🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 16 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

Настройвам се на вълна "Шампион". Ще има екшън и тази вечер, предстои и среща с новата героиня, която ще се окаже сестра на Ейлюл! (предположения на фенове)

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 19:01 от Emiliya

# 601

Софи, след твоя коментар направо нямам какво да добавя. Ти си обобщила с няколко изречения. Напълно съм съгласна с теб, но за сериал с Толга и Чачо можем само да си мечтаем.

Емииии Kissing Heart Ще цитирам тази красота Heart EyesHeartbeat
кадъра с кабзовото яке и Сарп ми е любим .
За проект на Ча и Толга ще си мечтаем . Продуцентите да не блеят да мислят и мениджърите . За Джеймс Бонд също ми е мечта за Ча . Екшън ще са уникални. Гледат лошо ,стрелят с пАтлака ,мачкат мацки ,но трябва да е в нет платформа да има горещи сцени .
За мацки вече не знам има ли пидходящи.Хазалка искам ,но първо да се възстанови от раждането . Тя вкъщи няма да стои непрекъснато и ще иска да е на екран . Даже репортери  ги щракнаха с Мишо и бебето навън .
 Значи Гизем ще я дават довечера в Шампион . Толга ще и цепне ли роклята:grinn:
А ,също да добавя Йозге Гюрел ги харесвам . Дилян Чичек но ги критикуват за играта . Алперен от младите е талант .

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 00:59 от femmi2

# 602

Flowers BouquetЕМИ* и аз съм съгласна за мечтите..
представяш ли си "Вътрешен човек"* с Чачо и Толга..
супер Хит отвсякъде!!
Joy

Nature BoomФЕМИ* турските актриси с 2/3 изключения
не са като холивудските,трябва да внимават какво снимат като се омъжат,
затова трябва нови лица..млади..неомъжени.. Хазал Кая не я виждам
 в страстни сцени с Чачо,нищо че си подхождат и има химия м/у тях..
Hands V

# 603
Ново от рибаря . Не изглежда дебел и няма да играе мазния пехливан Naughty
Скрит текст:
Еми е на вълна Сарп и това е за нея Hug

това са претендентите за наградата златния келебек за драма

Този първия тъмния на снимката не ми е познат кой е ?
Танер къдрокоското се сгоди за приятелката си и ще се женат. Сега играе в хитовия Д– р Чудо  на Мед Япъм .
Арас няма спор талант човек е.  

Цитирам Бел , защото не ми се пише наново новината. Според мен също е партенка ,  но има вероятност да е отиде в Монте Карло .
Този дето пише хабера лично ли го е разбрал  33uu
Цитат
Турските медии пишат че Ча на 15.02 ще е в Монте Карло на концерт на Таркан Shocked Първо да си кажа че ми дрънчи на поредната измислица, макар че Таркан не е от звездите които имат нужда от евтина реклама на гърба на някой друг, още повече че той самият е по-известен от Ча и често прави концерти в западна Европа. Другото което ми хрумва че 15.02 е след 14.02, ама Ча никак не го свързвам с подобни лигави дати ooooh! Това от днес, месец до въпросната дата. От друга страна официално за сватбата на Хазал чухме точно месец преди нея. Ще видим дали някой ще опровергае излязлото в медиите Peace

Новината е от медиите, но рускините коментират и президента на турския фенклуб на Ча, на когото се има голямо доверие... Накратко врявата по руски звучи така, въпросния буквално изскочил от гащите си от възторг, от това което е научил за идола си, споменава се и Енгин, който е в ЛА

Таркан го харесвам като певец и ще се изкефим Ча да иде на концерт и да има многооо снимки
и една песничка
https://www.youtube.com/watch?v=U66ixhdbxEI

да се почерпим с портокал Crazy

Есра Билгич , партнерката , която игра с Толга в Надеждата наистина се разхубавила  Heart Eyes Добре се отърва от деспотичния си мъж.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 15:39 от femmi2

# 604

Феми, благодаря за портокала! Грабвам го, пускам няколко гифки от днешния епизод и започвам да гледам "Шампион" с руско озвучаване. И тази вечер имаше екшън. Фърат е невероятен не само на боксовия ринг, а и в сбиванията - толкова много юмруци раздаде, че и на мен ми притъмня пред очите.Не остана и следа от романтичния и страстен любовник, типичен за предишните му сериали. Фърат е коренно различен - готов да се превъплъти в "лошото момче". За съжаление още не са пуснали всички видеа, та ще се огранича с това, което има и коментари на турските зрители.

"Шампион", 16 епизод

Цитат
🥊 Сълзите на Суна не са достатъчни, за да убедят Кафкас… 😔
Цитат
Когато подкрепата на любимите ти хора е с теб, ти си по-силен от всички... 🥊

И двамата са супер дуо... 💞Само с такава жена един  мъж може да бъде успешен. След като намери сродната си душа, няма дълг, който да не може да погаси, проблем, който да не може да реши, няма планина, която да не може да повдигне.

Цитат
"Толкова ми липсваше ... ”🧸

# 605
Еми ,да драсна нещо да пуснеш боксьора в нов пост . Толга не се и съмнявам че се е раздал в ролята си . Давай юмруци и екшъна да се насладим.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 15:37 от femmi2

# 606
Толга не се и съмнявам че се е раздал в ролята си . Давай юмруци и екшъна да се насладим
     Ето един от моментите - Фърат и Рюзгяр (доверено лице и охрана на Дервиш). Фърат, след разговора с Яман и комисаря и изработения от тях план за действие, поиска да се срещне с шефа на Дервиш - Мави.
     Дервиш е в болницата, защото стреляха по него, но Суна го върна към живота, след кратко колебание - реши, че трябва да е жив, за да отговаря за смъртта на брат й.
     Рюзгяр и Фърат тръгнаха към мястото на срещата, но в халето Фърат разбра, че Рюзгяр го лъже, че единствената му цел е да го убие по поръчка на Дервиш и това отприщи гнева му. Много бързо и с лекота се справи с него.
     Гюнеш не знае, че Дервиш му е дядо, Фърат продължава да крие сина си, за да не го отвлече Дервиш.
     За Шайн ще разказвам утре - той е в реанимацията, след боя в клетката, където трябваше да умре.

# 607
# 608
Здравейте, момичета!

Добро да е утрото, ведър - денят, успешна – седмицата!

"Каквото и да правите, недейте да зацикляте върху това, което разваля деня ви.  Животът е прекалено кратък, за да го губите в негативност."

Много обичани и усмихнати бъдете!

# 609
Добра и позитивна седмица на всички.
Еми ,Мерси за разказа . Хлапето не знае още за дядо си .
Гизем появили ли се ,има ли кадри с нея ?

Хайде да ходим на концерт ,да се размечтаем ,какво друго ни остава ...
Заедно с турския Бонд в Монте Карло .
Защо ще ходи там и с каква цел ,заради Таркан ли ?
Еми ,ще метнеш ли колажите с колите .

# 610

Гизем - Елиза

Феми, в 16 епизод за момент дадоха Гизем - тя ще изпълнява ролята на Елиза (това име Дервиш няколко пъти го спомена в предишните епизоди), но тепърва ще видим каква е връзката им. Дали наистина тя му е дъщеря - още не знаем. В края на епизода дадоха как Яман отива при нея.

Защо се чудиш, че Чачо ще ходи на концерта на Таркан? Та той е любим певец в Турция, може Чачо да е решил да разнообрази "рибарския" си живот и вместо в морето да заведе шаманката на "културно мероприятие" Stuck Out Tongue Winking Eye
     Толгахан също обича песните на Таркан. Да си припомним, че той убеждава авторите на сериала „Сега и завинаги“ да променят работното заглавие 'Sevda Kafesi', защото е фен на песента на Таркан. Знаем, че по настояване на Толга сериалът излиза с името Asla Vazgeçmem.

# 611
Момента сме в едно заведение с моичкия ,и аз джасам безалкохолен коктейл плодов Тропикал  Синтез  и го снимах . Наздраве !
Моя пие ракия .
Еми Flowers Tulip Не дей така джанъм как ще води шаманския крокодил ,нали го утрепахме Joy
Рибаря ги лови ,безстрашен укротител JoyAnimal Crocodile
И да иде Ча не искам оная да ми скапе кефа от Монте Карло .
Ще ходи без нея ,айде къш ,марш в гората пиявица такава .
Учудвам се ,защото Ча не си пада по публичност . На концерти не сме го виждали досега .
Таркан е добър  певец и аз го харесвам . Сега ще става татко втори път .
Мерсаж за колажите ,хайде скачаме в колите и красавците ще ни повозят Grin

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 21:46 от femmi2

# 612

Шайн - Şahin Kendirci

Феми, докато се наслаждаваш на безалкохолния коктейл аз ще разкажа за Шайн. Момче с огромна амбиция да стане прочут боксьор като Кафкас, но беден и нещастен. Принуден е да работи, за да издържа семейството си, че баща му е алкохолик и комарджия, трупа дългове, а Шайн се разплаща, защото него го гонят биячите. Тренира усилено в салона на Яман и Зафер. Керем прави няколко опита да помогне на Шейн, но момчето е доста горделиво и не приема парите от Керем.

И двамата са влюбени в Несли. Шайн й признава чувствата си, но тя не може да сподели любовта му, защото е привлечена от Керем. Отчаян, озлобен срещу Керем и притиснат от бирниците, Шайн напуска залата на Зафер и отива при Тансел - иска да влезе в клетката, за да изкара пари за майка си и сестрите си. Фърат го вижда в спортната зала на Тансел, но не подозира какво ще се случи, защото Шейн го убеждава, че тренира вече тук. Несли също се опитва да го върне при приятелите му. Шайн обещава, че ще говори с Тансел и ще се върне при тях.

Дервиш разбира, че Шайн е едно от момчетата на Яман и заповядва на Тансел да го вкара в клетката и там да намери смъртта си. Тансел обещава на Шайн, че ще забрави за дълга ако влезе в бой само за един рунд и после ще бъде свободен. Така по време на срещата между Кафкас и гръка се организират и боевете в клетката.

Кадо и Керем отиват в офиса на Тансел, за да вземат пистолета, но попадат на документи, доказващи, че Шайн ще бъде убит по време на борбата. Уведомяват Зафер и Фърат и всички отиват  да спасят Шайн, но закъсняват - момчето е пребито. Озовава се в интензивното отделение, а приятелите му чакат, за да разберат какво е състоянието му. Всички обвиняват Керем за случилото се.
    Стана много дълго обяснението ми. В някой от следващите постове ще разкажа за Керем и Фърат.

# 613
Прибрах се  Simple Smile
отварям контакта и рибаря тааам

снимката не е нова , по къси ръкави са от лятото миналото. Строен ,ама брадясал  ooooh!
Момчето е от неговата компания  Адън му е фамилията.
Оставил  му е автограф Peace

Еми , това ли е въпросния младеж ?Живота е труден и жесток понякога Sad
Цитат
това е брата на докторката нали
Редакция -при рускинте прочетох  от септември месец е Чачовата снимка .

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 21:37 от femmi2

# 614

Nature Boom Феми* много хай* го раздаваш..
пийваш си коктейл по работно време,
твоичкия до теб а ти духом при Чачо..
Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
не знам колко е нова снимката му..
много променен ми се вижда в лице сладура..
Rolling Eyes

Толга е в страхотна форма -
 *и аз те обичам,доктор* е култово!!
Joy Hands V

Общи условия

Активация на акаунт