🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 612
  • 735
  •   1
Отговори
# 75

Феми,  Джан наистина много се изхвърли в интервютата си, но мисля, че с изцепките, които направи постигна целта си - говори се само за него, а това започва да дразни дори и феновете му.
     Жалък беше с изказването си, че "Ранобудната птичка" е  първият закупен турски сериал от Испания.
     Сетих се за "Сезони на любовта" и отзвука за този сериал.

Успехът на „Сезони на любовта“

До 2015 г. сериалът "Сезони на любовта" е продаден в близо 20 държави по целия свят като навсякъде, където е продаден е постигнал огромен интерес.
Поредицата е завладяла сърцата на зрителите от два континента - Европа и Азия.
В Азия най-голям интерес е постигнала в Иран, Казахстан и Пакистан, а в Европа - в България, Чехия, Македония, Сърбия, Гърция, Босна и Херцеговина и в Испания, която започва излъчването на сериала през 2011 г., почти едновременно с излъчването му в Турция!  
Още по-интересното е, че  Испания, Италия и Южна Америка са получили лиценз за направата на римейк по историята на "Сезони на любовта", който ще бъде вторият турски сериал, след "Забраненият плод", постигнал толкова голям успех, че да бъде пресъздаден от други държави и то толкова големи и известни със своите филмови постижения.
Навсякъде, където се е излъчвала по света, поредицата на FOX "Сезони на любовта" е постигнала небивал успех и е донесла огромни постижения и признания за турската киноиндустрия! А младите надежди на турското кино Толгахан Сайъшман, Селен Сойдер и Серенай Саръкая се превръщат в любимци на публиката и в едни от най-харесваните турски актьори по света, които след участието си в този проект не спират да жънат успехи в други нови и нови поредици!

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 02:39 от Emiliya

# 76

Скрит текст:
Софи, на снимката се вижда, че SMS-са е от Ийт и са три думи.

# 77

Heart Decoration  Heart Decoration

С розовите очила на Амине
освен красиви* и всеки ден ще сме щастливи..!!
Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 78
Здравейте! Хубав ден!

"Трудностите в живота или създават, или унищожават човека."
Маргарет Мичъл

# 79
 Здравейте  Hug
За разбуждане капучино ммм много шикарно  Crazy

Въпреки изцепките на Джанко слагам това да плакнем  женското око
https://www.youtube.com/watch?v=Ue6iElC-lec
песента и мелодията много я харесвам

# 80
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ...
Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Спорна сряда!

# 81
Днес от мен, с кафето или коктейла...

''От дребна душа се пази, чедо...''

От дребна душа се пази, чедо! Такъв на слепия очите ще извади, на босия цървулите ще вземе. На мишка прилича, че мишката е алчна, все гризе, все чопли.
Скрит текст:
Доверие няма никому. И мира няма, тъй щото и насъне страхотии види. Страх го е тоя човек да го не оберат, да му не вземат милото и драгото. Загледаш ли се, ще разбереш, че тоя и от живота си пести. По малко яде, ризата си без нужда кърпи и дребни букви пише, та мастило и книга да хартисат. И на приказки се скъпи. Думата си за жълтица я брои. Мълчи ли, да знайш, крои нещо. По душа е сиромах и дълбае тя, свитата му душица кладенец, мъчи се, ама до жива вода не мож стигна. С ръкавица на ръка ще се здрависа с тебе, ей тъй едва, едва, на око ще те претегли, сетне, с фалшива усмивка на уста, ще опита нещо да ти вземе, нещо ще изпроси. Не дадеш ли, повече няма да го видиш.
Сладко нещо е властта, ама не е по мяра всекиму. На дребни души власт не трябва да се дава! Тя приляга повече на широка, блага душа. Голяма като земята, що тъпчем. Щото нея я носи човек, дето се е учил на търпение, на дисциплина и знае половината от туй, що има, Господово е. Половината от здраве, имане, ум, хубост и берекет Господ е турил на своя сметка. Та научил си е урока щедрият и добрува, и нашироко живее. На дребно не може, инак линее. Нему кожата чак теснее, та ако я поискаш и нея ще ти даде. Той е роден стъпала към звездите да зида. Нему имай вяра!

Из „ Обич“( продължение на „ Алтъна“)
Ивелина Радионова

# 82
Цецеее ,как си ги изтипосала двете в тон с това което си споделила .
Емиии Heart Eyes Ще имаш ми време и желание да спретнеш гифки от клипчета да ги сложа ли ?

Никой не му хареса капучиното ,не го отразихте .

# 83
Феми, моля за извинение! И капучиното, и клипчето с приятната музика и физиономията на Джан ми доставиха удоволствие, но главата ми е толкова празна откъм мисъл, че не успях дори да ви благодаря за хубавите сутрешни постове.
Аз продължавам упорито да се боря с настинката и още по-упорито да седя пред компютъра и да витая в облаците. Давай клипчетата, ще направя гифки, пък може и да ме споходи музата и да поразсъждавам върху текста, който е пуснала Цеци.

Софиии, не помагат и розовите очила на Амине! Но Кенан ме накара да се замисля ... дали  ако се развихря така няма да се почувствам по-добре?! Joy Kissing Heart Joy

# 84
# 85
Емиии , гушкам те и не се давай на настинката  Hug Hug
На този имам гифки но искам когато пред камината Хаканчо си маха тениската и целува Лейля. Кадъра е осветен Crazy
Разбира се и други кадри може да спретнеш.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=hoSX_eIrxF … ;feature=emb_logo

спойлер ще сложа затрупахте извинявай Embarassed когато се простеля в рамото
Скрит текст:
Аполоновци !  Скро не сме слагали тези шорти  Joy Joy

красавици да наредим
Скрит текст:
Дилян Чичек стилна   нали съм по роклите харесва ми

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 13:59 от femmi2

# 86
Фемиии, ще простудиш момчето - на този сняг по шорти го пусна. Отваряш работа на шаманката - тъкмо му намери инструктор, за да го приведе в приличен вид, а сега трябва и лекар да му търси!
     Ти май си забравила, че правих гифчета и на двата клипа. Ето ги Мерт и Сарп:

И ... маминият хубавец!

# 87
Heart EyesХубави мъже..Джан Яман колко време ще служи в армията,
защото ме заинтригува сценария на бъдещия му сериал.
Nature Zap

# 88
Софи ,като си платиш казармата е за месец . Не е като едно време строго ,сега е лабаво .
Но имам неприятна новина . Заради изцепките в последното интервю и шума ,който предизвика продуцента на проекта Фарук Тургут ,който е продуцент на Птичката е взел решение да отложи екшъна . Това сам го казва не е измислица . На Джан му е забранено да общува с медии ,праща го в Кипър да си почива .  Преди е имал проблем с агресията . Има верни неща които е казал в интервюто  за химията и че трябва да има привличане .
Джан ще ходи в Италия за  Сървайвър. Не ми е ясно що пък там покана ли има ?

Еми ,забравила съм за гифките че си ги правила . Много са готини Сарп и Мерт . Ех ,какъв е станат Ча Heart Eyes
Редактирах някой неща щом имаме от тези гифки .

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 08:41 от femmi2

# 89
Flowers Cherry Blossom Феми* Джан въобще не го мисля..има юридическо образование
и собствена правна кантора,знае много добре какво може да говори и какво не,
за да няма проблеми и ако е прекалил с приказките ,не е случайно и няма да си навреди с нищо,
само ще спечели..какво,ще се разбере скоро !!
Sunglasses

Чачо каква ли риба ще хване за Никулден.. Joy

Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт