КАУФЛАНД - тема 39

• 57 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
То хубаво ги пише , но на място са други и на информация не можаха да ми отговорят за разминаването..."ами сигурно са свършили"-от понеделник ги търся и е все така...
Скрит текст:

Явно има грешка в брошурата. Цената е за всеки вид.

# 496
Аз си взех 2 мрежи авокадо и ще го чакам да зрее.
Откакто слагам авокадото при ябълките, зреенето става супер бързо. Дано в събота и аз успея да се снабдя с 2 мрежи.

# 497
И аз ходих днес за авокадо, ама шанс. Ни авокадо, ни етикет, ни дявол.

# 498
  • Пловдив
Дали има кувертюр...?Подобен на тоя в Лидл за готвене.

# 499
Аз си взех 2 мрежи авокадо и ще го чакам да зрее.
Откакто слагам авокадото при ябълките, зреенето става супер бързо. Дано в събота и аз успея да се снабдя с 2 мрежи.
Да, при ябълки и банани най добре зрее, но ако няма и на стайна температура си омеква.

# 500
Мистик , преди имаше кувертюр , но скоро не съм заглеждала(бях си заредила от Л.).Днес ще погледна и ще пиша( преди обяд.).

# 501
  • Sofia
В магазина след Пирогов,дали има машина за жълти стотинки и винаги ли ги приемат?

# 502
Да, Доли, има и работи непрекъснато. Като влезеш, веднага вляво, пред аптеката се намира. Освен ако не се е повредила, би трябвало и в момента да работи.

# 503
Мистик , има шоколади за готвене (слагам скрито снимки да се ориентираш)-този в бялата опак.с дамата е 160 гр. , а другите са по 200 гр.
При нас днес пред касите , имаше някакви нам.капсули за пране с дата на производство 01.18-(показвам и тях скрито)
Скрит текст:

# 504
  • В полите на Витоша :)
Капсулите обикновено са със срок на годност 18 м. Внимавайте, ако купувате.

# 505
Точно затова погледнах и написах.Знам от другата тема , че пак ще перат , но ...а и не са "маркови-кауфландската марка са.Имаше и Персил , но бяха с доста висока за "намалена " цена.

# 506
  • Пловдив
Благодаря много!

# 507
  • София
Мистик , има шоколади за готвене (слагам скрито снимки да се ориентираш)-този в бялата опак.с дамата е 160 гр. , а другите са по 200 гр.
При нас днес пред касите , имаше някакви нам.капсули за пране с дата на производство 01.18-(показвам и тях скрито)
Скрит текст:

Купих наскоро такъв ама нещо не ми хареса. На лидл повече ми харесва и за работа и на вкус. Но може да опиташ, всеки си има предпочитания. На теб може да ти допадне.

# 508
Добро утро ! https://media.kaufland.com/leaflets/bg/KW03_7800/blaetterkatalog … index.html#page_1
П.п. Нещо ми е странна тази брошура-само хранителни са тук , няма ел.уреди и други , а в сайта си има...Извинете , ако нещо съм объркала и с градовете !

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 07:20 от denyil

# 509
Добро утро! Тази май е софийска.
Аз имам питане за киселите краставички от последната страница, ако ги има и в другите градове?

Общи условия

Активация на акаунт