Тренировки в домашни условия - 102

• 33 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • 1st floor
Тази вечер нещо хич ме нямаше....май ми се е натрупала умора. Направих си тренировката, но намалих на две упражнения тежестите леко. В събота започнах втора седмица от програмата, вчера жесток Heart Eyes преход до х.Македония (горещо препоръчвам). И днес никакъв пауър от сутринта... нищо конкретно не ме боли, просто съм изморена.

# 497
Непо, страхотни снимки! Много зареждащи за хора, които са далеч от природа.
Решили сме да се местим по-далеч от Амстердам, близо до национален парк и дано имаме късмет и се случи скоро. То ясно че планини тук няма, но поне гори да има за активен уикенд!

Почвам пета седмица с Morning Meltdown 100
С храненето съм много по-дисциплинирана (е, тортата я ометохме много ясно), виното през седмицата е спряно и заменено с билков чай. Хляб само на закуска. Плодове по един на ден като междинно хранене, най-много два.
Предимно зеленчуци, яйца, бобови, риба, зелении, кълнове и салати с протеин вечер.
Опитвам се да лягам по-рано, да пия повече вода и да намаля стреса хм... поне опитвам Wink

Мисля че разбутах нещата, очаквам да имам резултат през този месец. Ха, дано!
За вчера Day 25 - Cardio Meltdown + 1/2 от Upbeat Strenght

Спорен ден на всички! Kissing Heart

# 498
Деси, мерси Hug Направих я. Да, бива си я. На хийта издишах малко, бърпитата ги модифицирах, хич не ги обичам.
Сега ще се поразкарам малко, ама по равно!

# 499
Джери, аз хийта го правих почти без подскоците, защото краката не ме държаха на моменти. Да, бива си я, но не знам дали бих я правила пак.
За днес - горна част. Тренировката беше с много повторения, та използвах по-леки тежести.
Хубав ден!

# 500
Снощи направих Tabatacise.
Днес  Super Cuts Core + Burn Sets Bis and Tris, много добре вървят бицепс и трицепс, миналата година ползвах от 4 до 6 за тях и беше голям зор, днес ползвах 8 за първите две упражнения, за останалите 6 и 7...и с коремните започнах да се справям, в началото въобще не можех, корема ми отказваше още на второто - третото упражнение...много, ама много съм доволна от Xtrain, просто човек вижда истински прогрес от ден на ден.
От 11-та седмица ми остават Hard Strikes и хийт тренировката, които ще се опитам да направя извън дома, ако не мога, здраве да е, като се върна.

# 501
  • Пловдив
Здравейте!
Вчера не успях да тренирам - като го оставя за следобед, че уж имам време, и после се замотам и хайде. Днес, успях обаче - Кардио чалиндж от Инсенити макс 30.
Арсен, откъде мога да изтегля този хтрейн? Май вбокс можеше... Трябва да се регистрирам накрая, ще ми улеснят работата.
Изчезвам, весела вечер!

# 502
28/99 Yin Yoga 69 min
29/99 Adrienne Kimberley Total body class + Elliptical 24 min
30/99 Rowing 55 min

# 503
Малко телеграфно, но да си дам отчета за днес
Day 26 - Core Inferno & Total Body Badass

# 504
# 505
Аз подхванах пак БР преди две седмици, но нещо си контузих коляното и затова днес един стречинг от ФБ.

# 506
Успях да намеря време за тренировка - Upper Body and Core от  Fit&Firm Pregnancy със Сюзън Боуен, като тъй като частите в нейната програма са относително кратички, добавих една десетминутка за горна част от Popsugar Fit, заменяйки супермена в нея с гребане с широк хват.
https://youtu.be/EBQq6Fuhzt0
Люба, xtrain я има във вконтакте, както и други програми на Кети, които са много добри. На теб може би няма да ти хареса, че в тях рядко има ММА тренировки/въпреки че точно в xtrain има нещо подобно/, но нищо не пречи да си направиш собствена ротация, като заменяш нейното кардио с нещо от Лес Милс напр. Дават добри резултати. Аз не съм правила xtrain като цяла програма заради плиометрията/въпреки че периодично правя отделни тренировки/, но бях много доволна от Strong&Sweaty и  4-Day Split за орелефяване. Lite и Icе също ми харесаха.The Low Impact Series най-вероятно също биха дали добър резултат, но там трябва да инвестираш повече време, тъй като тренировките като цяло са по-дълги, така че пак съм ги правила като отделни тренировки, а не като програма.
П.п. ефектът при мен беше по-добър от втория Asylum, като въпреки че тренировките не са леки, все пак можеш да си довършиш повторенията, вместо да спираш като при Шон.

# 507
Вчера ударих и 10 км пеш. Днес ме болят краката и г*за, а и умора.
Днес Били абс и още 10 минути от ФБ абс.
Момичета, някоя спомена за любимата й тенировка за цялото тяло, около 40 минути беше. Не мога да намеря поста!?

# 508
  • Бургас
Core PiYo вчера. Днес почивка. Вчера хем закусих, пак ми беше тегаво, май просто съм си изморена.

# 509
  • Варна
Jerry F, аз тази харесвам - https://www.youtube.com/watch?v=tTl6MgjL2E8&t=2058s

Общи условия

Активация на акаунт