КАУФЛАНД - тема 39

• 58 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И за още едни лидълски пише yovanka. Дето били 20 бонбона. Може ли снимка и на тях. Утре трябва да взема за Ивановден две кутии. През седмицата изобщо нямам време да ходя до Лидъл.
Преди моя коментар имаше  запитване за бонбони и снимка на такива в Лидл, кръгли топчета. Тях коментирах, но мисля, че и те не стават за деца, по-шантави вкусове са.

# 391
Толкова сложно обяснение и изисквания за едни бонбони! Хем да не са от Лидл ама може и от Лидл, да не са Мерси ама може и Мерси, да не са евтини ама да не са и скъпи Grinning Това само една жена, пишеща в бг-мама може да го напише Grinning Вземи Амфора!
 Извинявам се, но не се сдържах Grinning

# 392
  • София
Толкова сложно обяснение и изисквания за едни бонбони! Хем да не са от Лидл ама може и от Лидл, да не са Мерси ама може и Мерси, да не са евтини ама да не са и скъпи Grinning Това само една жена, пишеща в бг-мама може да го напише Grinning Вземи Амфора!
 Извинявам се, но не се сдържах Grinning
Тц, не позна. Търсещият бонбони потребител е мъж.😂😂😂

# 393
Аууууууу, верно пише мъж ! Признавам го Wink

# 394
И аз си помислих, че е жена JoyJoyJoy

# 395
  • shumen
Аз се спрях на тези тип Мерси от Лидл.Взех две кутии,за да ми е мирна главата и ще почерпя с тях в Понеделник.

# 396
Два пъти погледнах , в коя тема съм...?!? В Кауфланд (и във Ф., а може и на други места ) има и друг вид бонбони наподобяващи Мерси (от четвъртък до неделя ще бъдат намалени)
Скрит текст:

# 397
  • Русе
В нашия магазин модернизират витрините. Това било причината. Днес всичко беше оградено а стоките изнесени на всевъзможни места. Например кравето масло беше в зоната на хляба и сухите пасти. Естествено в хладилна витрина.
Магазина беше зареден и си купих моркови, цвекло и обезкостени пилешки бутчета. Взех си и Омо.
Ама, пак нароод. На паркинга няма къде да паркираш.

# 398
Два пъти погледнах , в коя тема съм...?!? В Кауфланд (и във Ф., а може и на други места ) има и друг вид бонбони наподобяващи Мерси (от четвъртък до неделя ще бъдат намалени)
Скрит текст:

Тези са от четвъртък/9,01/, а се търсят за Ивановден т.е за 6,01.
От понеделник има белгийски, които са намалени на 2,49. Вземай смело от тях.4 стр.от брошурата,горе.
Добре че някой писа, къде са, та и аз да ги видя.

# 399
  • 1st floor
На шести не е ли Йордановден?  newsm78 Ивановден знам, че е на седми...Не, че има значение за промоцията от девети, просто питам.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 08:54 от НеПоКоРнА

# 400
Да, утре е Йордановден, на 7-ми - Ивановден.

# 401
Лидълските тип Мерси са няколко вида и според мен са добър избор за цената. Пробвала съм само шоколадовия вариант.

# 402
На шести не е ли Йорданов ден?  newsm78 Иванов ден знам, че е на седми...Не, че има значение за промоцията от девети, просто питам.
Да, но той ги иска от предния ден да са му готови за 7/Ивановден/. Поне аз така разбрах.

# 403
Кауфландските Мерси са гадни и простеят. Лично мнение.

# 404
Ама, пак нароод. На паркинга няма къде да паркираш.
В Дружба в 8.30 беше спокойно и всичко си беше на мястото

Общи условия

Активация на акаунт