Феми, на новата снимка рибарчето по-добре изглежда, но трябва да оформи и намали брадата и тогава ще заприлича на себе си, а не на пехливанина, когото ще играе или не още не знаем. Аз си чакам Сарп, за да се порадвам на двамата братя. С Арас направиха страхотно партньорство.

И докато започне сериала - да продължа с "Шампион".
Братът на докторката е боксьорът, който Кафкас нокаутира в 1-ви епизод и той умря по пътя за болницата. А Керем е племенник на Суна (син на брат й). Керем е доста експанзивна натура и това му носи доста неприятности. Но се влюби в Несли, а и тя бавно и полека се отърси от невъзможната си любов към Фърат и започна да му обръща внимание. Харесват ми двамата като двойка.

Но в този епизод се разделиха. Керем намери снимката на Несли в ръката на Шайн, който преди да влезе в клетката взе снимката със себе си. Керем беше много разстроен за състоянието на Шайн, а и упреците на другите момчета съвсем го изнервиха. Попита Несли защо е скрила от него за обяснението в любов от Шайн. Чувстваше се виновен, излъган и предаден. Единственото му желание е да отмъсти на боксьора, който причини тези страдания на Шайн. Но Зафер беше категорично против и Керем се върна при Тансел.

Толга наистина е в страхотна форма. В 16 епизод малко се бяха престарали в желанието да изглежда по-обемен, пък и с тази жълта шуба ми заприлича на "пехливанина"