Образователен Говорилник - release 3

• 19 179
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох, от 3 години обещавам на малкия, че ще боднем някъде малини и къпини и все забравям. Може би още не е късно за тази година, но къде да търся сега? Иначе ММ миналата година най-накрая, успя да ме навие да засади домати и краставици. Е, не му се получи да ги засади баш между двете японски върби, които виждате /че било най-слънчаво/ Joy , но засади по към задния двор и брахме страхотни домати почти до края на октомври /щото в Драгалевци стават чак към септември Laughing / Сега пак е купил разсад, но още не смее да го бодне, че нали го дават студено следващата седмица.

# 226
Цоп, и аз тук. След като се оплаках от безобразното триене в другата тема, ме светнаха, че имало и една друга Simple Smile
Възхищавам ви се. От вас научих много неща за частното образование. Да се бях сетила малко по-рано да ви чета -например около 4 годишнината на голямата ми дъщеря Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 19:24 от dreamingfly

# 227
А, споко, не си единствената закъсняла. Я ме виж мен.

# 228
охооо къде сте били, че и страхотни цветя и градини показвате Simple Smile

ето го и моето балконче, не че е затваряло през зимата, ама поднових сандъчетата за новия сезон

Скрит текст:

# 229
Антеа, разкош!

Скрит текст:
А русата мацка ти ли си?
Скрит текст:

# 230
  • София
Ох, като гледам колко са ви хубави терасите, цветенцата и как ми се прииска да можем да се събираме вече на живо... Снощи сънувах, че съм излязла навън без маска ...
Чудя се кога пак ще стане като преди? Да излизаме и събираме с приятели без притеснение? Летните почивки вече ги отписах. А тази година за първи път бяхме планирали всички почивки. Но пак добре, че само едно пътуване до Израел бяхме капарирали.

# 231
  • София
И аз имах подобен сън - излязла съм не знам защо без маска, по-точно имам маска, но не мога да си я сложа на устата, а двама полицаи обикалят района да глобяват. бях се скрила като Люк Скайуокър зад един ъгъл. Гледай какво сънува човек, когато гледа Междузвездни войни по никое време!

# 232
Защо, юли и август няма ли да стават за море според вас?
Седлейди, покажи и ти твоята тераса де.

# 233
  • София
Защо, юли и август няма ли да стават за море според вас?
Седлейди, покажи и ти твоята тераса де.
Може и да не стават, за съжаление Sad

Италианците изградиха групов имунитет, а ние тепърва ще се срещнем с вируса - с тия половинчати мерки за никъде не сме. Вие сънувате, че полицай ви дебне, защото сте без маски. Ами в нашия квартал само ние носим маски. Така може и през септември да не отвори училището.

# 234
Антеа, разкош!

Скрит текст:
А русата мацка ти ли си?
Скрит текст:
ласкаеш ме, ако не беше уточнил цвета, щeше да е относимо към първата снимка, но, да, това сме женската половина на фамилията Simple Smile

# 235
  • София
е, как да не нося маска, направо съм параноя на тази тема! Маска, ръкавици, закопчана до брадичката, косъм не се показва извън шапката. Като се прибера все едно в Чернобил съм била.

# 236
  • софия
то с тия пожари там, чернобил беше при нас

# 237
  • София
Ох, и аз така Joy  С маска, очила, ръкавици, шлем, качулка, като Невидимия съм... когато се огледах първия път и се зачудих дали ако си бях сложила противогаз нямаше да привличам по-малко внимание Joy

# 238

ласкаеш ме, ако не беше уточнил цвета, щeше да е относимо към първата снимка, но, да, това сме женската половина на фамилията Simple Smile

И двете сте върхът, а терасата е само за завиждане!

_____
Ух, чак пък ръкавици. Маска нося, но не я изхвърлям после, тъй като нямам неограничено количество, оставям я на терасата на слънце и после ползвам пак същата. Откъде да взема 1000 маски?

# 239
  • София
Многократни, переш ги.

Общи условия

Активация на акаунт