Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря трекинг обувки в София?
Какви са впечатленията от туристическите обувки, закупени в Kaufland?
Как мога да върна уред без оригиналната му кутия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря трекинг обувки в София?
-
Какви са впечатленията от туристическите обувки, закупени в Kaufland?
-
Как мога да върна уред без оригиналната му кутия?
-
Как да опаковам електроуред за връщане?
-
Какви са впечатленията от дървената къща за кукли?

Първо в 16:00 ч. нямаше почти нищо от промоционалните им продукти заради които отидох - празни рафтове, празни кашони. Нямаше нито масло, нито маскарпоне, нито бадеми с червен етикет. Нямаше и кауфландската животинска сметана(с плодчета). Наложи се да купя друга, която ми дойде малко скъпа за бюджета. Купих ненамалено маскарпоне (в по-голяма разфасовка), за което съм убедена, че по етикет беше на 9,90 лв., но ми го маркираха на 11,99 лв. Съжалих, че не снимах етикета, както направих предишния път за един препарат, защото разбира се не ми признаха разликата на информация. Въпреки това, чух жената да казва на някой все пак да провери етикета. Друг въпрос е, ако магазинът е така зле подреден, че обърква клиентите - и от това се дразня.
Жал ми е за касиерките, които нямат вина, но вероятно имат наказания. Някой ако работи там, моля да ми каже те ли ги "отнасят" тези 3 лв.