КАУФЛАНД - тема 39

• 58 007
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Този е съмнителният зехтин...

# 421
Бутилиран за третия свят, явно за това го няма на сайта. Не съм го пробвала, но щом горчи е добре.  hahaha

# 422
Ако не друго..шишето може да се ползва..стъклено е поне 😆

# 423
Кауфландските Мерси са гадни и простеят. Лично мнение.
И моето е същото

И моето. Peace
На светлинни години са от Мерси.

# 424
Момичета , знам  , че са "на светлинни години " от Мерси , но ги предложих като по-евтина алтернатива , дори и да не са от К.(той се чудеше в избора си -Л., може и не , Мерси-може и не и т.н.)

# 425
  • София
Днес откровено се ядосах на К! #Cussing out Първо в 16:00 ч. нямаше почти нищо от промоционалните им продукти заради които отидох - празни рафтове, празни кашони. Нямаше нито масло, нито маскарпоне, нито бадеми с червен етикет. Нямаше и кауфландската животинска сметана(с плодчета). Наложи се да купя друга, която ми дойде малко скъпа за бюджета. Купих ненамалено маскарпоне (в по-голяма разфасовка), за което съм убедена, че по етикет беше на 9,90 лв., но ми го маркираха на 11,99 лв. Съжалих, че не снимах етикета, както направих предишния път за един препарат, защото разбира се не ми признаха разликата на информация. Въпреки това, чух жената да казва на някой все пак да провери етикета. Друг въпрос е, ако магазинът е така зле подреден, че обърква клиентите - и от това се дразня.
На всичкото от горе, опашките се виеха на кравайче, но не бяха отворени всички каси, както обещават. Трябваше да си искам трите лева. Close Жал ми е за касиерките, които нямат вина, но вероятно имат наказания. Някой ако работи там, моля да ми каже те ли ги "отнасят" тези 3 лв.
... да бях отишла в Лидл, както си мислех първоначално.
Скрит текст:
Ох, ядосах се за пълна глупост... май трябваше да си го излея в другата тема, извинете ме!

# 426
  • оттам, откъдето започва България
На мен пък ми харесват бонбоните. Въпрос на вкус.
ПП Забравих да уточня, че това не са бонбони на Кауфланд. Продават се и по други хранителни магазини.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 18:25 от didka pitka

# 427
На мен пък ми харесват бонбоните. Въпрос на вкус.
ПП Забравих да уточня, че това не са бонбони на Кауфланд. Продават се и по други хранителни магазини.

Да. В Триумф ги имаше.

# 428
Спонтанно ми се дояде салата от авокадо, черита и краставица.
Замъкнах се до К., но авокадото в мрежичка беше по-твърдо от краставиците, а от черитата бяха останали само дръжките по кашоните.
Исках и от трюфелите да взема-няма, свършили! Rage

# 429
Аз си взех 2 мрежи авокадо и ще го чакам да зрее. Краставиците бяха меки, но взех малко. Грейфрут, портокали...бяло вино. Имаше почти всичко което бях набелязала, а касите бяха с опашки до сладоледа.

# 430
Нищо не си купих.
Ходих да видя едни килимчета, нямаше моя размер.
Сушилник за чинии - също не ми хареса.
Вино исках, нямаше Мерло, само Каберне.
Съвсем без нищо излязох.

# 431
Аз тази сутрин доволно напазарувах. Краставици страхотни, чери също. Помело купих, че децата общо взето на плодове живеят. Всичко беше заредено и свежо.

# 432
  • Русе
Тази вечер и при нас нямаше много от нещата, за които бях отишла.
Ще се ходи пак, то е ясно. Но защо да е така? Най-вече заради клиновете отидох днес, ама и от тях нямаше черни.
И още не са си модернизирали витрините. Напротив, след храните към касите нова подредба. Съвсем не мож намери нищо.

# 433
  • Бургас
Жал ми е за касиерките, които нямат вина, но вероятно имат наказания. Някой ако работи там, моля да ми каже те ли ги "отнасят" тези 3 лв.
Един път попитах на информация, докато си чаках въпросната компенсация и ме увериха, че не са за сметка на касиерите, защото не е тяхна вината. Друг е въпросът, дали наистина е така...

# 434
Тези бързи ленти където са ги обявили защо се обслужват клиенти с пълни колички. Веднъж се оплакахме на националния телефон, уж отношение щяха да вземат днес пак влизаме да пазаруваме и същата работа, работи си като обикновена каса.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 00:08 от dani-ela-80

Общи условия

Активация на акаунт