Пътят на честта - Тема 7

• 39 659
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Ама някои хора тук са доста смотани, чак ме дразнят. Лигаво било, че се целуват в офиса - ми той е собственик, ако иска и гащите ще си събуе там. Друг е въпросът, че не е културно това.
А и човек като се влюби тепърва въобще не мисли за околните и не пресмята кой как ще го види, той просто е в облаците. Вярвам сте го изпитвали. А точно това се случва в момента с Калоян...

Благодаря, че ни разясни за облаците и пеперудите в корема, че явно сме доста смотани и не можем да я разбетем тази трепетна лИбоф 🥰

😂😂😂

# 571
Абе, те хората ясно са го казали, че не трябва да си вадиш оная работа там дето работиш, ама явно това не важи за собственици на холдинги. Това е супер несериозно и не знам какъв респект би имал такъв шеф. А-у, мляс, мляс, ммм между другото оня отчет там готов ли е. Joy

# 572
  • Mediterraneo
Здравейте,искам да питам в една сцвна майката на Жаки беше в едно легло с един мъж,кой беше той?

Никой. Някой. Без никакво значение. Още тогава казах, че това е просто препратка към личния живот на баба Маруся. Нищо повече.

# 573
  • София
Просто талантливата Фуч оставя на всяка крачка недоразгадани върло заплетени моменти, ако се наложи някога в бъдещ сезон да ги зачекне, понеже е гледала, че така правят по света. Гледайки сериала обаче, не съм убедена, че нейния случай е такъв. Пък и едва ли ще има много сезони още, тя що финали остави отворени, биха и били нужни поне 12 сезона с този темп на действието... Но не вярвам, че повечето изоставени истории са препратки към нещо, по-скоро са пълнеж, както и 80% от съдържанието.

# 574
🤣🤣🤣 Трябва да прекръстят филма “Гората на честта”! 🤣🌳🌳🌳
Чакам и аз да мине тая семица и приятелят на Мони да даде пликовете.
А ако някой намери трупа,тогава как ще обяснят смс-ите. Да не говорим,че след като Кирето изпрати смс-а от собствения си дом,при разследване могат да проследят по клетката и да разберат,че той го е пратил. Ноо това са от онези подробности,дето трябва да ги пропускаме,че иначе... 🙈🤣

# 575
Скрит текст:
Да не говорим,че след като Кирето изпрати смс-а от собствения си дом,при разследване могат да проследят по клетката и да разберат,че той го е пратил. Ноо това са от онези подробности,дето трябва да ги пропускаме,че иначе... 🙈🤣
Аааа, тук за разследване ли става въпрос, ама с Полицията, следи, свидетели и т.н.... Ко? Не! Объркали сте сериала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е Комедия с елементи от Драма и ня-ма нищо да се разследва!!!!! JoyJoy

# 576
Да,вярно. Аз пък се изложих направо. 🙈🤣 Тука мрат като мухи и нииикой не го е еня.

# 577
От гледане на сериала стигнах до извода, че съм прикрит гей, и то някакъв гей-шовинист, когото направо го отвращават жените.
След като установих, че Жаки ми е противна в лицето, особено зоната около устата и носа, снощи направо се погнусих като се представих на мястото на Калоян при целувките. Не знам защо, обаче имам чувството, че Кера мирише на пот и манджа (пълнени чушки най-вероятно) и има кисел дъх като на закоравял пушач.

# 578
  • Viena
И аз съм гей значи. 😂

# 579
  • Sofia
Силвия на екран изглежда огромна,и на ръст и на форми...
Преди 6-7год я видях на Боровец,подготвяше някакво събитие,тя беше водеща...разминахме се,видя ми се дребна Thinking или аз съм твърде висока/173см/ Grinning

# 580
И аз Силвия много я харесвах в "Под Прикритие". Там беше и по-млада, де... Образът й беше по-обран, на асоциална полицайка/профайлър, и не се очакваше да изразява много положителна емоция. Добре й стоеше.
Тук обаче нещата са други...

# 581
АмИ и в Под прикритие беше една пишман фатална жена Simple Smile
Нейната роля си е на завеяната учителка от Революцията,там е направо сладка с отвеяността си,много ѝ пасва.

# 582
После пак разправяйте, че филмът не става... Добре, че е той, та опознахте себе си и ви изскочиха неподозирани черти на характера! 😆
Начи сега, за да се отърват абсолютно сигурно от Кирчо, той ще бъде заловен след всичките улики, които най-бездарно остави след своите престъпления и ще бъде осъден на три доживотни присъди. Край! Тhe end! Конец! Finitо! Hяма го! Завинаги! С Марианка да си се наслаждават на семейната идилия. Докато имат какво да ядат...

# 583
Калоян доста по-страстно се целуваше с жена си .

# 584
Не гледах последната серия и  разбрах,че не съм изпуснала.Ако се завърти и втори сезон могат сериите да се гледат само на четно число.Няма човек да изпусне от мисълта на Фучката,защото просто липсва.Хаотично наслагване на герои и сюжети.Нищо повече.Тъй че гледам през две серии

Общи условия

Активация на акаунт