🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 16 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 615

Феми, на новата снимка рибарчето по-добре изглежда, но трябва да оформи и намали брадата и тогава ще заприлича на себе си, а не на пехливанина, когото ще играе или не още не знаем. Аз си чакам Сарп, за да се порадвам на двамата братя. С Арас направиха страхотно партньорство.

И докато започне сериала - да продължа с "Шампион".
     Братът на докторката е боксьорът, който Кафкас нокаутира в 1-ви епизод и той умря по пътя за болницата. А Керем е племенник на Суна (син на брат й).  Керем е доста експанзивна натура и това му носи доста неприятности. Но се влюби в Несли, а и тя бавно и полека се отърси от невъзможната си любов към Фърат и започна да му обръща внимание. Харесват ми двамата като двойка.

Но в този епизод се разделиха. Керем намери снимката на Несли в ръката на Шайн, който преди да влезе в клетката взе снимката със себе си. Керем беше много разстроен за състоянието на Шайн, а и упреците на другите момчета съвсем го изнервиха. Попита Несли защо е  скрила от него за обяснението в любов от Шайн.  Чувстваше се виновен, излъган и предаден. Единственото му желание е да отмъсти на боксьора, който причини тези страдания на Шайн. Но Зафер беше категорично против и Керем се върна при Тансел.

# 616
Е ,моя знае че форума е за забавление.
Еми ,Пълна мистерия е пехливана . Басирам се че няма да го играе .
На какво да се обзаложим кажете ?
За шаманката още година и нещо и битии край ,адио мио скъпаа:joy: Ще познаем ?  
Еми ,вярно бе къде блея  ,този не и е брат.
Заради него намрази Фърат че го е убил в мача .

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 12:12 от femmi2

# 617
Толга е в страхотна форма -
 *и аз те обичам,доктор* е култово!!
Joy Hands V
    Софи, Толга наистина е в страхотна форма. В 16 епизод малко се бяха престарали в желанието да изглежда по-обемен, пък и с тази жълта шуба ми заприлича на "пехливанина" Joy Но за сметка на това се наслаждавах максимално на юмруците, които раздава. Още не са пуснали видео от всички моменти, ама си е удоволствие да го гледа човек.
    А Суна в този епизод съвсем ми се изгуби. Не харесвам такива безволеви натури. Само хамлетува и се носи по течението. Тансел отново я жегна с няколко думи за Фърат и тя пак е в питанка - в кого е влюбена - във Фърат, любящият баща и верен приятел или в безмилостния Кафкас, от когото се страхуват всички.
   Но ще запомним тази любовна история с наистина култовата реплика на Фърат -
"И аз те обичам, доктор" Joy Kissing Heart Joy

15 епизод - Фърат призна на Зафер, че мечтае да продължи живота си със Суна, Гюнеш и Керем. Нямаше и намек  за харесване, за породили се чувства, за любов и т.н. Нашичкият сякаш си търси бавачка за Гюнеш. В първия момент Зафер започна да се шегува с докторката, но му каза, че заслужава да бъде щастлив.

Феми, дано да си права за пехливанина, че не ми се иска този сладур да го угояват за роля, която мен специално не ме привлича.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 23:41 от Emiliya

# 618
Revolving Hearts

Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Nature BoomФеми* сетих се за снимките на Чачо с пиявицата
как режеха пастърма..не вярвам да е за закуска,сигурно мезе за питието
не знам какво още обича да пие освен уиски..може да го примамим
с някой компот от нашите..
Joy

и още нещо за хубав ден..
100* красавци**

..нашите са най*най*най Kissing Heart

Kiss Kiss  

Flowers BouquetЕМИ* страхотна си,благодаря за всичко което
намираш и пускаш за нас..всичко е шест**
Hands Clap Hands Ok Hand

# 619
Здравейте, момичета!

Когато утрото започва с усмивка, несъмнено и денят ще бъде такъв -
усмихнат, вълнуващ и красив...

Успешен и ползотворен ден!

Софи, с музикалния поздрав и красивите и сексапилни мъже ти усмихна деня ми. Благодаря ти!
    От мен - Нур и Ийт Козан - една екранна двойка, която не може да бъде забравена!

# 620

красива Амине Sleeping
IP*

Flowers BouquetEМИ*  мноого ми харесва този красавец

Heart Eyes

# 621
Време е за вечерно питие . Софи ще ни го донесе .
Софии има ли коктейл шамански стрес или шамански пера JoyJoyAnimal Hear No Evil
То нищо не помага да преглътнеш  кърлежа .
Класацията за красавците е дълга ,не запомних всички но нашите красавци по които въздишаме са удостоени в тази класация  Браво !
От холивудските харесвам Джелард Бътлър ,мъжкар Heart Eyes
И Джордж Кулни .

Чачо обича уиски ,за друг елексир  не знам . Всичко квото се яде и пие ,то му личи Joy
Еми ,често познвам и усещам ,дано и този път е така с пехливана и Дуда още година да я мачка и разкара и да идва следващата...шаманка и снаа .
Снаха рядко употребявам тази дума ,защото не ми иде отвътре . Трябва да харесвам избраната. Зетя свикнахме, важното да се обичат и разбират в живота .
Новото фото оставям на Еми да го метне с един младеж са на снимката .

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 21:28 от femmi2

# 622
Flowers BouquetEМИ*  мноого ми харесва този красавец

Heart Eyes
    Софиии, дай повече инфо за този сладур, че аз не мога да го разпозная. Прилича ми на Толга в младежките му години, но на мене всички красавци ми приличат на Толга. Особено пък днес - цял ден правя колажи за новата тема и всичко ми е Толгаханннн!

Цитат
Няма врата, която Кафкас да не може да отвори! 🔥
    С Амине да внеса и малко финес ...

Феми, за тези снимки ли става въпрос? Ама много ми е квадратен милия! Шаманката сякаш нарочно го тъпче, за да не го харесваме!

Скрит текст:

# 623
Nature Boom Феми* ето ти коктейл *Шаман*
но е гаден кат, Дуда..
Joy

Joy
само това е за теб - нЕма стрес и никакви пера..

може го кръстим коктейл *Шортите* Joy Joy

# 624

Софи, аз посягам към втория коктейл "Шортите",  Joy а "Шаман" ще го оставя на Феми. Joy
     В днешния епизод максимално се изкефих на братята от "Вътрешен човек". А влизайки в нета видях пък тези две снимки и се сетих за "мераците" на Иджлял към Ийт Козан. Тя се напъва да го люби, а той стои като дърво и се чуди как да избяга. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625

Hearts

Hearts

Heart*Голямата любов*

Голямата любов е гръм и буря,
връхлита те, живота ти разтуря,
изпълва те със смисъл нов,
през тебе като огнен смерч минава,
но трайно щастие не дава..

Голямата любов е трепет божи
и до небето да те дигне може -
из тъмни бездни тъмен зов,
съдба е тя, забрава, страст и жажда,
но никога деца не ражда
голямата любов..*
Broken Heart

# 626
Здравейте, момичета!

„Единствената причина да се дели времето на дни, нощи, часове и мигове е
- да не ни затрупа ЩАСТИЕТО наведнъж!”

Да бъдем щастливи и усмихнати, за да поканим доброто при нас!

Ползотворен и приятен ден!

📽 На снимачната площадка - усмивки и ведро настроение!😄😄 Шампионите - зад кадър!

# 627
Хайде на сладичкото
Заповядайте Hug
Скрит текст:

Софиии , ще преглътна от горчивия шаман и после за оправяне на вкуса ето това изкушениеее по питие  и шортиии

Crazy Crazy Crazy Drunk

Хакан и Фърат
Джаааан

Скрит текст:
тук е бетер Тарзан ,но е атрактивен и ми харесват с Демет , като спойка

# 628

Феми, благодаря за сладичкото! Днес ще бъдем красиви като любимците си!
     Да сложа фрагмента, пък после ще редя и другите красавци.

Şampiyon 17. Bölüm Fragmanı

# 629
Еми ,нареждай с удоволствие ще гледаме. Гизема се появи ,видях от гифките . Не е лоша в лице тук .
Еми ,нали позволяваш да ползвам твои гифки за нашата тема и превода  на интрвюто от руски . Момичетата знаят руски ,но ще сложа да го имаме .
Темата съм сложила епизоди от сериала ,ох толкова са скадкиии ,искам гифчета ако може да спретнеш . Или да ти ги пратя на лични . Ако е нахално кажи .

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 18:23 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт