочина, наречена България?".От тук според мен страшно много си пролича отношението на сценаристката към страната ни. Прекалено беше такова изказване и подобен род реплики  Frowning1  Направо тази сценаристката да си хваща първия полет и да си заминава за Америка и хич да не се връща да се мъчи да прави каквото и да било. А...и преди да замине да даде правата на друг да пише сценария за 2рия сезон Grinning
А пък този Митьо и телепортация владеел бе, ти да видиш Joy Как бързо се пренесе в Царево? С нощния автобус ли е пътувал? Аз лично смятам, че нещо в него ще се пречупи и той ще разбере, че по този начин няма да му се получат нещата и ще се промени към по-добро. Но да видим.
Няма ли най-накрая вече да видим една целувка поне между Кера и Калоян. Нещо и тази част от сюжета разводниха и се изгуби в небитието. Очакваше се, че ще има нещо...до момента обаче едно голямо нищо.
А Мони... честно да си кажа един от малкото позитивни образи в целия филм. Жалко, че го убиха по този начин.

Според мен няма да има целувка, заради режисьора, може самата актриса да не желае да целува друг пред него

# 155
Плачков с опрян в челото пистолет ли някой го е заставил насила да се снима ? С такова впечатление оставам от тези реакции на Попова. Той не чете ли сценарий? Като се имат за толкова възвишени особи, да не приемат ангажименти в треторазрядни пошли сериалчета.

# 156
Плачков с опрян в челото пистолет ли някой го е заставил насила да се снима ? С такова впечатление оставам от тези реакции на Попова. Той не чете ли сценарий? Като се имат за толкова възвишени особи, да не приемат ангажименти в треторазрядни пошли сериалчета.
Същото писах и аз по-горе Simple Smile
Ама човекът бебе е чакал, семейство трябва да храни все пак Simple Smile

# 157
  • тук, на мястото си
Снощи като гледах сцената с наркотиците ми минаха през ума  думите на М.Попова, но си казах че вече е 11 ( 23) часа,  а в Наследниците още в 6.00 часа пушеха трева и пиеха ракия.
В този случай дори и да е права Попова все пак не е хубаво. Малко или много рита хляба на мъжа си, а ако направи всичко възможно да го провали то тя е ........ да кажем не е много интелигентна. Joy Все пак Плачков е артист и тя би трябвало да знае какво работят артистите.

# 158
  • София
Леле, много е зле Мариана!

# 159
  • Sofia
Плачков ще плаща накрая май неустойки по договора,който пренебрегва...

# 160
Скрит текст:
Мен пък много ме издазни репликата на Джуди Халваджиян "И какво те накара да се завърнеш в тази кочина, наречена България?".От тук според мен страшно много си пролича отношението на сценаристката към страната ни. Прекалено беше такова изказване и подобен род реплики  Frowning1  Направо тази сценаристката да си хваща първия полет и да си заминава за Америка и хич да не се връща да се мъчи да прави каквото и да било. А...и преди да замине да даде правата на друг да пише сценария за 2рия сезон Grinning
Според мен няма да има целувка, заради режисьора, може самата актриса да не желае да целува друг пред него

Е, тя още в първия епизод прави секс, надали мъжът й има проблем с това.
Не всички са изкукали като Марианка. 😂

Тежко му на Попов, не знам с какви очи общува с колегите си и ходи на работа, жена му го срина със земята.

# 161
  • Варна
Мариана Попова се излага жестоко, чак ми е трудно да повярвам, че възрастен човек ги драска подобни. Как е разрешила на мъжа си да се снима в такива сцени да се чудиш. Щото по нейната логика неговото прегрешение е не по-малко от на сценаристите, все пак те пишат, той играе.

# 162
  • София
Въобще това е най-измисления мафиот в историята на киното! Продуцентите как са си сложили тоя таралеж в гащите, не знам!
Киро- непипажа! 🤣🤣😜

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 14:06 от Free Agent

# 163
Плачков, тази Мариана ти разказа играта, брат!
Прави те за смях пред цяла България. Спиш ли, бие ли те?

# 164
Някой може ли да ми обясни каква й е драмата на Марианка? Grinning
Плачков ми е много противен, идеално са го избрали за тази роля според мен :Д

Общи условия

Активация на акаунт