Звездни компромати - Декември'19

• 233 428
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Sofia
Гледам Владо Пенев по бтв ..,заеква ли или е някакъв негов "артистизъм"?
 За-за-за-...да-да-да-..че-че-че-..не-не..и т.н.,много дразнещо...и при други артисти го забелязвам

# 1 951
  • Sofia
Антония ми е най-досадната БГ звезда, а сега ще си подхрани още повече безумните постове с тези безкрайни обсъждания тук Sad Така се надявах да спре обсъждането й.

Синди Крауфорд и съпругът й са забелязани много разтревожени пред апартамента на дъщеря си, 18-годишната Кая. Според свидетели има проблем с приятеля на Кая, той е изглеждал налудничаво и са коментирали, че има нужда от спешно влизане в клиника. Тук има подробности и видео.

# 1 952
За безветрието или поне по-слаб вятър в Шарм е вярно, а и го рекламират с по- висока температура от 0,5- 1 гр. в сравнение с другите египетски курорти. За най-скъп, обаче се смята Луксор. Преди 8-10 год бях в Шарм и беше пълно с руснаци. Персонала разказваше, че преди да ги "залеят" руснаците е било италиански бастион ( повечето от служителите говореха италиански) но от както братушките са ги налазили италианец не можеш да срещнеш. Ние 1 седмица не излязохме от комплекса. Трябваше да ни изведе жандармерия на разходка, че тогава си беше опасно... Как пък няма да си.причиня подобна разходка, че и с малко дете...

# 1 953
  • Пловдив
Дано се раздели.с този психо..

# 1 954
И Кейт Бекинсейл е излизала с тоя на Кая.
Тази Бекинсейл ми е страшно противна.

# 1 955
Разкрита е Тоцито, в Рас ал Хайма , Rixos Bab Al Bahr. Ето елхата от предна година и по-малко филтър:
Скрит текст:

# 1 956
Този, на Синди Крауфорд Младша, е с дълга история на ментални проблеми, иначе е готин и забавен. Талантлив също.
Дано се оправи, ама надали. Биполярен уж, но и други "фактори" са намесени, с които никак не си помага на състоянието.

# 1 957
Тази Кая може ли да е толкова глупава...

# 1 958
Не е глупава е малка/много млада, влюбена и загубена.

На мен ми е по-интересен той с какво ги грабва тези жени и момичета от хайлафа на Холивуд? Ако не се лъжа бяха Ариана Гранде, Кейт Бекинсейл и сега Кай. На външен вид ми е неугледен, да не кажа нелицеприятен или по-лошо, в SNL скечовете не са му най-забавното нещо на света, казвате сериозни проблеми с менталното здраве имал... Явно притежава някакви други незнайни качества. 🤔

# 1 959
  • София
Светлана Гущерова пак заминава

# 1 960
Глупава е Кая, защото може да има което и да е момче по света, но тя от всички си избира противен и пропаднал тип, да не кажа опасен. Отделно че е женкар и т.н. При положение, че има супер грижовни родители и собствена кариера, да се хване с този е чиста глупост, дори годините не я оправдават. Всички сме били на 18 все пак и не всяка от нас би се допряла до този...

# 1 961
Колкото харесвам Синди (много), толкова не ме вълнува щерка ѝ. Изобщо не разбирам модата на "известен, защото е син/дъщеря (или още не се е самоопределило), на еди кой си".
Това не в смисъл, че давам наклон на темата, а така, да се изкажа и аз. Stuck Out Tongue
Относно египетските курорти - вече ме изпревариха, нищо особено скъпо няма там. Да, Хургада се води по-бюджетен, но в Шарм няма нищо уау.
И за финал - съфорумка е споделила, че Джена е "дребна и нежна"... или нещо подобно. Виждала съм я на живо, и аз не съм дребна, но тя определено е висока и "пълнокръвна" жена.

# 1 962
  • София
Е, нали Хриси имал страх от летене? Или иска да ни покаже, че не е така, и заради нея е преодолял този страх? Тя ще участва в Черешката на тортата, в рекламата ми се видя, че е пак по нощница.

# 1 963
Да бе, нали го е страх от летене? Или тя просто го тагва, за да го информира накъде е тръгнала?

# 1 964
Да бе, нали го е страх от летене? Или тя просто го тагва, за да го информира накъде е тръгнала?
Това си е платена реклама Wink

Общи условия

Активация на акаунт