Голяма разлика в годините..

• 23 643
  • 498
  •   1
Отговори
# 195
Тони, скромността е за хора, които нямат с какво друго да се похвалят.Joy

# 196
Аз чакам някоя млада да се похвали, че е с по -възрастен мъж с младежки дух и излъчване и така не им личи разликата, ама не би.
Що така, то е ясно, че младото си е младо, особено до “чичка”.
Simple Smile

# 197
  • BG
Тони, скромността е за хора, които нямат с какво друго да се похвалят.Joy
Не, не, не е така. Знаеш много добре за каква скромност говоря.
Smirk

# 198
Какво мислите за модерната напоследък разлика в годините в полза на жената?
Гледам около мен масово жените си хващат 15-20 години по-млади мъже и поне засега-връзките вървят хармонично.
Тоест масово ходят 20 годишен с 40 годишна или 30 годишен с 50 годишна?
Пак изплискахте легена Satisfied
Аз дори за една нощ ми е трудно да си го представя, камо ли за дълги връзки Sweat Smile

# 199
Е, па, не е рядкост напоследък. Аз казах - не смятам с точност разлики, но 10-15 със сигурност. И младежите хич не търсят сгодна за брак и други деца.

# 200
Пълен абсурд е 10-15 години разлика в полза на жената.  Това може да работи единствено само за секс, ама то там няма правила -  всеки може с всеки да прави секс като ще е само затова .

Иначе как си представяте 30-годишен мъж с 45 -годишна жена. След 10на години той ще си е в развета на силите, а жената ще гони 60.
Или пък 20-годишен с 30-годишна. Той още не е завършил университет, на нея вече и цъка биологичният часовник и напира за деца.

Ако има 10 и повече години разлика , то нормалното е да са в полза на мъжа, обратният случай е меко казано странен.

# 201
Пълен абсурд е 10-15 години разлика в полза на жената.  Това може да работи единствено само за секс, ама то там няма правила -  всеки може с всеки да прави секс като ще е само затова .
Иначе как си представяте 30-годишен мъж с 45 -годишна жена. След 10на години той ще си е в развета на силите, а жената ще гони 60.

Иване, ти току-що съкруши мечтите на всичките си форумни обожателки.Relaxed

# 202
И ти като някоя женка - след 10 години какво щяло да бъде. Много знае някой утре.

# 203
Естествено, че няма гаранции, но нали това е смисълът на дискусията - за по-дългосрочни връзки с общи планове и тн. Ако ще е за секс и ресторанти за няколко месеца до година-две и после кой откъде е , не виждам значение във възрастта.

# 204
Имайки предвид неспособността на форумските мъже да стигнат заветните 5К, доста е вероятни същите от тяхната порода да се чувстват идеално в такива връзки, щото ще са купени.

Мисля, че може да има такава връзка, но трябва да са малко бохеми и да имат други цели в живота. Гала е била с 10 години по-възрастна от Дали.

# 205
Дългосрочните планове не знам защо си мислиш, че се провалят от възрастта на партньорите.

# 206
Сирено, на мъжете парите им трябват заради жените.
Аз ако не се занимавам изобщо с жени и нямам никакви разходи покрай тях и с 1,5к бих си покрил преспокойно стандарта и хобитата.
Много малко мъже биха тръгнали да се занимават с някоя много по-възрастна заради стандарта й.

# 207
Братан, доста мъже се хващат с жени заради стандарта им, независимо от възрастта.

# 208
Как бе - ами коли, играчки, електроника, дрешки?

Не знам дали са малко, но имам тънкото усещане, че мога много бързо да си купя "агнешко", ако реша...

# 209
От коли не всеки се интересува, а техника и играчки мисля, че всеки работещ нормална работа може да си позволи - няма да е хай енд, но ще е нещо прилично.
Тъй че по-скоро това са някакви изолирани случаи, отколкото масова практика.

Общи условия

Активация на акаунт